Çağlar Bayur 6 Kasım Paylaş 6 Kasım o çatıların her biri, birer ferrari alacak olmaları dışında güzel yer 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım Yazar Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: o çatıların her biri, birer ferrari alacak olmaları dışında güzel yer Çocukları için hayırlı bir gülecek yapmak istiyorlarsa satıp siteye geçsinler bu ne böyle Anadol var altlarında Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Ali Darbaz yazdı: bu ne böyle Anadol var altlarında wheelr dilırs her yerde anadol arıyor bütçe 100bin dolar 3 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım Yazar Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: wheelr dilırs her yerde anadol arıyor bütçe 100bin dolar Nişantaşı’ndaki müşterinin bilgisayarını da garanti dışı bıraktım nasıl ama Sırada burası var 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Ali Darbaz yazdı: Nişantaşı’ndaki müşterinin bilgisayarını da garanti dışı bıraktım nasıl ama faturası şirket adına ise bişi olmaz, filo gibi düşün Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım Yazar Paylaş 6 Kasım Çağlar Bayur yazdı: faturası şirket adına ise bişi olmaz, filo gibi düşün Pırıl pırıl makine gelince seviniyorum bu cihaz iki yaşında Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım Yazar Paylaş 6 Kasım Kaderin cilvesine bak dün tüm mal varlığını Filistin’de kaybetmiş bir Filistinli müşteriye destek verdim bugün ise birleşmiş milletler‘e destek veriyorum yarın da kim gelir belli değil 1 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 Kasım Paylaş 6 Kasım iyi dayak yemiyorsun. biz ek sürücü ücreti alınca ağzımıza silah dayıyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım Yazar Paylaş 6 Kasım Ümit Türk yazdı: iyi dayak yemiyorsun. biz ek sürücü ücreti alınca ağzımıza silah dayıyorlar. Benzin istasyonları sıkıntılı. U.N. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Kasım Yazar Paylaş 6 Kasım Sani Gerşon yazdı: Deryadil sokak mı burası? Evet deryadil sokak. İki dağın arasında vadi içi yıkık dökük gecekondu tarzı evler var. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 6 Kasım Paylaş 6 Kasım Ali Darbaz yazdı: Evet deryadil sokak. İki dağın arasında vadi içi yıkık dökük gecekondu tarzı evler var. Bir kaç seneye plazalar yükselir oradan. Muhtemelen daha hepsini satın alamamışlardır. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 7 Kasım Paylaş 7 Kasım (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Durum hiç iç açıçı değil… Benim tanıdığım bir arkadaşta böyle iş yapıyor ne kadar anlatsan boş. 7 Kasım tarihinde Aytac Sakal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Kasım Yazar Paylaş 7 Kasım Aytac Sakal yazdı: Benim tanıdığım bir arkadaşta böyle iş yapıyor ne kadar anlatsan boş. Burası 2000 li yılların başında kurulmuş bir hipermarket üstüne koya koya ne Switchlerin sığacağı yer kalmış ne de sorunsuz bir altyapı Tadilata girmeleri lazım o da ciro kaybına sebep en az 5:10 gün çalışmayacak market. Koskoca süper sitenin tek marketi. Yaşlı nelerin emekli amcaların yoğun tepkisi ile karşılaşmamak için böyle duruyor şimdilik 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 7 Kasım Paylaş 7 Kasım Ali Darbaz yazdı: Burası 2000 li yılların başında kurulmuş bir hipermarket üstüne koya koya ne Switchlerin sığacağı yer kalmış ne de sorunsuz bir altyapı İ işte tüm sorun bu. Bunu hala devam ettiren otomobil markaları var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Pazar sabahı 10 Kasım törenleri için kızımı okula götürmek istedim Üç araba arabamız da otoparkın arkasında. Önünde üç araba fark etmiş. Şimdi milleti uyandırmak da istemiyorum okula kadar yürüyeceğiz. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 10 Kasım Paylaş 10 Kasım En azından bir telefon numarası bıraksa iyi olurdu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım Mehmet Yeter yazdı: En azından bir telefon numarası bıraksa iyi olurdu. Emre Şimşek yazdı: Fiorinonun silecekleri kaldır Fişorino benim karşı komşum. Çok sevdiğimiz eski toprak sahibi. İhtiyaç halinde aracın anahtarını alıp kendim çekiyorum Pazar sabahı onları uyandırmak istemedik. Kendimiz yürüdük. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 Kasım Yazar Paylaş 10 Kasım 150 beygir TPH motorlarda Valvetronik yokmuş ilginç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 15:22 Yazar Paylaş Pazar 15:22 Ben buraya yazmayı unutmuşum. Motor yağı , Yağ filtresi, engine flush = 3300 tl Yağ soğutucu ve Antifirz = 3000 tl İşcilik :3500 tl 9800 lira masraf yaptım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 09:41 Yazar Paylaş Dün saat 09:41 1 saat önce konuştuğum destek vermeye gittiğim medikal fabrikası ben trafikte yarım saat geç kalınca yangın çıkmış yangına müdahale ediyorlar içeri girişler yasak ben de fabrika bilgisayar onarımına gidiyordum çok büyük talihsizlik televizyonda canlı gösteriyorlar 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts