Çağlar Bayur 27 Ocak Paylaş 27 Ocak en janjanlı fotomuz ile başlayalım,Bilinen bir arızası yoktur, 119911 km de ALırken göz ucu ile bakmıştım, sol arka çamurluk ve tamponlar boyalı. iç deöşeme kumaşı bunlarda sorunlu ön koltuklarda ben üstüne kılıf taktım. Bakımı tam bu ay yaptırdım, ilave olarak gözüme takılan salıncak aks kafaları , şanzıman ve arka diferansiyel yağı, çıkış körükleri değişti. Kış lastikleri üstünde yaz lastikleri bağajında. sonradan yapılanlar: pandizottaki hoparlörler dahil 6 mid 6 tiz hoparlörleri pioneer teyp beslemekte, ön ızgara içine gündüz farı, far içine mercekli Led takılı. aldığımda 2022de taktırmıştım Lpg si Lovato tekil enjektör 3000 ve 4000d/d subap zamanlaması değişir, uzun yolda keyifli, segmentinin en uzun aks mesafesi ile uzun yolda sürüş karakteri güzel 3 sürüş seçeneği var. önden çekiş, auto ve lock. lock ta kilit yoktur, arkalar %14 te hazır bekler ihtiyaç halinde %50 ye kadar çıkar. karda çamurda fizik kanunları aşılmaz ise yolda kalmaz. mtv si yıllık 690 TL ile benim bulabildiğim tüketimi en düşük al kenara koy 4x4 ü olarak seçmiştim. sürüş karakteristği beklenti üstünde sunabiliyor. ön A sütünundaki üçgen cama alıştıktan sonra zevkli bir şey. suzuki sx4 olarak parçacıdan alışveriş yapılıyor cila atınca soldan soldan parlıyor 28 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hayırlı satışlar Abi, şimdi bunun yerine sana yeni bir LPG'li lazım, 306? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Selçuk Bakış yazdı: Hayırlı satışlar Abi, şimdi bunun yerine sana yeni bir LPG'li lazım, 306? tekersiz beton gelecek nasipse 4 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Çağlar Bayur yazdı: tekersiz beton gelecek nasipse Sattığına da aldığına da şimdiden hayırlı olsun Abi 1 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Otomatik olsa gözüm kapalı almıştım bu aracı abi senden. Tam ihtiyacım olan araç ama hanım otomatik kullandığından yapacak bir şey yok. Yorum bağlantısı
Burak Değer 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Serdar Göktaş yazdı: Otomatik olsa gözüm kapalı almıştım bu aracı abi senden. Tam ihtiyacım olan araç ama hanım otomatik kullandığından yapacak bir şey yok. Rapid verelim ☺️ Hayırlı satışlar, Çağlar abi. 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Burak Değer yazdı: Rapid verelim ☺️ Hayırlı satışlar, Çağlar abi. Teşekkürler yerden az yüksek bir şeyler almam lazım. Köy ayağı olunca altı alçak araba bize gelmiyor maalesef 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak (düzenlendi) Serdar Göktaş yazdı: Otomatik olsa gözüm kapalı almıştım bu aracı abi senden. Tam ihtiyacım olan araç ama hanım otomatik kullandığından yapacak bir şey yok. 4x2 olarak bu kasayı otomatik olarak suzuki amblemi olarak getirdiler, yerden yüksek otomatik ve 4x4 olarak vitara lara var , bunu alırken diğer tercihim de o idi, temizini bulamamıştım, bulduğumda büçeyi aşmıştı normal oalrak Doğan Arşiray yazdı: kılıf çok iyi olmuş ama. benim de en sevdiğim yeri o kılıfları 27 Ocak tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Anadolu yakasından yazıyorum kılıf ısıtma var mı acaba. 7 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 4x2 olarak bu kasayı otomatik olarak suzuki amblemi olarak getirdiler, yerden yüksek otomatik ve 4x4 olarak vitara lara var , bunu alırken diğer tercihim de o idi, temizini bulamamıştım, bulduğumda büçeyi aşmıştı normal oalrak Vitaralar benim de radarimda. Hatta rav 4 de radarimda. Ama temiz ve düşük km olanlara güzel para istiyorlar. Alacağım zaman foruma konusunu açacağım zaten. Siz değerli ustalarimin görüşleri benim için önemli. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Serdar Göktaş yazdı: Hatta rav 4 de radarimda. rav4 daha araba gibi konforludur onda da motorlar 2.0 hep 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Satılığa çıktığına göre hiç eksiği ve yapılacak bakımı kalmamış demektir. 2 2 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Çağlar Bayur yazdı: rav4 daha araba gibi konforludur onda da motorlar 2.0 hep LPG candır diyelim😀 yakıt olarak uzmedikten sonra motor 2.0 kabulum. Dizel pahalı olmasa 2.0 CRDi tuscon buldum çok temiz ama. Dizel çok pahalı. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Takas? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-bmw-gs-arac-takasli-1136145697/detay/ Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hayrettin Bahadir yazdı: Takas? https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-bmw-gs-arac-takasli-1136145697/detay/ Ev diyor ev ilanı varsa olur.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts