Cem Işık 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Servet Aydın yazdı: Bıktım şu kargo firmalarından artık. İş yerime aldım iki tane birisi gelmemiş. tanesi yarım milyon tl olan oparlö değil mi bu??? Abiiimm en sevdiğim abimm 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Ocak Yazar Paylaş 26 Ocak Servet Aydın yazdı: Bıktım şu kargo firmalarından artık. İş yerime aldım iki tane birisi gelmemiş. Birini bana almamış mıydın.. Benim diye birini almıştım ben kapıdan.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Ocak Paylaş 27 Ocak bi gittik 6 sayfa konu olmuş okula geçeyim pioneer leri atacağım. 5 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Ocak Paylaş 28 Ocak Mehmet Göktürk yazdı: bi gittik 6 sayfa konu olmuş okula geçeyim pioneer leri atacağım. Gördüm ki okulda 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Benim diğer yavrular Bunların fotoğrafını ekleyememiştim.. LBT-D115 (hoparlörü ve kumadası ile tam takım.. sadece pikabı eksik.. Liseye giderken aldığım ilk müzik setim.. Bu da nostajji Grundig'im. Hepsi de ful bakımlı ve her fonksiyonu çalışır durumdadır.. 8 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Liseye giderken aldığım ilk müzik setim.. Mekteb-i idadiye zamanları yani öyle mi 😄 1 3 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 31 Ocak Paylaş 31 Ocak Haşmet abinin evindeki sistemin üstüne tanımam 2 14 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 31 Ocak Paylaş 31 Ocak (düzenlendi) Bende kalem pille çalışanı var, nazar değmesin diye temsili foto ekliyorum. Çift kalem pil takarsam sesi komşuları rahatsız ediyor.. Akşam gazetesi iftiharla sunar.. 31 Ocak tarihinde Serkan Toker tarafından düzenlendi 9 1 Yorum bağlantısı
Celal Aydın 2 Şubat Paylaş 2 Şubat Şunlardanım var. Çok memnunum. Logitech Z407 Anker Soundcore Motion + Elbette bir Hi-fi değil fakat oldukça iddialı ikisi de. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 8 Mart Paylaş 8 Mart Bu arkadaşı satın almıştım bugün geldi. Pioneer vsx D 512 Bendeki teybin line inden telefonu bağladım, teypteki kulaklık çıkışından amfiye girdim. Amfiden de teybin kolonlarına çıkış. İlk seferde amfiyi direkt telefona bağladım ama sonrasında teypten süzüp geçirince ses daha güzelleşti. Teybi ekolayzer olarak kullanmış oldum kabaca. Ses cam gibi. Şimdilik ön sağ ve sola teybin orjinal hoparlörleri bağlı. 1 aya sony lbt d 505 hoparlörlerim gelecek. Onları önlere şuankileri arkalara alırım. Birde center ve aktif subwoofer alırsam tamamlanıyor set. Bayramda gelecek olan arkadaşlar. 6 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 8 Mart Paylaş 8 Mart İlkay Başaran yazdı: aktif subwoofer alırsam yamaha alma komşular senden nefret eder İlkay Başaran yazdı: Bendeki teybin line inden telefonu bağladım, teypteki kulaklık çıkışından amfiye girdim. Amfiden de teybin kolonlarına çıkış. İlk seferde amfiyi direkt telefona bağladım ama sonrasında teypten süzüp geçirince ses daha güzelleşti. Teybi ekolayzer olarak kullanmış oldum kabaca. Ses cam gibi. distortion engeller ama kulaklık devresindeki direnç işi bozar, cam gibi yaptı ama törpüledi şimdi hamiyet hanımdan makber dinlenemz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 9 Mart Yazar Paylaş 9 Mart Amfin çok güzelmiş. Bayılıyorum böyle teknolojik şeylere. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 9 Mart Paylaş 9 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Amfin çok güzelmiş. Bayılıyorum böyle teknolojik şeylere. Akşam ilk kurduğumda baslar az gelmişti sonrasında amfinin 5+1 de olabileceği, ön sağ ve sola (şu an sadece onlar bağlı) alçak frekans yollamayacağı aklıma geldi. Amfiyi stereoya çevirince istediğim ses geldi. Sub çıkışını pasif edip önlere de alt frekans basmaya başladı. Akşama biraz daha mıncıklarım. Kaynak olarak kullandığım teybin teknik özellikleri aşağıda. https://www.sony.com.tr/electronics/support/audio-systems-mhc-series/mhc-rg595/specifications 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 9 Mart Paylaş 9 Mart Hayırlı olsun. Biz yaşlılar çok severiz böyle oyuncakları. Pardon biz dedim, yaşlı insanlar diyecektim. 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 18 Mart Paylaş 18 Mart (düzenlendi) Fosi Bt20A Pro - mini hi-fi D sınıfı ev ses amplifikatörü. Üretici Texas TPA3255 çip ile 300W x 2 sürdüğünü söylemiş. 2 kanal + başka amfi ya da aktif subwoofer için pre out çıkışı var. Bluetooth 5.0 bağlantısı eş zamanlı aktarım sağlıyor. Boşta dip sesi parazit vb yok. Üzerinde gelen 32v 5a güç kaynağıyla kanal başına 4ohm için 100w 8ohm için 62w, 48v güç kaynağı takılırsa da 4ohm 259w max çıkışı olduğu belirtilmiş. Ben elimde olan 6ohm 70w lık sony hoparlörleri bağladım gayet temiz ve tatminkar bir ses elde ettim. İlk başta bası biraz düşük geldi ama telefondaki ekolayzır ayarlarını yaptıktan sonra çok daha iyi oldu belki pre out çıkışına aktif subwoofer da bağlanabilir. Cihazın bir hayli minik aliminyum şık bir kasası var kaba değil salonda kalabalık yer kaplamıyor. Keşke kumandası olsaydı ama bu tip baktığım amfilerde genellikle kumanda göremedim. 18 Mart tarihinde Çiğdem Bilen tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Mart Paylaş 18 Mart O iki minik hoparlör yeter diye ağlıyordur 😁 Bende dün akşam ufak eklenti yaptım sisteme. Sağ sol ayrı eq ayarı farklı müzik dinlememi sağlıyor 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Servet Aydın yazdı: Bende dün akşam ufak eklenti yaptım sisteme. Sağ sol ayrı eq ayarı farklı müzik dinlememi sağlıyor Tüm ilan sitelerini taradım.. Benzer bir ilan şu an Türkiyede yok.. Çiğdem Bilen yazdı: Fosi Bt20A Pro - mini hi-fi D sınıfı ev ses amplifikatörü. Üretici Texas TPA3255 çip ile 300W x 2 sürdüğünü söylemiş. 2 kanal + başka amfi ya da aktif subwoofer için pre out çıkışı var. Bluetooth 5.0 bağlantısı eş zamanlı aktarım sağlıyor. Boşta dip sesi parazit vb yok. Üzerinde gelen 32v 5a güç kaynağıyla kanal başına 4ohm için 100w 8ohm için 62w, 48v güç kaynağı takılırsa da 4ohm 259w max çıkışı olduğu belirtilmiş. Aşırı tatmin edici görünüyor.. Çok da şıkmış 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart Paylaş 19 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: Tüm ilan sitelerini taradım.. Benzer bir ilan şu an Türkiyede yok.. Beter ol🍆 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 19 Mart Paylaş 19 Mart Servet Aydın yazdı: O iki minik hoparlör yeter diye ağlıyordur 😁 Aslında tipik minik çin malı amfileri gibi vadettiği gücü veremeyeceğini düşünmüştüm. 4ohm için 100w 8ohm için 62w demişler 6ohm için 70w hoparlör kabaca uygun gibi hesapladım son ses kullanmadıkça idare etmez mi? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 19 Mart Paylaş 19 Mart İdare eder tabiki de, daha büyük kabinler ile akustik kısıl seste dahi çok keyifli dinleti sunacak biliyorsunuz. Tpa’nın thd seviyesi çok düşük. Hi-fi seviyesinde. İki kule pioneer yazıyorum reçeteye💸💸💸 1 2 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 19 Mart Paylaş 19 Mart Mehmet Ozyurek yazdı: ı tatmin edici görünüyor.. Çok da şıkmış Teşekkürler yabancılar bir hayli test videosu çekmişler yorumlar iyiydi ev için yeterli buldum ben de. Alıştığım sony mini müzik setine göre basları biraz zayıf geldi kulağıma az yer kaplayan şık bir subwoofer bulursam ekleyeceğim bakalım araştırıyorum şimdilik. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts