Mehmet Göktürk 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Bbi tane bu.. asistan maaşımla almıştım teybin kayışları kopuk açmak lazım anfi olarak kullanıyorum. Kumandalı. volüm düğmesi motorlu. 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Sendekileri görelim. Yemezler cicim Mehmet Göktürk yazdı: Bbi tane bu.. asistan maaşımla almıştım teybin kayışları kopuk açmak lazım anfi olarak kullanıyorum. Kumandalı. volüm düğmesi motorlu. Hocam getir bakımını yapalım çay eşliğinde ama Emmi’nin haberi olmasın 1 1 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Özgür Güzen yazdı: Bende de ona uygun hoparlörüm olmadığı için hiç kullanmadığım Marantz SR-5600 amfi var. İsteyene satabilirim Özgür ne istiyorsun Çiğdem Kaya Bilgiç yazdı: bluetooth alıcısı taktım Spotify falan dinliyorum Hoca diyoruz kime diyoruz anlamıyorum. İnsan bi yaptığını yazar çizer. Eğitimci dediğin öğretir! Sonra bıyıkları boyalı atmin yapıp ezikliyor beni Mehmet Ozyurek yazdı: Ben olsam en görünür yere koyardım hocam. Amazonda uygun fiyatlı lensler var Fh serisi galiba bu serinin kaset çalar bakımı da kolaydır. Lastik de bulunuyor. servetin işi yok teyp lastiği değişsin zaten 3 Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Bakalım daha ne hazineler çıkacak.. Arkasının fotoğrafını da görelim lütfen.. Arkasının fotosunu çekmemiştim, netten bulduğum fotoyu ekledim. Bunun aynısının grisi bendeki. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Sendekileri görelim. Sabah gazetesinden 99 kupona aldığım devasa setiM üstüne tanımam 3 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Özgür Güzen yazdı: Arkasının fotosunu çekmemiştim, netten bulduğum fotoyu ekledim. Bunun aynısının grisi bendeki. Çökelim.. pardon alalım.. Ne istiyorsun Özgür Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Özgür ne istiyorsun Hoca diyoruz kime diyoruz anlamıyorum. İnsan bi yaptığını yazar çizer. Eğitimci dediğin öğretir! Sonra bıyıkları boyalı atmin yapıp ezikliyor beni servetin işi yok teyp lastiği değişsin zaten valla abi fiyat anlamında ederi nedir bilemiyorum, bu zamana kadar hiç bakmadım fiyatına falan. Kumandası yok. Piyasa araştırması yapmam gerekecek. Yorum bağlantısı
Önder Özcan 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Çökelim.. pardon alalım.. Ne istiyorsun Özgür Toprak var? Doymayan gözlere. 2 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Önder Özcan yazdı: Toprak var? Doymayan gözlere. Allahtan Leyla evden eşya çalanın evini yakarım arabasını kırarım dedi. Yoksa Pioneer üniteMe çökecek Mehmet Ozyurek yazdı: Çökelim.. pardon alalım.. Ne istiyorsun Özgür Bi doy la bi doy Özgür Güzen yazdı: valla abi fiyat anlamında ederi nedir bilemiyorum, bu zamana kadar hiç bakmadım fiyatına falan. Kumandası yok. Piyasa araştırması yapmam gerekecek. Ben araştırdım 5 kilo zeytin yağı ile takas edebilirim 😁 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Allahtan Leyla evden eşya çalanın evini yakarım arabasını kırarım dedi. Yoksa Pioneer üniteMe çökecek Bi doy la bi doy Ben araştırdım 5 kilo zeytin yağı ile takas edebilirim 😁 Ben çökebiliyo muyum abi, dahil miyim evi yakılıp arabası kırılacak güruha?😋 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Cem Işık yazdı: Ben çökebiliyo muyum abi, dahil miyim evi yakılıp arabası kırılacak güruha?😋 Sen muafmışsın. Hasseten elden teslim seçeneğin varmış. Adres alalım evinden aldıra…aman evine kuralım der 1 Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Allahtan Leyla evden eşya çalanın evini yakarım arabasını kırarım dedi. Yoksa Pioneer üniteMe çökecek Bi doy la bi doy Ben araştırdım 5 kilo zeytin yağı ile takas edebilirim 😁 5 dönüm zeytinlik demek istediniz galiba Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Ben araştırdım 5 kilo zeytin yağı ile takas edebilirim 😁 A101 yağı verecek.. Ben sızma ayvalık veririm.. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Sen muafmışsın. Hasseten elden teslim seçeneğin varmış. Adres alalım evinden aldıra…aman evine kuralım der Elekle su taşıyacağım abi, en kalbi selam ve saygılarımla😅 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Özgür Güzen yazdı: 5 dönüm zeytinlik demek istediniz galiba Oldu paşam yanında da cevizlik verem Mehmet Ozyurek yazdı: A101 yağı verecek.. Ben sızma ayvalık veririm.. Şaftın kopa 1 Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: A101 yağı verecek.. Ben sızma ayvalık veririm.. Ayvalıklıya da Ayvalık yağı teklif edilmez ki. 1 Yorum bağlantısı
Özgür Güzen 23 Ocak Paylaş 23 Ocak (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Oldu paşam yanında da cevizlik verem Şaftın kopa Kinge de bu yakışır . Ne zaman change ediyoruz? 23 Ocak tarihinde Özgür Güzen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Özgür Güzen yazdı: Ayvalıklıya da Ayvalık yağı teklif edilmez ki. Patladık Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Özgür Güzen yazdı: Kinge de bu yakışır . Ne zaman change ediyoruz? Sen kimsiniz ben tanımıyor sizi? Ver izdı çultanamet? Mehmet Ozyurek yazdı: Patladık Gebze çık aradan 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Önder Özcan yazdı: 450 liraya anlaşın bitsin. Yok o kadar değil. 2bin vereyim kapansın konu🍆 Yorum bağlantısı
Recommended Posts