Evren Barış Özbek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak (düzenlendi) Evin 2. aracı olarak alındı. Hem eşimin biraz tecrübe kazanması hemde şehiriçi market, pazar, alış verişe gidip gelmelik. 2001 model, 1.4lt, 16v, 98hp, otomatik vites, 217.000km'de. Full boyalı. Hatta işlemli yerleri var. 10 Ekimde Ankaradan aldım, ertesi gün eve dönerken yolda kaldım. Motor komple yenilendi. Yürüyen bir çok parça kontrol edildi, içimize sinmeyen parçalar yenilendi. Bu arada motor yenilenince LPG yi söküp attık. Artık benlik işleri kaldı. Hafta sonları zaman buldukça ilgileneceğim. Araba pis. Kusura bakmayın. Şimdilik bir kaç fotoğraf paylaşıyorum. 27 Ocak tarihinde Evren Barış Özbek tarafından düzenlendi 34 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hem hayırlı olsun, hem geçmiş olsun, motorun durumu çok mu kötüydü Evren Abi. Yolda ne sebepten kaldı. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hayırlı olsun abi, motor şanzıman detayları nedir? 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Abi sen bunu liseye yazdır bizimki kreşte 😁 Küstüm oynamıyorum der sonra. Hayırlı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Eren Gökmen yazdı: Teşekkür ederim. Ersev Kaya yazdı: Biz buna otoban faresi diyoruz. Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Selçuk Bakış yazdı: Hem hayırlı olsun, hem geçmiş olsun, motorun durumu çok mu kötüydü Evren Abi. Yolda ne sebepten kaldı. Teşekkür ederim Selçuk. Motor duman attı, bir daha da çalışmadı. Murat Sahın yazdı: Hayırlı olsun abi, motor şanzıman detayları nedir? Teşekkür ederim Murat. Otomatik, 1.4lt, 16v, 98hp, rxt modeli. Metin Akbal yazdı: Abi sen bunu liseye yazdır bizimki kreşte 😁 Küstüm oynamıyorum der sonra. Hayırlı olsun. Teşekkür ederim. Ne lisesi, yakında evereceğim. Metin Uzunoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. Teşekkür ederim. 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Ocak Paylaş 27 Ocak bu segmentte sıfırken alınmayan 2.elde lider model. ön tasarım mı çok neşeli 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Şansa bak. Alınır alınmaz motor gitmiş. Geçmiş olsun. Hayırlı kullanmalar. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hayırlı olsun güle güle kullanın demeye kalmamış üzmüş sizi,arızadan sonra araç sahibini aramadınızmı? dakika 1 gol 1 misali elinizde kaldı, arızayı siz isteyerek çıkaracakta değilsiniz..ne kadara mal oldu arıza? geçmiş olsun 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Mehmet Yeter yazdı: Evren abi hayırlı olsun. Teşekkür ederim Mehmet. Çağlar Bayur yazdı: bu segmentte sıfırken alınmayan 2.elde lider model. ön tasarım mı çok neşeli Araba çok keyifli. Eyüp Çetin yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın Teşekkür ederim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Şansa bak. Alınır alınmaz motor gitmiş. Geçmiş olsun. Hayırlı kullanmalar. Teşekkür ederim Tansu. Şans işte. Erdem Bozkurt yazdı: Hayırlı olsun güle güle kullanın demeye kalmamış üzmüş sizi,arızadan sonra araç sahibini aramadınızmı? dakika 1 gol 1 misali elinizde kaldı, arızayı siz isteyerek çıkaracakta değilsiniz..ne kadara mal oldu arıza? geçmiş olsun Teşekkür ederim. Olan oldu. Ben o zamana sünger çektim. 2 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 27 Ocak Paylaş 27 Ocak hayirli olsun.. Super birsuru bakım temizlik isi var.. eglence cikti 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hayırlı olsun. Konusunu acmistiniz. Şehir içi eliniz ayağınız olacak. Bende hanıma Palio aldıktan sonra şehir içi bütün işlerimi hatta köy işlerimin tamamını onunla görüyorum artık. 14 Şubat'ta 1 senesi dolacak. Az satıp yerden yüksek bir araç alacağım. 1 Yorum bağlantısı
Ebrar Tüfek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Abi hayırlı uğurlu olsun, müsait zamanında arabanın teybinin fotosunu atarmısın veya marka modelini de söyleyebilirsin. Ben corsayı almadan önce samsunda bi optisyen abiden clio bakmıştım, motorunda sıkıntılar vardı, sanayiye götürdüm bizimkiler alma dediler arabayı geri bıraktım, jant kapaklarına stoplarının solukluğuna kadar herşeyi aynı, 213 binde falandı ben baktığımda, büyük ihtimal bu araba olabilir 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Güdek 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Kazasız belasız sürüşler abi, ben bu kasaya bayılıyorum, çok neşeli geliyor 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Osman Ağbi. Alpay Sumer yazdı: hayirli olsun.. Super birsuru bakım temizlik isi var.. eglence cikti Teşekkür ederim Alpay. Gel hadi, eğlence büyük. Evren Erakçora yazdı: Hayırlı olsun. Teşekkür ederim Evren Hocam. Serdar Göktaş yazdı: Hayırlı olsun. Konusunu acmistiniz. Şehir içi eliniz ayağınız olacak. Bende hanıma Palio aldıktan sonra şehir içi bütün işlerimi hatta köy işlerimin tamamını onunla görüyorum artık. 14 Şubat'ta 1 senesi dolacak. Az satıp yerden yüksek bir araç alacağım. Teşekkür ederim. Sizin içinde hayırlısı olsun. Ebrar Tüfek yazdı: Abi hayırlı uğurlu olsun, müsait zamanında arabanın teybinin fotosunu atarmısın veya marka modelini de söyleyebilirsin. Ben corsayı almadan önce samsunda bi optisyen abiden clio bakmıştım, motorunda sıkıntılar vardı, sanayiye götürdüm bizimkiler alma dediler arabayı geri bıraktım, jant kapaklarına stoplarının solukluğuna kadar herşeyi aynı, 213 binde falandı ben baktığımda, büyük ihtimal bu araba olabilir Teşekkür ederim Ebrar. Yanlış hatırlamıyorsam bu araba 2019da Gaziantep'e gitmiş ve Gaziantepten 2023 Eylülünde Ankaraya getirilmiş. Teybin fotoğrafını atarım tabi. Oğuzhan Güdek yazdı: Kazasız belasız sürüşler abi, ben bu kasaya bayılıyorum, çok neşeli geliyor Teşekkür ederim. Fikri Keleş yazdı: hayırlı olsun Teşekkür ederim. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hayırlı olsun 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun 🧿 Güzel olmaz mı? 4 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 27 Ocak Yazar Paylaş 27 Ocak Adnan Çakır yazdı: Hayırlı olsun 5 kuruş fazla olsun kırmızı olsun 🧿 Güzel olmaz mı? Teşekkür ederim Adnan Ağbi. Jant planım var ama daha sonra. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 27 Ocak Paylaş 27 Ocak Hayırlı olsun. Motora ne oldu peki? Niye bu hale geldi? Stop'lar yan sanayi sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts