Mustafa Tüfekçi 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Tüpçü Fiko' nun mekanına da uğrasaydın. O kemaliyede :P millete Sivas diye yedirdiler koca filmi Tüpçü bizim oranın tupcusu :P 3 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Mustafa Tüfekçi yazdı: O kemaliyede :P millete Sivas diye yedirdiler koca filmi Tüpçü bizim oranın tupcusu :P Otel nerenin oteli Ruslar da gerçek Rus muydu Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Tamer Topaç yazdı: Otel nerenin oteli Ruslar da gerçek Rus muydu Otel Sivas da Rusları bizden kaçırdılar teyit edemedik Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 5 Temmuz Paylaş 5 Temmuz Mustafa Tüfekçi yazdı: bizden Sizden kaçar bizden kaçmaz. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz Yazar Paylaş 6 Temmuz Köyden döndüm. Araba 4,1 litre mazot ortalaması ile geldi. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Köyden döndüm. Araba 4,1 litre mazot ortalaması ile geldi. Manuel mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz Yazar Paylaş 6 Temmuz Köksal Yılmaz yazdı: Manuel mi? 1.3 multijet de otomatik yok 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz Paylaş 6 Temmuz Ali Darbaz yazdı: 1.3 multijet de otomatik yok Çok mu yaktın dönerken? Otomatik polo 4 lt yakıyor uzun yolda Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Temmuz Yazar Paylaş 6 Temmuz Köksal Yılmaz yazdı: Çok mu yaktın dönerken? Otomatik polo 4 lt yakıyor uzun yolda 8 saat araba sürdüm. 4.1 litre. Videoyu izledin mi Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 7 Temmuz Paylaş 7 Temmuz Ali Darbaz yazdı: 8 saat araba sürdüm. 4.1 litre. Videoyu izledin mi İzlemedim, trafik mi vardı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 Temmuz Yazar Paylaş 9 Temmuz Vay be kazasız belasız 22.000 km olduk. DPF falan da tıkanmadı Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 9 Temmuz Paylaş 9 Temmuz Ümit Türk yazdı: insan resim çekmeden bir tozu siler yahu DPF' de o kadar yokmuş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Temmuz Yazar Paylaş 13 Temmuz Kaza yaptık diye üzülen ailemizi kimsenin bilmediği gizli bir yere getirdim İstanbul'dayız Ona rağmen hiç kimse yok, bugün Cumartesi 4 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Denize girmeyin. Bugün rüzgarlı. Rip de olabilir. Aman Mehmet Yeter yazdı: Neresi burası Ali hocam? kefken tarafları gibi. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Temmuz Yazar Paylaş 13 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Denize girmeyin. Bugün rüzgarlı. Rip de olabilir. Aman kefken tarafları gibi. Kilyosda jandarma karakolunun aşağısı. Dalga yok gibi. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Temmuz Paylaş 13 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Kilyosda jandarma karakolunun aşağısı. Dalga yok gibi. dalga kolay. Akıntı çekerse 20lt/100km gibi yakmak zorundasın ama Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Temmuz Yazar Paylaş 13 Temmuz (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: dalga kolay. Akıntı çekerse 20lt/100km gibi yakmak zorundasın ama 8 saat deniz keyfi sonrası şimdi eve dönüyorum Köftecide yemek yeyip evde iki80 uzanıp yatcam 13 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 13 Temmuz Yazar Paylaş 13 Temmuz (düzenlendi) Benim için köfteci yusuf bitmiştir Tadı tamamen bozuldu. 13 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts