İçeriğe Yönlendir

Satılık Deniz Suyu ile Yıkanmış Kasko Değeri Düşük Araç Sorunsalı 😁

Ali Cihangiroğlu

Recommended Posts

Ali Cihangiroğlu

Güzelmiş, yalnız biraz pahalı değilmi, kasko bedeli üstü zor muafiyette düşülmeli, %10 desek 1,260, 1300 diyim hadi, tabii satıcı sensin ...

Yorum bağlantısı
Furkan Avcı

Kasko bedelini kredi vs durumu için yazdım abi, piyasası buralardaymış bende takasta aldım zarar etmeden vereceğim. Kullanmak için almadım ;)

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Güzelmiş, yalnız biraz pahalı değilmi, kasko bedeli üstü zor muafiyette düşülmeli, %10 desek 1,260, 1300 diyim hadi, tabii satıcı sensin ...

1.300.000 e bundan bulursak bir tane daha alalım abi :D 

• Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Mehmet Ozyurek yazdı:

Değil.. 

C5 in kasko bedeli 426 iken ben 540 a sattım. 

Kasko bedelleri genelde düşük. 

iyi satmışsın....

bundan sonra olacağı bu, kasko bedeli üstünde yazanlara bunu diyorum artık, kaskoda yazanın üstünü unutun, yavaş yavaş bu işlerin oturması lazım, galeriden çıktığın an o fiyat %50 düşer olacak bu gidişle...

Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)
Ali Cihangiroğlu yazdı:

bundan sonra olacağı bu

Ali abi bunu her yerde yazma. :D

O zaman benim A3'te 200bin TL.

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Furkan Avcı yazdı:

Senin arabanın kasko bedeli ne?, piyasası ne abi ?

840-50 civarı, kondisyonu iyiyse temizse ki öyle edeceği maks yaklaşık 890 falan olur herhalde...

Emin Önal yazdı:

Ali abi bunu her yerde yazma. :D

O zaman benim A3'te 200bin TL.

olacağı bu kardeş, 200 se kaskon yapacak birşey yok...

ben şimdi ne yazayım sizin fiyata göre, bunun dengi hibrit Clio şuan, bakayım fiyatına....

1.0 tce 90 hp 1.100 kaat

1.6 atmosferik kibrit  1.362 bu dengi ancak, şimdi buna aksesuraıda ekliyim, 1.385 falan oldu, bu sıfırı sence ben kaça satmalıyım?

sarı site ortalama fiyat 930 ki bu en düşük ve en yüksek fiyatın basit ortalaması...

abartırsanız zaten satamazsınız....

tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

ben kaça satmalıyım?

500 keş

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

500 keş

avucunu yala :tongue: daha satmam ben, satarsamda arabada almam gibi şu saatten sonra, deli bakımla kullanmaya devam :kutlama:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Cihangiroğlu yazdı:

avucunu yala :tongue: daha satmam ben, satarsamda arabada almam gibi şu saatten sonra, deli bakımla kullanmaya devam :kutlama:

ohoooo mercanda olsan zopa yerdin , teklfi var ısrrar yok 450 olsun bari

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
İlkay Başaran yazdı:

Ayakkabı kutusu tasarımlı G den başlıyor abi bu marka zaten :crazy: o yüzden boşver.

Merso E den başlar, gerçi oda bozuldu artıkya neyse, o zaman evet haklısın G den başlar :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Sahın
Ali Cihangiroğlu yazdı:

@Oğuzkan Erışık gel gel 350'ye kilyo varmış :crazy:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Haklı olduğumu hepiniz biliyorsunuz bence  :D

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Haklı olduğumu hepiniz biliyorsunuz bence  :D

Ali Cihangiroğlu yazdı:

olacağı bu kardeş, 200 se kaskon yapacak birşey yok...

:exc1::exc1:

Ali Cihangiroğlu yazdı:

Çark emojisi istiyorum Ali abiye özel.

Ali Cihangiroğlu yazdı:

sence ben kaça satmalıyım?

Senin deyimine göre kasko bedelin neyse ona. Araban yeni sayılır çok zarar etmezsin, rayiçe yakındır seninki :tongue:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Emin Önal yazdı:

Çark emojisi istiyorum Ali abiye özel.

Senin deyimine göre kasko bedelin neyse ona. Araban yeni sayılır çok zarar etmezsin, rayiçe yakındır seninki :tongue:

çark falan yok canım, şuan satacak olsam edeceği bu, sizin araçlarında aynı durumu, arabam yeni evet, zaten 5. seneyi doldurmadan satarım, 5 . senden sonra kredi çıkmaz satmak zorlaşır, yaşlandıkçada fiyat düşer,  haa ortam değişir yani kredi olayı bakarız duruma, ama son durum bu, bundan sonra böyle olacak gibi, ben dedim diye değil, o fiyatlarda uçarsan satamazsın, siz dua edin sıfır araç bayiden çıktığı an fiyatı yarıya iner demiyorum, o iş için ülkenin AB ayarına gelmesi lazım, oda şuan için imkansız zaten...

Yorum bağlantısı
Emin Önal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

o fiyatlarda uçarsan satamazsın, siz dua edin sıfır araç bayiden çıktığı an fiyatı yarıya iner demiyorum, o iş için ülkenin AB ayarına gelmesi lazım, oda şuan için imkansız zaten...

Abi ederinin üstünü isteyen hiçbir mal satılmaz yada zor satılır ama aracının ederi kasko bedeli kadardır dersen iş değişir.

Gülerler, çok gülerler, yerlere yatarlar bak öyleli gülerler :exc1:

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Emin Önal yazdı:

Abi ederinin üstünü isteyen hiçbir mal satılmaz yada zor satılır ama aracının ederi kasko bedeli kadardır dersen iş değişir.

Gülerler, çok gülerler, yerlere yatarlar bak öyleli gülerler :exc1:

Şöyle olur, ederi olarak bakma kaskoya, kasko değeri vardır tamam, bunu ortalama bir fiyat olarak kabul et, tabiki istersen daha fazla parayada satarsın ama şöyleki;

arabanın durumuna bakarsın, 4 yaşındadır ama 20 bindedir, emsallerine göre çok daha temizdir vs. kaskosu atıyorum 800 bindir sende dersin hadi etki edecek bir miktar eklersin 850 bin dersin mesela, 10 bin eklemezsin bir anlamı yoktur çünki o paranın, kayda değer birşey eklersin biraz anlamı olacak birşey,  ama uçmazsın, 800 lük araca 1 milyon dersen esas o zaman sana katıla katıla gülerler, tersi olursada fiyat düşer :exc1:

esas sıkıntı nerede biliyormusun, hadi genç araçta benim dediğim gibi oluyor,  ama araban 10 yaşında kasko bedeli 500 bin sen dersen 1 milyon gülerim hemde öyle bir gülerimki bayılırım :D 

yaşlı aracı olan sindirecek o fiyat farkını, sindiremiyor millet,  sıfırıyla kıyaslıyor, kıyas genç araçta olur yaşlıda değil, satınca ben üstüne deli para eklemem lazım diyip uçuyor, yapacak birşey yok, fakir toplumuz, kızacak olan ülke neden bu halde ona kızacak, arabanın fiyatına değil, neden ben bunu 500 e satıpta 1 milyonluk aracı alamıyorum diyecek, yok kızma ama uç, yok öyle bir dünya, full zarar olan asla yatırım aracı olmayan bir metadan bahsediyoruz, ne yani altınmı bu arkadaş :)

5 yaş kritik eşik, alırken kredi çıkmaz diye 5 sene diyorum, 6 yaşına geldimi fiyat düşüş hızında katlanarak here sene artar, istersen garajda yatır km si ne olursa olsun, yok öyle bir dünya.....

sen dedin diye sorayım hadi, A3 ün var ve kasko bedelin 200 bin demişsin, sen kaça satarsın dede ona göre cevap vereyim, yakıtı ne, benzilimi, benzinliyse tüp vamı, kaç km de, kazası varmı hasarı falan, kondisyon nasıl boyası nasıl, boyası kötüdür komple boyanmıştır hemde güzel bir işçilikle değeri artar onuda ekliyim (neden boyandığıda önemli, güneş yanığı gibi bir etkidense önemsizdir değeri düşmez artar) onuda yaz vereyim sana fiyat :)

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Furkan kardeş, tartışıyoruz ama yanlış anlama, elbette istediğin fiyatı yazarsın, söz meclisten dışarı yazdıklarımız, gerçi yeride değil ama idare ediver, daha uzatmayacağım zaten :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Ali Cihangiroğlu yazdı:

Araba fiyatları ucuzlarsa kasko bedelleri ucuzlar bence 😂 bu yüzden kasko değeri gerçek değeriyle denkleşmeyecek hiç bir zaman. 😊

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Eyüp Çetin yazdı:

Araba fiyatları ucuzlarsa kasko bedelleri ucuzlar bence 😂 bu yüzden kasko değeri gerçek değeriyle denkleşmeyecek hiç bir zaman. 😊

gerçek değer kasko değerinden çok uzaklaşamaz yalnız ve evet kasko ucuzlarsa araba fiyatlarıda ucuzlar, hele sıfırlar ucuzlarsa 2. eller daha beter ucuzlar, satılmayan malın değeri düşer bunuda unutmayın, o yüzden uçamamayı öğreneceğiz hep beraber.

Misal senin arabanın sıfırı 1.555.500 şuan    2022 olanı olsun sende, kasko değerine göre satış fiyatın minimum 1.262.000 olur, normal bence, sen buna ne diyeceksin olmaz 1.5 mu olur diyeceksin, satarmı sence....   2021 i 1,249 2020 si 1,234 2019 u dediğin an 1,224 olmaz, kredide alamaz alacak olan, onuda hesaba kat...

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
(düzenlendi)
Furkan Avcı yazdı:

Sıkıntı yok abi, arabaya kasko değerinin 300.000 üslü teklif geldi ;) vermedim

Senin yazını okuttum Ali abi haklı dediler almadılar :D

elbette, benim dediğim min fiyat aslında, kasko bedeli yani, üstüne sen karar ver ama çok çıkma, 300 üstüne iyi çıkmış kaçırmasaydın bence, üçe beşe bakılmaz bu devirde, koy vadeye 2 ayda alırsın zaten farkı, sataydınya 2 ay sonra aynı paraya zorlanırsan ne oluyoruz deme sonra... :)

Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Mercedes, audi ve bmw gibi araçlarda kasko fiyatına yaklaşan ek donanım olabiliyor o yüzden kasko fiyatı geçerli olmaz. Sonuçta standart focus, clio veya i20 değil.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Ali Cihangiroğlu yazdı:

sen dedin diye sorayım hadi, A3 ün var ve kasko bedelin 200 bin demişsin, sen kaça satarsın dede ona göre cevap vereyim, yakıtı ne, benzilimi, benzinliyse tüp vamı, kaç km de, kazası varmı hasarı falan, kondisyon nasıl boyası nasıl, boyası kötüdür komple boyanmıştır hemde güzel bir işçilikle değeri artar onuda ekliyim (neden boyandığıda önemli, güneş yanığı gibi bir etkidense önemsizdir değeri düşmez artar) onuda yaz vereyim sana fiyat :)

Arabanın kendi konusuda, satılık konusu da forumda mevcutta, o senin anlattıkların 5 sene önce falandı abi, epeydir yok öyle bir dünya ☺️

Furkan konuyu baltalamış gibi olduk kusura bakma. Hayırlı satışlar. 

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Emin Önal yazdı:

Arabanın kendi konusuda, satılık konusu da forumda mevcutta, o senin anlattıkların 5 sene önce falandı abi, epeydir yok öyle bir dünya ☺️

Furkan konuyu baltalamış gibi olduk kusura bakma. Hayırlı satışlar. 

valla buyur sat o zaman, bundan sonra yok öyle uçmak, o anlatıklarım esas bundan sonra devam edecek, ister beğen ister beğenme...

Yorum bağlantısı
Emin Önal
(düzenlendi)
Ali Cihangiroğlu yazdı:

valla buyur sat o zaman, bundan sonra yok öyle uçmak, o anlatıklarım esas bundan sonra devam edecek, ister beğen ister beğenme...

Ya Ali abi piyasası 650-700 olan arabayı kim niye 200e versin ? Sen verir misin ? Uçmak yok 600 veren oldu vermedim zaten. gerçekçi ol biraz. Ben seni anlıyorum da o devir eskidendi. En yakın canlı örneği işte konusunda olduğumuz araç kasko değerinin 300 üstünü teklif almış, daha ne diyeyim. 

düzeltme: 375 miş kasko değeri

tarihinde Emin Önal tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter

300e kilyos varmış. 

Furkan hocam hayırlı satışlar. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Ali abi araba satılmasın diye her şeyi yaptı. Sonraki hamleyi bekliyoruz Ali abi:) 

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...