Servet Aydın 10 Mart Paylaş 10 Mart Evren Barış Özbek yazdı: Hb3 (9005) halojen ampullü farların kesilme çizgisi. Yakında far ampulleri led ile değişecek. Far ayarı çok iyi olmuş 👍🏻 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Mart Paylaş 10 Mart Çağlar Bayur yazdı: amazona bu göz ile bakmamamıştım , bakayım Amazon tr mi abi? Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Servet Aydın yazdı: Far ayarı çok iyi olmuş 👍🏻 Ellerimle ayardım. Mehmet Yeter yazdı: Amazon tr mi abi? Evet. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mart Paylaş 10 Mart Evren Barış Özbek yazdı: Hb3 (9005) halojen ampullü farların kesilme çizgisi. Yakında far ampulleri led ile değişecek. Renault zamanında mühendisliğini konuşturmuş. Hep diyorum, fabrikasyon aydınlatma Renault tüm markalardan önde. Teyp için, amazon'dan geldiği için vergi olayı vs sorun olmadı sanırım. Direksiyon tuşları çalışıyor mu? 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Sani Gerşon yazdı: Renault zamanında mühendisliğini konuşturmuş. Hep diyorum, fabrikasyon aydınlatma Renault tüm markalardan önde. Teyp için, amazon'dan geldiği için vergi olayı vs sorun olmadı sanırım. Direksiyon tuşları çalışıyor mu? Gümrük işini Amazon çözüyor. Amazondan geçen yıl projeksiyon cihazı aldım, o da problemsiz geldi. Direksiyon tuşları maalesef çalışmıyor Sani. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 10 Mart Paylaş 10 Mart Evren Barış Özbek yazdı: Direksiyon tuşları maalesef çalışmıyor Sani. Teyp destekliyorsa bir ara modül olmalı, ona da bi bakabilirsin abi. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 10 Mart Paylaş 10 Mart Araç orijinali görünümlü güzel bir cihaza benziyor. Gülerek kullan abi. Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 10 Mart Yazar Paylaş 10 Mart Sani Gerşon yazdı: Teyp destekliyorsa bir ara modül olmalı, ona da bi bakabilirsin abi. Desteklemiyor Sani. Metin Akbal yazdı: Araç orijinali görünümlü güzel bir cihaza benziyor. Gülerek kullan abi. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı 10 Mart Paylaş 10 Mart Evren Barış Özbek yazdı: Orijinal ve duylu sağ stop lambası denk gelince aldım. abi hayırlı olsun da niye direkt makyajlı stop almıyorsun ki? birkaç yaş gençleşiyor araba direkt, benim clio'da da takılı vs 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Umut Taşlı yazdı: abi hayırlı olsun da niye direkt makyajlı stop almıyorsun ki? birkaç yaş gençleşiyor araba direkt, benim clio'da da takılı vs Teşekkür ederim Umut. Orijinali seviyorum. Makyajlı stop takarsam arka tamponu ve bagaj açma düğmesini de değiştirmem gerekir. Bu yüzden sadece stopları değiştiriyorum. 😉 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart Paylaş 11 Mart Evren Barış Özbek yazdı: Hb3 (9005) halojen ampullü farların kesilme çizgisi. Yakında far ampulleri led ile değişecek. Çizgi güzel.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Mart Paylaş 11 Mart Teyp daha güzelmiş.. güle güle kullan Evren kardeşim. 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 11 Mart Paylaş 11 Mart Evrencim hayırlı olsun, Allah güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 11 Mart Yazar Paylaş 11 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Teyp daha güzelmiş.. güle güle kullan Evren kardeşim. Teşekkür ederim ağbicim. Korhan Şenörer yazdı: Evrencim hayırlı olsun, Allah güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin. Teşekkür ederim Korhan. 🙂 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 11 Mart Paylaş 11 Mart Sani Gerşon yazdı: Renault zamanında mühendisliğini konuşturmuş. Hep diyorum, fabrikasyon aydınlatma Renault tüm markalardan Ah be Sani. Şimdiki expres farı bildiğin leş. Ne çizgi var ne ışık. H4 far bin kat iyi eski kasada 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 13 Nisan Yazar Paylaş 13 Nisan Ankara'da çıkmacıdan sıfıra yakın orijinal sol stop lambasını da buldum. Şansıma sol tarafta duyu üzerinde geldi. 9 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 25 Nisan Yazar Paylaş 25 Nisan Bildiğiniz gibi Lpg'yi daha önce söktürmüştüm. Muayene zamanı da gelince yasal işlemleri geçen hafta yapıp bitirdim. Clio artık sadece benzinli oldu. 6 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Evren Barış Özbek yazdı: Bildiğiniz gibi Lpg'yi daha önce söktürmüştüm. Muayene zamanı da gelince yasal işlemleri geçen hafta yapıp bitirdim. Clio artık sadece benzinli oldu. @Çağlar Bayur dikkatinize 1 Yorum bağlantısı
İsa Acar 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Hayırlı olsun Evren abi, güzel günlerde kullanılsın Ayrıca da geçmiş olsun, yeni görüyorum konuyu 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 25 Nisan Yazar Paylaş 25 Nisan Teşekkür ederim İsa. Bir ara üsümüzde kara bulutlar dolaştı. Ama geldi geçti. İsa Acar yazdı: Hayırlı olsun Evren abi, güzel günlerde kullanılsın Ayrıca da geçmiş olsun, yeni görüyorum konuyu 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Adnan Çakır yazdı: Bir düşünür LPG Can'dır der. Servet Aydın mı dedi? 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 25 Nisan Paylaş 25 Nisan Doğan Arşiray yazdı: Servet Aydın mı dedi? O deseydi elektrik candır derdi. 5 Yorum bağlantısı
Recommended Posts