Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül Paylaş 23 Eylül servet abi lastik ne tercih ettin bu araçta görüntüsü çok güzel duruyor. performansı nasıl merak ettim. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Aldığımdaki lastik. Kışlık kormoran. Kumda çok iyi iş yaptı bu sabah. Otoyolda garip şekilde sessiz Dün yanaştığım yere bazıları gelmek istedi dedim gelmeyin kalırsınız. Sen kalmadın bizde kalmayız dedi biri daldı ve kaldı. Utv olmasa çıkması imkansız halde battı tofaşkcı. Onu görenler sen nasıl girdin dediler. Fazladan iki çekerim var dedim ağlayarak uzaklaştılar gecenin karanlığında 2 7 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: servet abi lastik ne tercih ettin bu araçta görüntüsü çok güzel duruyor. performansı nasıl merak ettim. ben peugeot 308 de kullanmıştım şimdi mondeo da kullanıyorum kış performansı çok güzel 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Hafif taşıt düşük tork büyük nimet kumda çamurda filan Fatih Keskin yazdı: ben peugeot 308 de kullanmıştım şimdi mondeo da kullanıyorum kış performansı çok güzel Başkan bizim ticarilerde de bundan var Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Servet Aydın yazdı: Aldığımdaki lastik. Kışlık kormoran. Kumda çok iyi iş yaptı bu sabah. Otoyolda garip şekilde sessiz Dün yanaştığım yere bazıları gelmek istedi dedim gelmeyin kalırsınız. Sen kalmadın bizde kalmayız dedi biri daldı ve kaldı. Utv olmasa çıkması imkansız halde battı tofaşkcı. Onu görenler sen nasıl girdin dediler. Fazladan iki çekerim var dedim ağlayarak uzaklaştılar gecenin karanlığında kışlık lastik yani görüntüsü güzelmiş. A/T lastik alacam deniştin aldın diye düşündüm. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Servet Aydın yazdı: Dün yanaştığım yere bazıları gelmek istedi dedim gelmeyin kalırsınız. Sen kalmadın bizde kalmayız dedi biri daldı ve kaldı. Utv olmasa çıkması imkansız halde battı tofaşkcı. Onu görenler sen nasıl girdin dediler. Fazladan iki çekerim var dedim ağlayarak uzaklaştılar gecenin karanlığında Fazla çeker iyidir.. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Eylül Yazar Paylaş 23 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kışlık lastik yani görüntüsü güzelmiş. A/T lastik alacam deniştin aldın diye düşündüm. artık teknoloci gelişti, kışlıklar kumda da gidebiliyor testlerde yazmaz bu 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Servet Aydın yazdı: Gözü olanın gözü şeyine kaçsın eee cebine🍆 I phone mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Eylül Paylaş 23 Eylül İlkay Başaran yazdı: I phone mi? Yüzmeyi öğrettim 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 23 Eylül Paylaş 23 Eylül Servet Aydın yazdı: Gözü olanın gözü şeyine kaçsın eee cebine🍆 abi vallaha demendim keşke benim olsa diye. tamam imrenerek baktığım doğru ama bak cidden kıskanmadım. Servet Aydın yazdı: Yüzmeyi öğrettim sonra bana kızıyorsun unutuyor deyince şimdi ne yaptın Yorum bağlantısı
Emin Önal 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Servet Aydın yazdı: Deniz kenarı fakir kokmuş hep Karavana araba takmış. Hep arabaya karavan takılacak değil ya ! 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Emin Önal yazdı: Karavana araba takmış. Hep arabaya karavan takılacak değil ya ! Heç👍🏻 Kaçak katta çıkmış diyebiliriz 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Servet Aydın yazdı: Gözü olanın gözü şeyine kaçsın eee cebine🍆 Hayırdır Abi, dağda tavana ayı mı çıktı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tamer Topaç yazdı: Hayırdır Abi, dağda tavana ayı mı çıktı 2 saat giden dalış tüpü 10 dakkada bitti daha ne olacağıdı🍆 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Servet Aydın yazdı: 2 saat giden dalış tüpü 10 dakkada bitti daha ne olacağıdı🍆 Deniz sarhoşluğu. Size 2 doz malibu yazıyorum. Pine colado. 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Servet Aydın yazdı: 2 saat giden dalış tüpü 10 dakkada bitti daha ne olacağıdı🍆 Bence biri sana suikast düzenlemiş. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Servet Aydın yazdı: 2 saat giden dalış tüpü 10 dakkada bitti daha ne olacağıdı🍆 Oksijen gördüklerin yüzünden başka yerine gittiyse demek... 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Tamer Topaç yazdı: Bence biri sana suikast düzenlemiş. Helyum basmak lazım tüpe. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Sani Gerşon yazdı: Oksijen gördüklerin yüzünden başka yerine gittiyse demek... Ne görmüşüm? Montaj!! 2 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 24 Eylül Paylaş 24 Eylül İlkay Başaran yazdı: basmak lazım tüpe. Kalın mı, ince mi gaz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Eylül Yazar Paylaş 24 Eylül metabolizma hızlı demek, tüp kifayetsiz kaldı 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 24 Eylül Paylaş 24 Eylül Dalış deyince aklıma Ata Demirerin standupi geliyor. 3 Yorum bağlantısı
Recommended Posts