Metin Akbal 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Demek ki birebirde tam olarak karına layık bir koca olduğunu ispatlayamamışsın Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Metin Akbal yazdı: Demek ki birebirde tam olarak karına layık bir koca olduğunu ispatlayamamışsın Bu sene hanımcıyız. Hanımcılık kazansın. 2 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Ali Darbaz yazdı: İstanbulda senede 1 defa don olur onuda hesap edemedim. Burda metrekareye 5 insansı düşüyor, mutlaka biri o örtüyü alır arabanın üstünden. Haklısınız istanbula diyecek söz yok ama kapılardan içeri alıyorum ben kesip götürene helal olsun deriz. Ayrıca silecekleri de koruyor Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Görkem Karakaş yazdı: Haklısınız istanbula diyecek söz yok ama kapılardan içeri alıyorum ben kesip götürene helal olsun deriz. Ayrıca silecekleri de koruyor zamanında forumda biri kapılara bişeyler sıkıştırmanın kapı çontolarını deforme ettiğini söylemişti. Tabi uzmanlar daha iyi bilir. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart 2021 model 200.000 km’yi doldurmuş Fiat Egea dizel aracımızın dördüncü kez kronik Add Blue arızasından dolayı değiştirdik. Daha önce benim de kullandığım 2019 model Aracimızda da aynı sorun oluşmuş çözüm için ecü işlem yapılmış arıza sonsuza dek giderilmişti. Araç Ed Blue’u kullanmaya devam ediyor. Ama bu sefer 2021 model aracımızı dört defa servise götürmüş olmamıza, yeni tank takılmasına rağmen sorun çözülemedi. Aracı sahadan çektik. Araba kiralama firmasına gitmeyecek gene biz de havuzda kalacak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart (düzenlendi) Yeni iş arkadaşım hepsili siteden 2200 liraya aldım. Şimdilik memnunuz. Az önce nvme ssd vidalarken torku kaçırıp kafayı kopardı 3 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Mart Paylaş 3 Mart nvme ssd nin vidası afedersiniz tük kadar. Otomatik vidalamayı ssd'yi de kırar. Mantıklı değildi en baştan. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: nvme ssd nin vidası afedersiniz tük kadar. Otomatik vidalamayı ssd'yi de kırar. Mantıklı değildi en baştan. Yeni oyuncağımı deneyecek yer arayınca oluyor böyle şeyler. Batarya ne kadar gidecek diye test ediyorum 6 tane notebook parçaladım devam ediyorum. 3 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Mart Paylaş 3 Mart nvme de vida mı kaldı yahu, plastik sistem var artık, çıt tak pıt çıkar tipi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Çağlar Bayur yazdı: nvme de vida mı kaldı yahu, plastik sistem var artık, çıt tak pıt çıkar tipi Abi cihazlar eski 500 tane eski HP notebookum var Okulları hibe ediyoruz içlerindeki ssdleri söküp formatlıyorum. Var mı hibe edilecek okul mail atsınlar bana belki bir şeyler halledebilirim. @Ahmet İhsan Akşen size özeldem yazdım 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Mart Paylaş 3 Mart Ali Darbaz yazdı: Abi cihazlar eski 500 tane eski HP notebookum var Okulları hibe ediyoruz içlerindeki ssdleri söküp formatlıyorum. Var mı hibe edilecek okul mail atsınlar bana belki bir şeyler halledebilirim. @Ahmet İhsan Akşen size özeldem yazdım Biz de alabilir miyiz okulumuza. Öğretmenler odasına ve çok amaçlı salona falan koyarız. İmkanlar kısıtlı okulda. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Mart Yazar Paylaş 3 Mart Evren Erakçora yazdı: Biz de alabilir miyiz okulumuza. Öğretmenler odasına ve çok amaçlı salona falan koyarız. İmkanlar kısıtlı okulda. özelden telefonunu atarmısın. Yarın sabah bildireceğim. 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 4 Mart Paylaş 4 Mart Ali Darbaz yazdı: size özeldem yazdım Döndüm. Süper olur valla, İstanbul'da ki okulum bir laboratuvar yapmış şaşırmıştım notebook niye tercih ettiğiniz dedim eski hibe geldi dedi. Bende yeni alan şefi oldum, köye su getiren muhtar gibi havam olur valla 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 4 Mart Paylaş 4 Mart Ali Darbaz yazdı: Abi cihazlar eski 500 tane eski HP notebookum var Okulları hibe ediyoruz içlerindeki ssdleri söküp formatlıyorum. Var mı hibe edilecek okul mail atsınlar bana belki bir şeyler halledebilirim. @Ahmet İhsan Akşen size özeldem yazdım ☝🏻 Yorum bağlantısı
Mertol Kip Perşembe 12:15 Paylaş Perşembe 12:15 Ahmet İhsan Akşen yazdı: köye su getiren muhtar gibi havam olur valla Bu komikmiş 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Perşembe 12:39 Paylaş Perşembe 12:39 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Abi cihazlar eski 500 tane eski HP notebookum var Okulları hibe ediyoruz içlerindeki ssdleri söküp formatlıyorum. Var mı hibe edilecek okul mail atsınlar bana belki bir şeyler halledebilirim. @Ahmet İhsan Akşen size özeldem yazdım Ali hocam ben de alabilirim okulumuza. Projesiyon var ama bilgisayar yok ne yazık ki. Perşembe 12:40 tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 17:40 Yazar Paylaş Cumartesi 17:40 (düzenlendi) Yılbaşında çam papaz ağacı ve CoComelon cüceler olan hastanede bugün pastanede geceleri yapmışlar Cumartesi 22:35 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 22:37 Yazar Paylaş Cumartesi 22:37 (düzenlendi) 8 mart kapsamında eşim 4 bayan arkadaşını kadiköyde dolaştırdım. Kadiköyde başlayıp Caddebostanda bitirdik. Bildiğin bayanlara şöförlük yaptım. üstüne birde bayan arkadaşlarına yaptığım gaflar olmuş yolda azarlandık Bugün tüm gün uçmayı planlamıştım. Pazar günü bana iş vermiyeceği konusunda anlaştık Cumartesi 22:39 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts