Tansu Kalafatoğlu 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Çağlar Bayur yazdı: sıfır araç dahil mi 2.000? hariç olsa, içindekileri çıkarıp verecekler mi valla bana çok gelmedi ama fiyat algım kaybolmuş olabilir. Aracın sıfırı ne kadar? İçini biz yapsak ne kadar olur bilemedim 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Tansu Kalafatoğlu yazdı: hariç olsa, içindekileri çıkarıp verecekler mi valla bana çok gelmedi ama fiyat algım kaybolmuş olabilir. Aracın sıfırı ne kadar? İçini biz yapsak ne kadar olur bilemedim yeni transit alırsın bunu 2000 e yapıyoruz deiyebilirler, minnak dobloVan kaç para idi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Çağlar Bayur yazdı: yeni transit alırsın bunu 2000 e yapıyoruz deiyebilirler, minnak dobloVan kaç para idi? Ford Otomatik bu arada Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan Paylaş 29 Nisan Ali Darbaz yazdı: Ford Otomatik bu arada motokaravanda aksi düşünülmez zaten Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Nisan Yazar Paylaş 29 Nisan Çağlar Bayur yazdı: motokaravanda aksi düşünülmez zaten Avis karavanlarının çoğu satılık. Her bölgede 1 taner satılık var. Bu resimdeki karavan https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-karavan-motokaravan-otokoc-2.el-kucukyali-2021-ford-transit-350e-van-2.0l-ecoblue-1165157826/detay Buda diğer satılıklar. https://www.sahibinden.com/karavan-motokaravan?query_text_mf=otokoç&query_text=otokoç Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Nisan Paylaş 29 Nisan şimdi oldu, 2.el rakamı bunlar bunları avise dahil ettiren müdür prim almıştır kesin iç dizaynı yapan da ömründe kaç gün kamp yaptı merak ettim şimdi 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 30 Nisan Paylaş 30 Nisan Çağlar Bayur yazdı: iç dizaynı yapan da ömründe kaç gün kamp yaptı merak ettim şimdi cevabını bildiğin soruları sormayacaktın hani? kamp yapmış olsaydı bu araçlar bu km de satılmazdı içleri berbata yakın, bir defa yatak sayısı 4 olmalı. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Nisan Yazar Paylaş 30 Nisan Muhasebeden aracımın bu zamana kadar yakıt oto bilinin dökümünü istedim. Sonuc 4,4 litre çıktı. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Mayıs Yazar Paylaş 1 Mayıs (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: yaz geliyor havalar ısınsın azalır Özelikle bugünlerde Şile'de çalışmak güzel oluyor. Son 3 gündür Şilede çalışıyorum 1 mayıs bile olsa çalışıyoruz. Fransa Hindistan İstanbul üçgeninden sonra birazdan bir veri merkezine harekete geçeceğim. Yapcağım iş ise D1 ramini ram söküp sağlamını takmak 1 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs Yeni kurulan finans merkezinde tuzumuz bulunsun Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs yan kapıdan da çimentocular birliği binasına giriliyor Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Yeni kurulan finans merkezinde tuzumuz bulunsun arabayı tuzlarsan böyle çeker işte. Salamura olmuş bu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Mayıs Yazar Paylaş 2 Mayıs (düzenlendi) Her biri 190 kilo 4 tane datacenter omurgası yanında 12 tane Switch montajı… tuzmu sosmu siz karar verin. 2 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Azad Mirzade 2 Mayıs Paylaş 2 Mayıs Ali abi hayirli olsun. Şu telefon tutacaginin linkini paylasir misin? Abimde de egea var ne aldiysak beceremedik. Seninkini ilk defa gordum baya guzel bir seye benziyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mayıs Yazar Paylaş 3 Mayıs Azad Mirzade yazdı: Ali abi hayirli olsun. Şu telefon tutacaginin linkini paylasir misin? Abimde de egea var ne aldiysak beceremedik. Seninkini ilk defa gordum baya guzel bir seye benziyor. araba sürüyorum Yalova’ya gidiyorum akşam bakacağım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts