Çağlar Bayur 4 Eylül Yazar Paylaş 4 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Aynı aracı iki kişiye mi sattın çok mu belli oldu nedir ... ruhsat kimde bi de onu bulabilsem Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: çok mu belli oldu nedir ... ruhsat kimde bi de onu bulabilsem geçen notere hediye aldığımız renkli fotokopi makinasının altında. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Çağlar Bayur yazdı: ee ama hani aramızda kalacaktı iki kişinin bildiği sır değildir 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Araba tırt. Egzozdan su çıkıyor motor çal çamur, 4 çekeri yüzünden aksiyon yapamıyoz, ses sistemi 400m’den duyulmuyor. Farları iyi aydınlatmıyor. Madur edildim 2 4 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül onca akıllı vidalar, capon yapışltırıcısı varken nasıl sökülmüş bu hayret, son agaca çarptıktan sonra iyice yapıştırmıştım ben bunu.... 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Kaput halatı kasten kesilmiş. Kim yaptı çıksın ortaya ! 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: onca akıllı vidalar, capon yapışltırıcısı varken nasıl sökülmüş bu hayret, son agaca çarptıktan sonra iyice yapıştırmıştım ben bunu.... Evet aynayı da para bandı ile yapıştırmışsın. Bizde japonladık. 😅 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Evet aynayı da para bandı ile yapıştırmışsın. Bizde japonladık. 😅 Adam daralan makaron kullanmış kablolarda. Başımıza taş yağacak 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül kaputu nasıl açıtınız, teli kopuktu Servet Aydın yazdı: Adam daralan makaron kullanmış kablolarda. Başımıza taş yağacak motor alev aldı ya o sırada daralmış onlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Ne olur ne olmaz diye abdest de aldırdık. 3 kere ağızdan. 3 kere burundan 10 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Adnan oktarın kedicikleri neyse Servet Aydının sedicikleri o dur 9 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 7 Eylül Yazar Paylaş 7 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Ama denedik. İlginç. Yürüyor. arazide kalırsan çağırın bi corolla çeksin sizi 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 7 Eylül Paylaş 7 Eylül Çağlar Bayur yazdı: arazide kalırsan çağırın bi corolla çeksin sizi Corolla poh yesin asfaltta 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Servet Aydın yazdı: Araba tırt. Egzozdan su çıkıyor motor çal çamur, 4 çekeri yüzünden aksiyon yapamıyoz, ses sistemi 400m’den duyulmuyor. Farları iyi aydınlatmıyor. Madur edildim Abi okadar sökmüşken torpido tarafında böyle kutu gibi ufakca siyah renk bir parca var.. uzerinde pionner yazıyor elin degmisken bi hayrına söküp bana ayırabilirmisin cok ihtiyacim var da 🙄 Malum sizin yaşlara uygun degil, mazallah kulaklarıniza zarar verir 🥰 az cok demeyelim , boş geçmeyelim.. Allah hepimizden razı olsun 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Servet Aydın yazdı: Araba tırt. Egzozdan su çıkıyor motor çal çamur, 4 çekeri yüzünden aksiyon yapamıyoz, ses sistemi 400m’den duyulmuyor. Farları iyi aydınlatmıyor. Madur edildim plaka güzelmiş ama g eksik 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 8 Eylül Paylaş 8 Eylül Mert Yeldan yazdı: plaka güzelmiş ama g eksik Yedek parça da o markayı tercih ediyor olabilir. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts