Yunusemre ARI 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Selam Arkadaşlar ; Aracım Akü lambası yaktı ve bu sorun genelde konjektör arızası veya kömür bittiği için oluyor bosch marka alternatorler de kömür ve konjektör bir arada bulunuyor ,Alternatör hidrolik pompasından akan hidrolik yağıyla oldukça kirlenmişti rotor da bulunan bakır hidrolik sıvısıyla birleşerek katman oluşturmuştu .Yeni konjektör aldım ve alternatoru güzelce temizledim ve faaliyeti sağladım Diğer Videoları da çok yakında paylaşacağım .Faydalı olması Dileğiyle .... 8 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Mesleğe baktım da, uçak teknisyeni diyor.. İmrendim.. Maşallah ellerinize sağlık. Uçak sonrası otomobil motoru oyuncak gibi gelmiş olmalı 1 Yorum bağlantısı
Coşku Mert 22 Ocak Paylaş 22 Ocak elinize saglik. el degmisken kömürün temas ettigi bakiri da yenilemek saglikli olurdu 2 Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 22 Ocak Paylaş 22 Ocak @Yunusemre ARI Uçağı nasıl tamir ediyorsun ? Böylemi ? 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Sani Gerşon yazdı: Büyük keyifle izliyorum videolarınızı Çok teşekkürler abi ☺️ Cem Işık yazdı: Mesleğe baktım da, uçak teknisyeni diyor.. İmrendim.. Maşallah ellerinize sağlık. Uçak sonrası otomobil motoru oyuncak gibi gelmiş olmalı Abi teşekkür ederim uçak bu arabadan daha kolay 🤭 Coşku Mert yazdı: elinize saglik. el degmisken kömürün temas ettigi bakiri da yenilemek saglikli olurdu Sizinde elinize sağlık benim bakır da baya yıpranmisti ama degistirmedim malesef ,içime sinmedi havalar ısınsın tekrar söküp degiatirecegim artık ☺️ Haşmet Güngör yazdı: @Yunusemre ARI Uçağı nasıl tamir ediyorsun ? Böylemi ? Evet abi bizde de işler bu şekilde ☺️ 2 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Normalde de kırmızı mıydı sökünce mi boyadınız 1 Yorum bağlantısı
Yunusemre ARI 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Normalde de kırmızı mıydı sökünce mi boyadınız Söktükten sonra boyadım 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts