Eyüp Çetin 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Merhaba forum ahalisi. Resimde diyafon ahizesinin içi görülmektedir. Bizim küçük eline alıp düşürmüş. İçini açtım ve mıknatısın düştüğünü gördüm. Geri yerine taktım ama bilmediğim şey şu; bu Mıknatısın nereye bağlantısı vardır nasıl bağlanır? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Yorum bağlantısı
Çözüm Servet Aydın 21 Ocak Çözüm Paylaş 21 Ocak Ahizeyi eline al. Mıknatısı ahizenin duvar ünitesinde gezdir. Çevir ses nerede kesiliyor oraya denk gelen yere ahizede yapıştır 5 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Servet Aydın yazdı: Ahizeyi eline al. Mıknatısı ahizenin duvar ünitesinde gezdir. Çevir ses nerede kesiliyor oraya denk gelen yere ahizede yapıştır yani mıknatısa hiç kablo bağlamadan ahizeyi yerine takınca sesin kesilmesini mi sağlıyor o mıknatıs Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Servet Aydın yazdı: Ahizeyi eline al. Mıknatısı ahizenin duvar ünitesinde gezdir. Çevir ses nerede kesiliyor oraya denk gelen yere ahizede yapıştır Teşekkür ederim Servet abi. Zaten mıknatısın yeri belliydi ama olayı anladım. 🙏🏻 Tekrardan iyi ki doğdun. 😊 9 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Eyüp Çetin yazdı: Tekrardan iyi ki doğdun. 😊 Sonra niye hoca dövüyolar 2 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak Servet Aydın yazdı: Sonra niye hoca dövüyolar Ama ya Rabbi tüylerim diken diken oldu. 😬 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts