Servet Aydın 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Mustafa Tüfekçi yazdı: Kış geliyor nasılsa kuzu yaylada denenir :P İnönüye zaten yerden yüksekligi kurtarmaz :P Ön de kilit yok arkada kilit yok :P Cümledeki tek likit çağlar abinin Servet abiye kilidi gibi bişi 99 crv çıkarken erikli yaylasına bende lr1 ve arkamdaki 5.9 can çekiştik. Arazide hafif araç iyidir Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: Çotanak dağılmadan da bilirdik. Asfaltta gidemeyen lastikle ko2 kıyası yapmak yersiz gereksiz. 5 yıl ko2 ile istediğim yere girdin çıktım. Bu land da güzeldi de sıkışınca ABS yi felan bırakıp kalıyordu be abii Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 2 Eylül Paylaş 2 Eylül Servet Aydın yazdı: Sanki bu sahne yi şu açıdan görmüştüm baktım filmin konusu değişiyor Yaz bittiğine göre kar yağabilir. Kışlık bişi mi alsam a böyle kendinden difokitli bisiler Yorum bağlantısı
Ali Gök 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mustafa Tüfekçi yazdı: Sanki bu sahne yi şu açıdan görmüştüm baktım filmin konusu değişiyor Yaz bittiğine göre kar yağabilir. Kışlık bişi mi alsam a böyle kendinden difokitli bisiler dün gece 1 de attığın jeep ilanından sonra sabah 4 e kadar sahibinden bataklığında boğuldum 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mustafa Tüfekçi yazdı: Bu land da güzeldi de sıkışınca ABS yi felan bırakıp kalıyordu be abii Pompa motor kömürü değişince düzelmişti Mustafa Tüfekçi yazdı: Sanki bu sahne yi şu açıdan görmüştüm baktım filmin konusu değişiyor Yaz bittiğine göre kar yağabilir. Kışlık bişi mi alsam a böyle kendinden difokitli bisiler Benim sahne bektaş yaylası Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Servet Aydın yazdı: Benim sahne bektaş yaylası Geçerken beni de al, yerel rehber lazım olur Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Servet Aydın yazdı: Çotanak dağılmadan da bilirdik. Asfaltta gidemeyen lastikle ko2 kıyası yapmak yersiz gereksiz. 5 yıl ko2 ile istediğim yere girdin çıktım. Bu fotoğrafta pek çıkmışsın gibi görnmüyorsun 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Bu fotoğrafta pek çıkmışsın gibi görnmüyorsun Karnı üstüne oturdu daha ne yapsın Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Servet Aydın yazdı: Karnı üstüne oturdu daha ne yapsın oturduğu yeri eritip yoluna devam etsin Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Köksal Yılmaz yazdı: Geçerken beni de al, yerel rehber lazım olur Biliyom istemez🍆 git kuyumcu abine rehberlik et Mehmet Kazancıoğlu yazdı: oturduğu yeri eritip yoluna devam etsin Kaç ayda? Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Servet Aydın yazdı: Biliyom istemez🍆 git kuyumcu abine rehberlik et Kaç ayda? nasıl ya abi sen deme bunu ben duymadım. anlık olarak ısıtacak bir sistem kurmadın mı daha Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Kazancıoğlu yazdı: anlık olarak ısıtacak bir sistem kurmadın mı daha Sattı. LR2 alacakmış Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Servet Aydın yazdı: Çotanak dağılmadan da bilirdik. Asfaltta gidemeyen lastikle ko2 kıyası yapmak yersiz gereksiz. 5 yıl ko2 ile istediğim yere girdin çıktım. Vay be ne plaka almışım, adana istanbul 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Kar bitmiş, toprağa ulaşmış. Ko2 ile az daha uğraşılsa magma tabakasına kadar gidilir. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Yımşak zemin. O gün orada kalınca ertesi gün giresun sanayide 4cm yüksetttirdim aracı. Sonrasında asfaltta gibi çıktı oradan Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Şaka bir yana.. o kardan o araba çıkmaz.. Benzer bir durumda ben de kalmıştım.. Arabayı yükseltip altını besleyerek ancak çıkabilmiştim.. Aracı yükseltenilmek için şöyle bir üründen faydalanmıştık.. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül Mehmet Ozyurek yazdı: Aracı yükseltenilmek için şöyle bir üründen faydalanmıştık.. olay Türkiyede mi oldu? kimde var bundan 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Ali Gök yazdı: dün gece 1 de attığın jeep ilanından sonra sabah 4 e kadar sahibinden bataklığında boğuldum Sabah tansiyon yuksek uyandım bende Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Tam dede arabasıydı. Lpgli, gitmez, durmaz falan. İyi oldu Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Bu arabanın roller videosu var. lütfen paylaşır mısınız. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Çağlar Bayur yazdı: olay Türkiyede mi oldu? kimde var bundan Evet, muhasebeci arkadaşımızda vardı.. o aklıma geldi ona getirtmiştim.. Başka türlü çıkmadı Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Mehmet Göktürk yazdı: Bu arabanın roller videosu var. lütfen paylaşır mısınız. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 3 Eylül Paylaş 3 Eylül Soldaki konforun dibi muazzam donanımlara sahip alman devi firmanın otomobili. Sağdaki japon harikası 4x4 otomobil. Allah herkese daha iyilerini nasip etsin. Sağdaki mi ha benim araç 4 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Abi hayırlı olsun sıva alçı işine mi başladın. 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 4 Eylül Paylaş 4 Eylül Abi hayırlı olsun. Bir suvda olması gereken tüm özelliklerin hiçbiri sedicide yok. Maşallah süper alet 8 Yorum bağlantısı
Recommended Posts