Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül protein ve yağ patlaması iyidir, ingilizn kahvaltı öğünü 3200 kaloridir Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Çağlar Bayur yazdı: protein ve yağ patlaması iyidir, ingilizn kahvaltı öğünü 3200 kaloridir Ben sade yağa iki yumurta kırıyorum, üstüne de tahin pekmez, kaç kalori oluyor acaba. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Selim Bilgin yazdı: Ben sade yağa iki yumurta kırıyorum, üstüne de tahin pekmez, kaç kalori oluyor acaba. şifadır, ilaca kalori sorulmaz, tereyağsız hayat geçmez Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 6 Eylül Paylaş 6 Eylül Selim Bilgin yazdı: Ben sade yağa iki yumurta kırıyorum, üstüne de tahin pekmez, kaç kalori oluyor acaba. En sevdiğimden... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Eylül Yazar Paylaş 26 Eylül Citroën C3 kenara fırlattığından beri Egea ile geziyoruz Citroen C3 yüzüne bile bakmıyorum İlginç mimarisi ile torun Center ve Kalyon ofislerinee geziyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Eylül Paylaş 26 Eylül Ali Darbaz yazdı: İlginç mimarisi ile torun Center yaya girişi sıkıntılı, anıtlar kuruluna takıldı, labirent gibi oldu otel Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Eylül Yazar Paylaş 27 Eylül Maalesef boğaza nazır bir banka şubesini kapatmak sonsuza dek susturmak gene bana nasip oldu. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Eylül Yazar Paylaş 29 Eylül Vay be fiyat göstergesini yaptık. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nde yeni Opet açacağız yarın. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Eylül Paylaş 30 Eylül Eskiden araba pazarlarında fiyata pazarlık yazarlardı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Ekim Yazar Paylaş 1 Ekim Araba 1 Ekim itibari ile 30.000 km oldu 12 Ocak 2024’te almıştım 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Ekim Paylaş 1 Ekim Ali Darbaz yazdı: Durum hiç iç açıçı değil… çalışıyorsa elleme Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 1 Ekim Paylaş 1 Ekim (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Durum hiç iç açıçı değil… bu iş 3 ten fazla kişinin eseridir. tek kişi böyle bir iş yapmaz, resmen kendine saygısı olmayan birinin işi. 1 Ekim tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Ekim Yazar Paylaş 4 Ekim Bugünde Mess Next eğitim merkezinde çalışıyoruz. Fakat bugün Eu komisyonu'na denk eldim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts