Ali Darbaz 29 Şubat Yazar Paylaş 29 Şubat Benim algım bozuldu… şimdi bunun fiyatı 260 tl. satın almam gerekti. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Şubat Yazar Paylaş 29 Şubat Selçuk Bakış yazdı: Baseus kalitelidir, fiyat çok ucuz geldi cevhair Avmdeki Teknosa Extradan satın aldım. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Şubat Paylaş 29 Şubat baseus alma uğraşma internetten mcdodo sipariş et 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Mart Paylaş 1 Mart Ali Darbaz yazdı: Benim algım bozuldu… şimdi bunun fiyatı 260 tl. satın almam gerekti. Marka takıntın yoksa 2,50 $'a aldım az önce 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 1 Mart Paylaş 1 Mart Emin Önal yazdı: Marka takıntın yoksa 2,50 $'a aldım az önce Orjinal Pioneer marka aldım 2 sene olmuştur. Su koyvermeye başladı benim arabada. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 8 Mart Yazar Paylaş 8 Mart Günübirlik Bursa çalışması konulu Yakıt ekonomisi ve otoban masrafları videom Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Doblo’nun arka teker yayları neden çok aşağıda? Teker merkezinden bir karış kadar aşağıda. Köyde taşa vurma olasılığı çok yüksek gibi geldi bana. hiçbir arabada böyle değil Şunun gibi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart öyle yaptılar yaylı suspansiyon için ya bagajdan yer çalacan ya da böyle altta çıkıntılı olacak, van araçta bagajdan almak iyi fikir değil kovarlar 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 13 Mart Paylaş 13 Mart Ali Darbaz yazdı: Kışlıkları sökeyimmi Sök Tansu Kalafatoğlu yazdı: Doblo’nun arka teker yayları neden çok aşağıda? Teker merkezinden bir karış kadar aşağıda. Köyde taşa vurma olasılığı çok yüksek gibi geldi bana. hiçbir arabada böyle değil Şunun gibi Doblon mu var? Çağlar Bayur yazdı: öyle yaptılar yaylı suspansiyon için ya bagajdan yer çalacan ya da böyle altta çıkıntılı olacak, van araçta bagajdan almak iyi fikir değil kovarlar Bozdun ama süpriz yapacaktık 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: bursaya gidip uludağa çıkmadım deme Yok Uludağa çıkıcak vaktim olmadı. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: öyle yaptılar yaylı suspansiyon için ya bagajdan yer çalacan ya da böyle altta çıkıntılı olacak, van araçta bagajdan almak iyi fikir değil kovarlar enişte bunu beğenmedi. Yaylaya çıkmaz vurur bu Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: enişte bunu beğenmedi. Yaylaya çıkmaz vurur bu Hiç bir yere değmiyor, fazlasını test ettik, yük vs için lazım, tonaji yiyince bile zor değer. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Mart Paylaş 13 Mart Selçuk Bakış yazdı: Hiç bir yere değmiyor, fazlasını test ettik, yük vs için lazım, tonaji yiyince bile zor değer. taş? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Mart Yazar Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: taş? Egzos sürtüyor en fazla. Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: taş? Bende her arkasından gittiğimde bunu ne akla hizmet böyle yapmışlar diye söyleniyorum ama hiç değmedi, köy yolu, köyün olmayan dağ patikası vs degdiremedik. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 13 Mart Paylaş 13 Mart Çağlar Bayur yazdı: öyle yaptılar yaylı suspansiyon için ya bagajdan yer çalacan ya da böyle altta çıkıntılı olacak, van araçta bagajdan almak iyi fikir değil kovarlar elde bu boy yay çok vardır ondandır. birisi yanlış ölçüyle sipariş verince ne yapsınlar atsınmı koskoca tofaşk. kastır gitsin yer çalmak vs diyerek. Ali Darbaz yazdı: Yok Uludağa çıkıcak vaktim olmadı. bir numara yok boşver zaten. yazın serin olur o zaman çıkmak lazım. 3 yaz önce gündüz aşağısı 37 dereceyken yukarısı 14 dereceydi donmuştuk. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Mart Paylaş 13 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: enişte bunu beğenmedi. Yaylaya çıkmaz vurur bu fizik kanunu der ki, lastik hizası %99 taşa çarpmaz. çarpma ihtimali %1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Mart Yazar Paylaş 19 Mart Havaları 32 psi indirdim lastikler göbekleri havada kalmış beyaz hat olışmuş. 34 psi yapmak lazım demekki Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Mart Yazar Paylaş 20 Mart Lastikleri 35 psi yapıp Bursa Gemliğe geldim. Tabi Zeytin yağı ve Zeytin almadan çıkmıyım dedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts