Ali Darbaz 21 Kasım Yazar Paylaş 21 Kasım Çağlar Bayur yazdı: yakıt nerden alınıyor Buda sorumu Otobil opet 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 21 Kasım Paylaş 21 Kasım Çağlar Bayur yazdı: yakıt nerden alınıyor Benzinliktir kesin 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Kasım Yazar Paylaş 22 Kasım Zamanında deli paraydı şimdi yağmur altında ıslanıyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Kasım Yazar Paylaş 26 Kasım (düzenlendi) Bugün Şile nüfus Müdürlüğü’nü yeni binasına geldim. Sıram matik cihazını işletim sistemini kurdum. setkart geçen çarşıda bir büfeden karnımı doyurdum. 26 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Kasım Yazar Paylaş 26 Kasım Çağlar Bayur yazdı: yanındaki eskisinin dizaynı daha hoşmuş İkisi Farklı amaçlar için cihazlar. Birisi nüfusmatik diğeri sıramatik. Nüfusmatik kimliği sokuyorsun sana sanal memur gibi işlem yapıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Ali Darbaz yazdı: İkisi Farklı amaçlar için cihazlar. Birisi nüfusmatik diğeri sıramatik. Nüfusmatik kimliği sokuyorsun sana sanal memur gibi işlem yapıyor. sıramatik olunca daha albenisi az olmalı diye kural yoktur herhalde, fiat 500, Tonaleden daha karakterli mesela Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Çağlar Bayur yazdı: sıramatik olunca daha albenisi az olmalı diye kural yoktur herhalde, fiat 500, Tonaleden daha karakterli mesela 500 sıra verir ama işi yapan tonale 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Nüfusmatik iyiydi, hemen ehliyeti kimliğe yüklettim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Emre Şimşek yazdı: Nüfusmatik iyiydi, hemen ehliyeti kimliğe yüklettim Millet kimliklerini takarken kırdığı için bana iş çıkarıyorlar Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Millet kimliklerini takarken kırdığı için bana iş çıkarıyorlar sana iş çıksın ki para kazan, sağlam kalırsa neyi tamir edecen 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Selçuk Bakış yazdı: sana iş çıksın ki para kazan, sağlam kalırsa neyi tamir edecen Bende zaten şikayet etmedim 1 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Ali Darbaz yazdı: Yeni google maps Eskisi ile arasındaki fark nedir? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Alptuğ Özcan yazdı: Eskisi ile arasındaki fark nedir? İçinde müzik çalar var YouTube premium üyesi isen YouTube music içine entegre geliyor müzik çalarken navigasyon da görebiliyorsun geçiş yapmana gerek yok Bu aralar Google maps aşırı şekil hatalı trafik verisi üretiyor. Yol açık gösteriyor oysaki yol komple trafik Geçici bir süre Yandex’le devam edeceğim şu ana kadar kadar gayet hızlı beni ulaştırdı 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 2 Aralık Paylaş 2 Aralık (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: İçinde müzik çalar var YouTube premium üyesi isen YouTube music içine entegre geliyor müzik çalarken navigasyon da görebiliyorsun geçiş yapmana gerek yok Bu aralar Google maps aşırı şekil hatalı trafik verisi üretiyor. Yol açık gösteriyor oysaki yol komple trafik Geçici bir süre Yandex’le devam edeceğim şu ana kadar kadar gayet hızlı beni ulaştırdı Google zaten uzun zamandır verileri düzgün akmıyor. Başka bir konuda da gündeme gelmişti. O yüzden hiç bir zaman google kullanmam. İstanbul içi Yandex 1. favorim. 2 Aralık tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık Ümit Türk yazdı: Google zaten uzun zamandır verileri düzgün akmıyor. Başka bir konuda da gündeme gelmişti. O yüzden hiç bir zaman google kullanmam. İstanbul içi Yandex 1. favorim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Alptuğ Özcan yazdı: Eskisi ile arasındaki fark nedir? polis çevirme noktaları işaretleyip, kanun kaçaklarına yardımcı olunabiliyor el birliği ile 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık Beykoz rüzgarlıbahçe'den Şile ilçe nüfus müdürlüğüne gideceğim Bana tavsiye ettiği Yola bakın Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Ali Darbaz yazdı: Beykoz rüzgarlıbahçe'den Şile ilçe nüfus müdürlüğüne gideceğim Bana tavsiye ettiği Yola bakın Dış güçlerin işi bunlar. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Ali Darbaz yazdı: Bana tavsiye ettiği Yola bakın ücretli geçişlere izin ver tıkla Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık Çağlar Bayur yazdı: ücretli geçişlere izin ver tıkla 6 dakika için 75 lira şstiyor Yorum bağlantısı
Ümit Türk 3 Aralık Paylaş 3 Aralık (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bu lastiğin sorunu nedir... Ters takmışlar diyeceğim arka teker döner mi. Fazla şişirilmiş. ortadan gidiyor araba. 3 Aralık tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts