Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kafa kafaya takas edelimmi Sadece nakit Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Sadece nakit Klasik ama mükemmel 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Klasik ama mükemmel Arsa takası kabul edilir diyim 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Ali Darbaz yazdı: Kafa kafaya takas edelimmi Atom atacaklar 4x4 e bulaşma Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce İlkay Başaran yazdı: Atom atacaklar 4x4 e bulaşma 🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 saat önce Yazar Paylaş 6 saat önce Servet Aydın yazdı: Sadece nakit 0 da yassagh, ibana referans kod atacan , de ki nakit, atm den çekersen en iyi ihtimal 58 gün sürer toplaması, 58 gün sonundaki fiyatta yeniden hesaplanırsa bikaç hafta daha sürebilir. Ali Darbaz yazdı: Kafa kafaya takas edelimmi yassagh ibana transfer şart, noterden boş dönersin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Çağlar Bayur yazdı: 0 da yassagh, ibana referans kod atacan , de ki nakit, atm den çekersen en iyi ihtimal 58 gün sürer toplaması, 58 gün sonundaki fiyatta yeniden hesaplanırsa bikaç hafta daha sürebilir. yassagh ibana transfer şart, noterden boş dönersin sembolik 1000 tl bana atar bende ona Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: sembolik 1000 tl bana atar bende ona şaka da olsa yasaya aykırı paylaşım yapmıyoruz sonra gagıldan gelenler gerçek sanır. veya şöyle yapalım kabülüm deneyelim ama haftaya araba iadesi tebligatı alınca 1000 tl ye iade edecekisn arabayı? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Havuz hesapta 580’i görelim bakarız ☕️ 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Servet Aydın yazdı: Havuz hesapta 580’i görelim bakarız ☕️ Birlik bolugundeki sıfırlar sayilmiyorsa hemen atıyorum abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts