Evren Barış Özbek 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun. Motora ne oldu peki? Niye bu hale geldi? Stop'lar yan sanayi sanırım. Teşekkür ederim Sani. Motor bitikmiş. Bende fark etmeden aldım. Stoplar değişecek. Ama önceliğim farlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hayırlı olsun kardeşim. Bundan sonra güle güle kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 28 Ocak Paylaş 28 Ocak (düzenlendi) Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . Lpg söküp atmanız çok iyi olmuş O dönemin 1,4.- 1,6 motorlar LPG hiç sevmiyor ve hararete meyilli oluyor. Araçta Lpg varsa dur kalk trafikte kalorifer kapalı test edince problem ortaya çıkıyor birde çok ısınınca sübap sesi başlıyor Benzinde çoğu saat gibi çalışıyor. 28 Ocak tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Hayırlı olsun kardeşim. Bundan sonra güle güle kullan inşallah Ağbicim teşekkür ederim. Servet Aydın yazdı: İyicene yap sonrasına bişey deniycem Ağbicim sen iste yeter. Aytac Sakal yazdı: Hayırlı Olsun Kazasız Belasız . Lpg söküp atmanız çok iyi olmuş O dönemin 1,4.- 1,6 motorlar LPG hiç sevmiyor ve hararete meyilli oluyor. Araçta Lpg varsa dur kalk trafikte kalorifer kapalı test edince problem ortaya çıkıyor birde çok ısınınca sübap sesi başlıyor Benzinde çoğu saat gibi çalışıyor. Teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet Ekici 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Çok büyük talihsizlik olmuş geçmiş olsun. Artık olan olmuş, keyifle binersiniz inşallah. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hayırlı olsun Evren. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin ne kadar masraf açtı acaba ? 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Ahmet Ekici yazdı: Çok büyük talihsizlik olmuş geçmiş olsun. Artık olan olmuş, keyifle binersiniz inşallah. Teşekkür ederim. H.Cenk Bayrakçı yazdı: Hayırlı olsun Evren. Sağlıklı günlerde güle güle kullanın. Teşekkür ederim Cenk Hocam. Mustafa Erkan yazdı: Hayirli olsun güle güle kullanın. Teşekkür ederim Mustafa Ağbi. Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin ne kadar masraf açtı acaba ? Teşekkür ederim. Tamircime 118 bin lira verdim. Bunun içinde motordan elektrik tesisatına kadar, antifrizden şanzıman yağına kadar her şey var. Orijinal sıfır bulunan parçaları sıfır aldık. Sıfırını bulamadığımız parçaların orijinal çıkmasını bulup aldık. 6 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Hayırlı olsun, yaptır bak keyfine, bunda AL4 konvertörlü şanzıman var sanırım, 4 ileri? 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, yaptır bak keyfine, bunda AL4 konvertörlü şanzıman var sanırım, 4 ileri? Teşekkür ederim Ali Ağbi. Şanzıman 4 ileri, tork konvertörlü. 2 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Havada kar soğuğu vardı ama yinede iyileştirme işlemlerine başlanmalıydı. Arabanın çalışmayan teybi ve bir tanesi çalışan orijinal fabrika hoparlörlerinin emekli olma zamanı gelmişte geçmiş. 4 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 28 Ocak Yazar Paylaş 28 Ocak Kenwood marka hoparlörlerde karar kıldım ve Amazondan sipariş verdim. Yeni 13cm lik hoparlörlerin ve teybin montajını yaptım. Evdeki teybi şimdilik taktım. İleride muhtemelen değiştiririm. 9 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Bu kasa manuel Serhat ta vardı km 300 bin e yakındı tık dememişti hala söyler bi tane daha mı alsam diye Bu arada hayırlısı olsun ufak değişiklikler için ideal. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun. Yolda kalmanız kötü olmuş, inşallah yapılan yenilemelerle sorunsuz kullanırsınız. Ayrıca bu kasayı nedense hep güzel bulmuşumdur. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun abi Biraz pahalı bir hobi olmuş ama vardır bunda da bir hayır. Kazasız belasız sürüşler. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Hayırlı olsun abi, kırmızı güzeldir, nazar değmesin 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Evren Barış Özbek yazdı: Teşekkür ederim. Teşekkür ederim Cenk Hocam. Teşekkür ederim Mustafa Ağbi. Teşekkür ederim. Tamircime 118 bin lira verdim. Bunun içinde motordan elektrik tesisatına kadar, antifrizden şanzıman yağına kadar her şey var. Orijinal sıfır bulunan parçaları sıfır aldık. Sıfırını bulamadığımız parçaların orijinal çıkmasını bulup aldık. geçmiş olsun. çok sağlam para. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Doğan Arşiray yazdı: geçmiş olsun. çok sağlam para. 4 enjektör bi turbıo parası mazutluda Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 4 enjektör bi turbıo parası mazutluda Bentley Continental mi araç? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Ocak Paylaş 29 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bentley Continental mi araç? yok renöğ 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 29 Ocak Paylaş 29 Ocak enjektörler 30bin desek, turbo 20bin vardır herhâlde, yağ, su , işçilik derken Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Ocak Paylaş 29 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bentley Continental mi araç? Tost Ayvalıkta mı pahalı Maslakta mı? 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 29 Ocak Paylaş 29 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 4 enjektör bi turbıo parası mazutluda bu araba benzinli ama? Yorum bağlantısı
Recommended Posts