İlkay Başaran 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Servet Aydın yazdı: 12volt için oto amfisi ancak olur Bahsettiğim amfiler +/- 45 volt ile çalışıyor. 4 kanal x marka oto amfisi ile evde yıkım olur. Kabin litrelerini ve hava portlarını doğru hesapla kafi Çöp kovasından kabin yapsak? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Eve oto sistemi kurmak gereksiz. İş görecek bir set 3000-400 lira civarına alınır. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Nisan Paylaş 16 Nisan (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: O iki minik hoparlör yeter diye ağlıyordur 😁 Bende dün akşam ufak eklenti yaptım sisteme. Sağ sol ayrı eq ayarı farklı müzik dinlememi sağlıyor yeni nesil elektrik panosu herhalde. Mehmet Ozyurek yazdı: Eve oto sistemi kurmak gereksiz. İş görecek bir set 3000-400 lira civarına alınır. iki hoparlörle iyi ses alınacaksa micro hifi sony almak yeterli olur. yeşil etiketli DSGS amplifikatörlü olmalı. 8 inç hoparlör ile düşük volümlerde subbas kabini varmış gibi alt ses üretebiliyor ve çok dengeli bunlar. bendekini ikinci el almıştım. örnek: Sony CMT GPX7 16 Nisan tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan Paylaş 16 Nisan İlkay Başaran yazdı: Çöp kovasından kabin yapsak? kim söyledi yaaa bişey de gizli kalmıyor burada 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan Paylaş 16 Nisan İlkay Başaran yazdı: Çöp kovasından kabin yapsak? 90’ların trendi yeni nesil anlamaz Mehmet Ozyurek yazdı: Eve oto sistemi kurmak gereksiz. İş görecek bir set 3000-400 lira civarına alınır. Araba sistemi şayet iyi kabinler ile ile olursa mevcut sistemlerin üstünden atlar. Rakam olarak evet uçar 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan Paylaş 16 Nisan KoWWa ses sitemleri hizmetinizde bayinizden ısrarla isteyiniz, free air sistem ferah Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Servet Aydın yazdı: 90’ların trendi yeni nesil anlamaz Araba sistemi şayet iyi kabinler ile ile olursa mevcut sistemlerin üstünden atlar. Rakam olarak evet uçar bende hoparlör ve amplifikatör var.... deneyecek cesaret kimde var? kabinleri de CNC de kesip yollayayım. sipariş için instagram :P 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Doğan Arşiray yazdı: bende hoparlör ve amplifikatör var.... deneyecek cesaret kimde var? kabinleri de CNC de kesip yollayayım. sipariş için instagram :P Uygun ücreti ödersen eviMde denerim İlkay Başaran yazdı: 2 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan İlkay Başaran yazdı: Kat malikleri bunu beğendi Ben de çok beğeniyorum. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan Paylaş 16 Nisan İlkay Başaran yazdı: Kat malikleri bunu beğendi Ya bunu? Mehmet Ozyurek yazdı: Ben de çok beğeniyorum. Bi kışt 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Servet Aydın yazdı: Ya bunu? Bi kışt Benimkinin abisi.. Aslında sana fark ettirmeden değiştirsem hiç anlamazsın.. 1 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Vidaları paslı bunun cnm Bir de benim alet daha büyük 1 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Nisan Yazar Paylaş 16 Nisan Servet Aydın yazdı: Vidaları paslı bunun cnm Bir de benim alet daha büyük Hiç sorun değil.. kola 15 dakikada çözüyor pası.. Mat siyah boyam da var hala.. 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Nisan Paylaş 16 Nisan Mehmet Ozyurek yazdı: Hiç sorun değil.. kola 15 dakikada çözüyor pası.. Mat siyah boyam da var hala.. her türlü çözüm acentenizde 2 Yorum bağlantısı
Mertol Kip 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: Bir de benim alet daha büyük Public ortamda o nasıl laf yaw 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Mertol Kip yazdı: Public ortamda o nasıl laf yaw Kabin büyük mirim ona mahsuben😁 1 3 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: Kabin büyük mirim ona mahsuben😁 Dm ye gelsene Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Paylaş 21 Nisan İlkay Başaran yazdı: Dm ye gelsene Bende satlık malzeme yok başka kapıya Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Nisan Paylaş 21 Nisan Servet Aydın yazdı: Bende satlık malzeme yok başka kapıya Hibe? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Nisan Paylaş 21 Nisan İlkay Başaran yazdı: Hibe? Kedi alana bedava Çağlar Bayur yazdı: kedi var? Ağzımdan aldın Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Nisan Paylaş 22 Nisan Çağlar Bayur yazdı: kedi var? Akım alamadım. Elektrik miydi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Nisan Paylaş 22 Nisan İlkay Başaran yazdı: Akım alamadım. Elektrik miydi? Aldırırız 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts