Mehmet Yeter 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İstedigi zaman faaliyetlerine son verebiliyor. Bir tuşa bakar. 1 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Boşuna değilmiş onca şey. Dayanağı sağlanmış. Öğrendik... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Tamer Topaç yazdı: Boşuna değilmiş onca şey. Dayanağı sağlanmış. Öğrendik... DEmekki ingiltere bağlantısı var Mehmet Yeter yazdı: İstedigi zaman faaliyetlerine son verebiliyor. Bir tuşa bakar. Evet bir faaliyeti olmadı şahsen 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Eylül Paylaş 26 Eylül İlkay Başaran yazdı: r Helyumdan anlamalıydık. Bir bağlantı var. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Tamer Topaç yazdı: Boşuna değilmiş onca şey. Dayanağı sağlanmış. Öğrendik... Kırık dizle nasıl yürüdüm iki ay sandın? 1 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: döndün mü Geldim hocam. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Servet Aydın yazdı: Geldim hocam. Gelmiş belli Abim benim 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Tamer Topaç yazdı: Gelmiş belli Abim benim 🍆 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Bu arabanın ne ile takas edildiği bilgisi düştü kulislere. Akşam 19.00 da açıklayacağım. 1 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Eylül Paylaş 27 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bu arabanın ne ile takas edildiği bilgisi düştü kulislere. Akşam 19.00 da açıklayacağım. Montaj bu! 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Servet Aydın yazdı: Montaj bu! Evet evet hahah 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Eylül Paylaş 27 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bu arabanın ne ile takas edildiği bilgisi düştü kulislere. Akşam 19.00 da açıklayacağım. Allah Allah. Ben anlamadım. Telefonum bi kapandı, açıldı, tuhaf şeyler oldu. Bazı özel yazışmalarım birilerinin eline falan geçti galiba. Umuyorum ki çok ünlü isimlerin, çok özel sırları ele geçirilmemiştir inşallah... 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Tamer Topaç yazdı: Allah Allah. Ben anlamadım. Telefonum bi kapandı, açıldı, tuhaf şeyler oldu. Bazı özel yazışmalarım birilerinin eline falan geçti galiba. Umuyorum ki çok ünlü isimlerin, çok özel sırları ele geçirilmemiştir inşallah... Yok yok rahat ol. Uçtan uca şifreli. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Eylül Paylaş 27 Eylül İlkay Başaran yazdı: Yok yok rahat ol. Uçtan uca şifreli. Şükür 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Tamer Topaç yazdı: Şükür Password: Password aklında olsun 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Eylül Yazar Paylaş 27 Eylül İlkay Başaran yazdı: Bu arabanın ne ile takas edildiği bilgisi düştü kulislere. Akşam 19.00 da açıklayacağım. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Password'u bulan merhum Fernando Corbato'nun kemikleri cız etti: 1 1 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Password'u bulan merhum Fernando Corbato'nun kemikleri cız etti: Nasıl bulmuş hocam. Deneye deneye mi. 5 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Eylül Paylaş 27 Eylül İlkay Başaran yazdı: Nasıl bulmuş hocam. Deneye deneye mi. Son üç şifrenizden farklı olmalı demiş 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Boşa uğraşmış.. google drive'da her şey satılıyor. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Boşa uğraşmış.. google drive'da her şey satılıyor. 1961 de buldu. 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: 1961 de buldu. Ne bilsin bu hale geleceğini 1 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 27 Eylül Paylaş 27 Eylül Yeni bir patlıcan türemiş. Kalın ven ve arterli 1 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts