İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Vier

Ali Darbaz

Recommended Posts

Metin Akbal

Demek ki birebirde tam olarak karına layık bir koca olduğunu ispatlayamamışsın :)

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Metin Akbal yazdı:

Demek ki birebirde tam olarak karına layık bir koca olduğunu ispatlayamamışsın :)

Bu sene hanımcıyız. Hanımcılık kazansın. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş
Ali Darbaz yazdı:

İstanbulda senede 1 defa don olur onuda hesap edemedim. Burda metrekareye 5 insansı düşüyor, mutlaka biri o örtüyü alır arabanın üstünden. 

Haklısınız istanbula diyecek söz yok ama kapılardan içeri alıyorum ben kesip götürene helal olsun deriz. Ayrıca silecekleri de koruyor

Snapchat-1729189734.jpg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Görkem Karakaş yazdı:

Haklısınız istanbula diyecek söz yok ama kapılardan içeri alıyorum ben kesip götürene helal olsun deriz. Ayrıca silecekleri de koruyor

Snapchat-1729189734.jpg

zamanında forumda biri kapılara bişeyler sıkıştırmanın kapı çontolarını deforme ettiğini söylemişti. Tabi uzmanlar daha iyi bilir.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

2021 model 200.000 km’yi doldurmuş Fiat Egea dizel aracımızın dördüncü kez kronik Add Blue arızasından dolayı değiştirdik.

Daha önce benim de kullandığım 2019 model Aracimızda da aynı sorun oluşmuş çözüm için ecü işlem yapılmış arıza sonsuza dek giderilmişti. Araç Ed Blue’u kullanmaya devam ediyor. Ama bu sefer 2021 model aracımızı dört defa servise götürmüş olmamıza, yeni tank takılmasına rağmen sorun çözülemedi. Aracı sahadan çektik. Araba kiralama firmasına gitmeyecek gene biz de havuzda kalacak

fe0946eb-d40e-469d-8b9c-34a43b4c6555.jpeg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Yeni iş arkadaşım hepsili siteden 2200 liraya aldım. Şimdilik memnunuz. Az önce nvme ssd vidalarken torku kaçırıp kafayı kopardı :(

IMG_9458.jpeg

tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

nvme ssd nin vidası afedersiniz tük kadar. Otomatik vidalamayı ssd'yi de kırar. Mantıklı değildi en baştan.

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)
Sani Gerşon yazdı:

nvme ssd nin vidası afedersiniz tük kadar. Otomatik vidalamayı ssd'yi de kırar. Mantıklı değildi en baştan.

Yeni oyuncağımı deneyecek yer arayınca oluyor böyle şeyler.  

Batarya ne kadar gidecek diye test ediyorum 6 tane notebook parçaladım devam ediyorum. 

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

nvme de vida mı kaldı yahu, plastik sistem var artık, çıt tak pıt çıkar tipi

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

nvme de vida mı kaldı yahu, plastik sistem var artık, çıt tak pıt çıkar tipi

Abi cihazlar eski 500 tane eski HP notebookum var Okulları hibe ediyoruz içlerindeki ssdleri söküp formatlıyorum. Var mı hibe edilecek okul mail atsınlar bana belki bir şeyler halledebilirim.

@Ahmet İhsan Akşen size özeldem yazdım

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
Ali Darbaz yazdı:

Abi cihazlar eski 500 tane eski HP notebookum var Okulları hibe ediyoruz içlerindeki ssdleri söküp formatlıyorum. Var mı hibe edilecek okul mail atsınlar bana belki bir şeyler halledebilirim.

Biz de alabilir miyiz  okulumuza. Öğretmenler odasına ve çok amaçlı salona falan koyarız.  İmkanlar kısıtlı okulda. 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

Biz de alabilir miyiz  okulumuza. Öğretmenler odasına ve çok amaçlı salona falan koyarız.  İmkanlar kısıtlı okulda. 

özelden telefonunu atarmısın. Yarın sabah bildireceğim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen
Ali Darbaz yazdı:

size özeldem yazdım

Döndüm.

Süper olur valla, İstanbul'da ki okulum bir laboratuvar yapmış şaşırmıştım notebook niye tercih ettiğiniz dedim eski hibe geldi dedi.

Bende yeni alan şefi oldum, köye su getiren muhtar gibi havam olur valla :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin
Ali Darbaz yazdı:

🏻

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Ahmet İhsan Akşen yazdı:

köye su getiren muhtar gibi havam olur valla :)

Bu komikmiş :)

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Ali hocam ben de alabilirim okulumuza. Projesiyon var ama bilgisayar yok ne yazık ki.

tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

Yılbaşında çam papaz ağacı ve CoComelon  cüceler olan hastanede bugün pastanede geceleri yapmışlar

IMG_9521.jpeg

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
(düzenlendi)

8 mart kapsamında eşim 4 bayan arkadaşını kadiköyde dolaştırdım. Kadiköyde başlayıp Caddebostanda bitirdik. 

Bildiğin bayanlara şöförlük yaptım.
üstüne birde bayan arkadaşlarına yaptığım gaflar olmuş yolda azarlandık

Bugün tüm gün uçmayı planlamıştım. Pazar günü bana iş vermiyeceği konusunda anlaştık

IMG_9523.jpeg

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...