Ebrar Tüfek 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Bir takım Pioneer 6975 v3 Şampiyon serisi almıştım, Clioya koyacaktım ama satınca boşa çıktı, şimdi hiç takamam bagaja bebek malzemeleri zor sığıyor. Sıfır sadece içini kontrol etmek için açtım. İhtiyacı olan varsa yarı fiyatının daha altında vereceğim. Sıfırı internette 12 13 bin tl, son 5500 e bırakırım. Kargo ücreti de benden. Arabaya lastik alacağım. Ayrı konu açmaya gerek duymadım, Müzik sistemi üstadları zaten konu içerisinde 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Ebrar Tüfek yazdı: Bir takım Pioneer 6975 v3 Şampiyon serisi almıştım, Clioya koyacaktım ama satınca boşa çıktı, şimdi hiç takamam bagaja bebek malzemeleri zor sığıyor. Sıfır sadece içini kontrol etmek için açtım. İhtiyacı olan varsa yarı fiyatının daha altında vereceğim. Sıfırı internette 12 13 bin tl, son 5500 e bırakırım. Kargo ücreti de benden. Arabaya lastik alacağım. Ayrı konu açmaya gerek duymadım, Müzik sistemi üstadları zaten konu içerisinde yuvarlak 18 olsa belki düsürdüm 🤔 Kapıdakileri degismek icin.. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Konuya uygun mu tam değil belki ama bende şu arkadaşı ekleyeyim. Evde maks ses açamazsınız yazan yorumlara he he diyordum ama evde maks ses açamazsınız. Ben gümrük dahil 3600 tl ye satın almıştım. Aynı zamanlarda 3x parasına jbl charge 5 alan arkadaşımınkiyle birçok müzikte ve gerek ses kalitesi, bas vs kapıştırdık açık ara eziyor. Şiddetle tavsiye ederim. Tweeterleri dahil ettiğimizde 90w rms gücü var şarjı 42 saat gidiyor. Birde x 20 modeli var ki o efsane. W-KING Bluetooth hoparlör büyük, (120 W PEAK) 70 W IPX6 Bluetooth Box müzik kutusu, hoparlör, taşınabilir, su geçirmez, üç kat pasif spot, süper bas/HiFi/DSP/42H/Powerbank/TF/AUX/EQ/Açıcı X10 https://amzn.eu/d/dQqj3Tx 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Bende bir şey daha var. Eklemeyi unutmuşum. Düğmenin biri eksik. Tamamlayanın duacısı olurum. 4 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Buda benim gençliğime eşik eden müzik seti. Radyo, kasetçalar, pikap. Şu anda yazlıkta. Arada bir radyo dinlemek için açıyorum. Muhtemelen kasetçalar ve pikap lastikleri çürük. Bakım yapılması gerekiyor. 6 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Bende bir şey daha var. Eklemeyi unutmuşum. Düğmenin biri eksik. Tamamlayanın duacısı olurum. 3d yazıcısı olan kimse yok mu abi yakınlarda? 10 dklık iş:) Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Cem Işık yazdı: 3d yazıcısı olan kimse yok mu abi yakınlarda? 10 dklık iş:) Tarayıcısı yok ya. Hazır dosya bulmak lazım. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: Tarayıcısı yok ya. Hazır dosya bulmak lazım. Hazır dosya bakındım, yok maalesef. Ama belki şu hesap yardımcı olabilir: Hem tarayıcısı var, hem de istersen baskı yapıyorlar. Bir örnek göndermen yeterli. https://www.instagram.com/adaplastik3d/ Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Cem Işık yazdı: 3d yazıcısı olan kimse yok mu abi yakınlarda? 10 dklık iş:) 7500’e yaparım tek düğmeyi 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Servet Aydın yazdı: 7500’e yaparım tek düğmeyi TL mi ? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Mehmet Ozyurek yazdı: TL mi ? Ne münasebet? Euro tabi ki cicim 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos 45eu'ya Almanya Ebay'de komple aleti satıyorlar. Fırsatçı portifçilere aldanmayınız. https://www.ebay.de/itm/326061858464 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos Sani Gerşon yazdı: 45eu'ya Almanya Ebay'de komple aleti satıyorlar. Fırsatçı portifçilere aldanmayınız. https://www.ebay.de/itm/326061858464 İntikam almadan salmam Emmiyi🍆 2 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos İlkay Başaran yazdı: Konuya uygun mu tam değil belki ama bende şu arkadaşı ekleyeyim. Evde maks ses açamazsınız yazan yorumlara he he diyordum ama evde maks ses açamazsınız. Ben gümrük dahil 3600 tl ye satın almıştım. Aynı zamanlarda 3x parasına jbl charge 5 alan arkadaşımınkiyle birçok müzikte ve gerek ses kalitesi, bas vs kapıştırdık açık ara eziyor. Şiddetle tavsiye ederim. Tweeterleri dahil ettiğimizde 90w rms gücü var şarjı 42 saat gidiyor. Birde x 20 modeli var ki o efsane. W-KING Bluetooth hoparlör büyük, (120 W PEAK) 70 W IPX6 Bluetooth Box müzik kutusu, hoparlör, taşınabilir, su geçirmez, üç kat pasif spot, süper bas/HiFi/DSP/42H/Powerbank/TF/AUX/EQ/Açıcı X10 https://amzn.eu/d/dQqj3Tx Maalesef artık alamayız 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 25 Ağustos Paylaş 25 Ağustos Servet Aydın yazdı: 7500’e yaparım tek düğmeyi Al bunu yap 🎹🎹 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Abilerim Dr gibi yerlerde yeni nesil pickup çalarlar satılıyor bunları alsam tatmin eder mi yoksa eski tip olanlara mı yönelmek lazım Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Abilerim Dr gibi yerlerde yeni nesil pickup çalarlar satılıyor bunları alsam tatmin eder mi yoksa eski tip olanlara mı yönelmek lazım Adamlar 1950'den kalma, sen 2020 model ürünleri soruyorsun. Onlara kalsa tel dolap kullanıp akşam mumla gezecekler... 2 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Sani Gerşon yazdı: Adamlar 1950'den kalma, sen 2020 model ürünleri soruyorsun. Onlara kalsa tel dolap kullanıp akşam mumla gezecekler... d&r alınır mı yani onu anlamadım çok hoşuma gitmeye başladı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ağustos Yazar Paylaş 26 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Abilerim Dr gibi yerlerde yeni nesil pickup çalarlar satılıyor bunları alsam tatmin eder mi yoksa eski tip olanlara mı yönelmek lazım Ne dinleyeceğine bağlı olmakla birlikte, iyi bir müzik kulağın varsa, asla tatmin etmeyecektir. Hiç bir şey yapmazsa dip gürültü yapar. İyi pikabın sadece iğnesi 2500-3000 lira iken, bunlar 1000 liraya komple pikap satıyor. Ben müzik dinlemek amacıyla asla almam onları. vitrin süsü olurlar.. Kalitenin tesadüf değil.. şu radyodaki ses kalitesini bendeki 10'a yakın cihazın hiç birisi vermiyor. Marantz ST4000 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Ali Gülmez yazdı: Abilerim Dr gibi yerlerde yeni nesil pickup çalarlar satılıyor bunları alsam tatmin eder mi yoksa eski tip olanlara mı yönelmek lazım Bende var. Kendi hoparlörleri ile kerhen dinleti mümkün ancak amplifikatörden geçerse şahane sesi oluyor Mehmet Ozyurek yazdı: Ne dinleyeceğine bağlı olmakla birlikte, iyi bir müzik kulağın varsa, asla tatmin etmeyecektir. Hiç bir şey yapmazsa dip gürültü yapar. İyi pikabın sadece iğnesi 2500-3000 lira iken, bunlar 1000 liraya komple pikap satıyor. Ben müzik dinlemek amacıyla asla almam onları. vitrin süsü olurlar.. Marka ismi değeri. Plakçaların mantığı belli. İcadından bu güne kadar iğne aynı. Sadece iğneden sonraki sistem önemli ki o kadar uçuk fark vermeye değer mi tartışılır Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Ağustos Paylaş 26 Ağustos Ali Gülmez yazdı: d&r alınır mı yani onu anlamadım çok hoşuma gitmeye başladı dr daki ürünün aynısını piyasadan yarı fiyatına alırsın, mikado bulunursa mesela iyi Servet Aydın yazdı: Sadece iğneden sonraki sistem önemli ki o kadar uçuk fark vermeye değer mi tartışılır usb ses çıkışlı makina paynırdan güzel çıtırıtı verebilior mesela Yorum bağlantısı
Önder Özcan 27 Ağustos Paylaş 27 Ağustos Ali Gülmez yazdı: d&r alınır mı yani onu anlamadım çok hoşuma gitmeye başladı Başlangıç için aldım, bir kaç ay sonra bu işin böyle yürümeyeceğini anladım. Pikap aldım. Pikabı bağlayabileceğin bir müzik setin varsa (ya da daha iyisi amfin), 2. El temiz pikap al. Setin ya da amfin yoksa tabi amfi (ya da ufak bir preamfi) ve kolon da alman gerekecek. Çanta pikaplar bir yere kadar. Mehmet Ozyurek yazdı: Ne dinleyeceğine bağlı olmakla birlikte, iyi bir müzik kulağın varsa, asla tatmin etmeyecektir. Hiç bir şey yapmazsa dip gürültü yapar. İyi pikabın sadece iğnesi 2500-3000 lira iken, bunlar 1000 liraya komple pikap satıyor. Ben müzik dinlemek amacıyla asla almam onları. vitrin süsü olurlar.. Kalitenin tesadüf değil.. şu radyodaki ses kalitesini bendeki 10'a yakın cihazın hiç birisi vermiyor. Marantz ST4000 Hemen kendi malının reklemını yap hemen. Möröntz. Hiç fırsat kaçırma 😒 Servet Aydın yazdı: Bende var. Kendi hoparlörleri ile kerhen dinleti mümkün ancak amplifikatörden geçerse şahane sesi oluyor Marka ismi değeri. Plakçaların mantığı belli. İcadından bu güne kadar iğne aynı. Sadece iğneden sonraki sistem önemli ki o kadar uçuk fark vermeye değer mi tartışılır Tartışılacak bişey yok kardeşim. Uçuk veya değil o fark verilecek. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts