Mehmet Kazancıoğlu 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Tabi hiç haber vermeyin belki elimiz değer bir yardımız olur neyse yazalım bunuda kenara. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Çağlar Bayur yazdı: site aydınlatması mübarek, gen de halojenleriMi taktım geri Halojen candır :busaattemerceksökensmile: Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Tabi hiç haber vermeyin belki elimiz değer bir yardımız olur neyse yazalım bunuda kenara. Spontane🍆 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 Ekim Paylaş 5 Ekim (düzenlendi) Habersiz toplantılar nedeniyle lastikler picaklanir, ledi patlaya dersem beni döver mi konumu vardı bende 🔪 5 Ekim tarihinde Oğuzhan Çakır tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Oğuzhan Çakır yazdı: Habersiz toplantılar nedeniyle lastikler picaklanir, ledi patlaya dersem beni döver mi konumu vardı bende 🔪 Kendimizi siper ederiz. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Saatlerimizi de ayarlayamadık abi, ama saatlerin olduğu odanın fotoğrafı var pilleri bite 😅 Mehmet Yeter yazdı: Kendimizi siper ederiz. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 Ekim Paylaş 5 Ekim Oğuzhan Çakır yazdı: Saatlerimizi de ayarlayamadık abi, ama saatlerin olduğu odanın fotoğrafı var pilleri bite 😅 Güneşin durumuna göre hareket ederiz. Sonra saatlere el koyarız. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Ekim Paylaş 7 Ekim Servet Aydın yazdı: Hayret çalışmış İstop etmemiş ki 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İlkay Başaran yazdı: İstop etmemiş ki İstop derken? 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Ekim Paylaş 7 Ekim İlkay Başaran yazdı: İstop etmemiş ki Etmemiştir.. Etmiş olsa ilk çalışmada sosyal tesisin camları sallanırdı.. Hiç sallanmadı. 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Arabayı çalarlar diye korkmuş Sağ ön lastiği eğri mi? Ne farı mı çalınmış? Port bagaj'da pasta mı varmış 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzhan Çakır yazdı: Sağ ön lastiği eğri mi? Ne farı mı çalınmış? Port bagaj'da pasta mı varmış Yarasalar yuva yapmış diyorlar ama ben onların yalancısıyım 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Çadır satılık mı? Birazdan gelirse hepimizi çadıra alır Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Birazdan gelirse hepimizi çadıra alır Ben güccüğüm bana bişey yapmaz Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Oğuzkan Erışık yazdı: Ben güccüğüm bana bişey yapmaz Seni şemsiye altına alır 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Yarasalar yuva yapmış diyorlar ama ben onların yalancısıyım Mondeonun tekeri yarıla Oğuzkan Erışık yazdı: Çadır satılık mı? Gel içinde ben varım🍆 Adnan Çakır yazdı: Bir Sedici gördüm sanki Basıldık👀 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Tamer Topaç yazdı: Daaalın Kaçma gel şaapıcam sadece 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Ekim Paylaş 23 Ekim Servet Aydın yazdı: Gel içinde ben varım🍆 Ticari amaçlı sormuştum zevk için değil abi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts