Emin Önal 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Bu kasko değerinin üzerinde teklif alan MB deniz suyundan sel mi hasarlıymış anlamadım ben 😂 Furkan cımbızlarken bu mesajı sil 🤣 4 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak o zaman devamke, nerede kalmıştık Emin Önal yazdı: Bu kasko değerinin üzerinde teklif alan MB deniz suyundan sel mi hasarlıymış anlamadım ben 😂 Furkan cımbızlarken bu mesajı sil 🤣 yok deniz suyu arıtma yağmur suyu damıtma tesislerini konuşurken İlkay şaşırıp arabayı deniz suyuyla yıkamış, birşey olurmu diyordu, bende geçmiş olsun olan olmuş diyordum 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: o zaman devamke, nerede kalmıştık yok deniz suyu arıtma yağmur suyu damıtma tesislerini konuşurken İlkay şaşırıp arabayı deniz suyuyla yıkamış, birşey olurmu diyordu, bende geçmiş olsun olan olmuş diyordum Emminin bir bildiği varmış demekki. O hep dere suyuyla yıkıyor. 😜 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Valla başlık anaca bu olur dedim. Benim satılık araç konusu dünyanın geleceği konusuna evrilince orda ki mesajları buraya taşıyorum, mesajlar birbiri ile ilgisiz görünebilir ama sanırım zaten öyle de olabilirler 1 8 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak Sen en güzeli satmaktan vazgeç kullan gitsin, ama deniz suyuyla yıkama aman diiim Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Kilyoyu 6 bin lira ucuz almışım. Lastik havalarını Alp lerde doldurayim değeri artsın 😁 Ciğerlerine de iyi gelir. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Furkan Avcı yazdı: Valla başlık anaca bu olur dedim. Benim satılık araç konusu dünyanın geleceği konusuna evrilince orda ki mesajları buraya taşıyorum, mesajlar birbiri ile ilgisiz görünebilir ama sanırım zaten öyle de olabilirler Deminden beri bakıyorum başlığa, bu nasıl konu diyorum çözmem zaman aldı😅 4 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Cem Işık yazdı: Deminden beri bakıyorum başlığa, bu nasıl konu diyorum çözmem zaman aldı😅 Ben bile taşırken iki konuyu karıştırdım, başım döndü iyiki diğer konu dışarıya kapalıymış tam Arif'in Manchester'a attığı golü arayanların içine düştüğü durum yani (ordan gelen varsa diye videoyu ekliyorum) 2 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 20 Ocak Paylaş 20 Ocak @Ali Cihangiroğlu @İlkay Başaran Ee hani nerdesiniz, araba konudan çıkınca yazmıyorsunuz, demek ki benim satışa taş koyuyordunuz ha 1 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat 20 Ocak Paylaş 20 Ocak ne oluyo burda aracı kaza yapıp rayiç bedeli alıp oturan var mı acaba, hangi rayiç bedel araç değerine yakın şu an. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Furkan Avcı yazdı: @Ali Cihangiroğlu @İlkay Başaran Ee hani nerdesiniz, araba konudan çıkınca yazmıyorsunuz, demek ki benim satışa taş koyuyordunuz ha İkisi de Clio ile takas edecekti bence kasko değerinde olursa alırız falan diye dusunuyorlardi öyle birşey varsa ilk siraya yazılayım 😅 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 20 Ocak Paylaş 20 Ocak Furkan Avcı yazdı: @Ali Cihangiroğlu @İlkay Başaran Ee hani nerdesiniz, araba konudan çıkınca yazmıyorsunuz, demek ki benim satışa taş koyuyordunuz ha Küstük 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ocak Paylaş 20 Ocak konu neymiş derken kendimi gördün bir de yazmışım, neyse 350 işler 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts