Mehmet Ozyurek 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Kimlerde hangi setler var. Görelim arkadaşlar.. Bende İki tane Sony MHC-RX100AV Bir tane Sony CMT-EH15 Mikro hi-fi Bir tane pioneer PL990 full otomatik pikap Bir tane pioneer vintage pikabım var, bu bakımda şu an.. Bir tane Sony LBT-D115 Bir tane Yoko çift kasetçalar radyo teyp Bir tane Grundig vintage Esas bombam ise piooner Sa-708 amfi, tx608 tuner ve CT-F650 kasetçalardan oluşan set.. Pioneer VSX-808RDS Florenz 99 Radyo kaset pikat Set Güncel olarak MHC-RX100AV'yi kullanıyorum. Sony CMT-EH15 Mikro hi-fi Piooner Sa-708 amfi, tx608 tuner ve CT-F650 kasetçalar Sony LBT-D115 Liseye giderken aldığım Yoko çift kasetçalar radyo teyp ve Nostaljik Grundig radyom Ayrıca Samsung HTD-C450 sinema sistemi Pioneer VSX-808RDS 13 2 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 22 Ocak Paylaş 22 Ocak (düzenlendi) Sony LBT-XB80AV kullaniyorum, 26 yasini doldurdu 22 Ocak tarihinde Mustafa Yenigün tarafından düzenlendi 6 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Mustafa Yenigün yazdı: Sony LBT-XB80AV kullaniyorum, 26 yasini doldurdu Vaay güzel cihaz.. Tuşları karışıklık yapıyor mu ? 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Vaay güzel cihaz.. Tuşları karışıklık yapıyor mu ? Müthis tespit Radyo kisminda var o sorun. Kanal degistir derken mod falan degistiriyor. Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Kimlerde hangi setler var. Görelim arkadaşlar.. Bende İki tane Sony MHC-RX100AV Bir tane Sony LBT-D105 Bir tane Sony CMT-EH15 Mikro hi-fi Bir tane pioneer PL990 full otomatik pikap Bir tane pioneer vintage pikabım var, bu bakımda şu an.. Esas bombam ise piooner Sa-708 amfi, tx608 tuner ve CT-F650 kasetçalardan oluşan set.. Güncel olarak MHC-RX100AV'yi kullanıyorum. Abi bunlar sana fazla değil mi? Hediye etsen!! 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Mustafa Yenigün yazdı: Müthis tespit Radyo kisminda var o sorun. Kanal degistir derken mod falan degistiriyor. Cihazın ön panelde 100'e yakın swiç var.. Her komutun farklı bir omaj değeri var.. swiçler zamanla kurum bağlıyor ve ürettiği omaj değişiyor. Benim D105'te de var o sorun. cd kısmındaki bazı tuşlar yanlış komut veriyor. Swiçler değişebiliyor. Tabi sabırlı ve eli boş bir elektronikçi lazım Yada kumanda ile kullanmaya devam. Ersev Kaya yazdı: Abi bunlar sana fazla değil mi? Hediye etsen!! Seviyorum hepsini de Kıyamam. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Akşam eve gidince bir bakalım ne varmış ne yokmuş. Mustafa Yenigün yazdı: Sony LBT-XB80AV kullaniyorum, 26 yasini doldurdu Setin tam arkasında priz yoksa, bu hazine kullanılmıyor demektir, çok üzülürüm Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Önder Özcan yazdı: Setin tam arkasında priz yoksa, bu hazine kullanılmıyor demektir, çok üzülürüm Ekranda ışık var canım.. 1 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Ekranda ışık var canım.. A doğru. Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Bende sadece Bose NC700 kablosuz kulaklik var, o da hediye :-) 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Ersev Kaya yazdı: Bende de bu var ama pek kullanamıyorum. Bu kullanılmaz mı ya.. Benimki sürekçi açık.. Yazmayı unutmuşum.. Samsung HTD-C450 var bende. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Bende de Mhc rg 595 var. Wooferi bağlı değil balkonda duruyor. 3 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Bir tek bende mi müzik seti yok şimdi? Olsa da koyacak yerim yok keza 3 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Abiler fotoların altına açık adres eklemeyi unutmayın 2 2 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Eyüp Çetin yazdı: Yeter mi? 😂 Ben de evde pc'de bundan kullanıyorum. Boyuna göre bayağı kaliteli iş yapıyor. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Cem Işık yazdı: Bir tek bende mi müzik seti yok şimdi? Olsa da koyacak yerim yok keza Bende de yok. Emmi bize birer tane verse keşke Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: Bende de yok. Emmi bize birer tane verse keşke Ahaha. Bunların yarısı Cemin depodan çıktı zaten ya 😅 1 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Sani Gerşon yazdı: Ben de evde pc'de bundan kullanıyorum. Boyuna göre bayağı kaliteli iş yapıyor. 15 yıllık. Ben de okulda kullanıyorum. Ortam için yeterli. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Pioneerlar Cemin depodan çıktı. Servete gidecekmiş. Ben götürrüm dedim ver sen dedim. Götürdüm. Bakımını yaptırıp geri aldım. 😂 6 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Cem Işık yazdı: Bir tek bende mi müzik seti yok şimdi? Olsa da koyacak yerim yok keza Elindeki her seti bize verince sende olmaması çok doğal Mehmet Ozyurek yazdı: Pioneerlar Cemin depodan çıktı. Servete gidecekmiş. Ben götürrüm dedim ver sen dedim. Götürdüm. Bakımını yaptırıp geri aldım. 😂 Bunu unutmayacağım. El koydun resmen 1 3 Yorum bağlantısı
Önder Özcan 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Mahmut Yıldız yazdı: Bende de yok. Emmi bize birer tane verse keşke Verir. Israrla iste dayanamaz, huyunu biliyorum. İste. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Servet Aydın yazdı: Bunu unutmayacağım. El koydun resmen Unutmayacağını biliyorum.. Hiç bir set onların yerini tutmayacak. Hep içinde ukte kalacak. Ama vermeyeceğim.. Önder Özcan yazdı: Verir. Israrla iste dayanamaz, huyunu biliyorum. İste. Sana RX100'ün birini vereyim dedim.. Yok kumandası şöyle.. yok kaseti böyle.. nazlandın.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts