Ali Darbaz 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Haydaa 2 temmuz günü olduğu için buralar polis cevik güç bekçi kaynıyor.... Sivas street food yapcaktım ama Özgür Özel ile yürüyüşe katılma fırsatı doğdu.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Sivas Lezzetcim Çorbacı. Bir tabak soğan ne için veriliyor. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Tansu Kalafatoğlu yazdı: Sivas döneri bu adam evin global pozisyonunu bulup bana attı. Ajan bu. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Ali Darbaz yazdı: bu adam evin global pozisyonunu bulup bana attı. Ajan bu. döneri de atayım mı henüz kesilmemiş, arazideki halini Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: döneri de atayım mı henüz kesilmemiş, arazideki halini Nerden neye bakıyon yaw. İneklerimizimi gözetliyon Hah işte Halk tv canlı yayınınada çıktık. Üstüne Mit kamerasıda çekti. Sicilimize sol örgüt mensubu olabilir diye işleyecekler : ) Turistim yahu ben. 2 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz Sivas ın en yüksek oy alan resturanına gidiyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 2 Temmuz Yazar Paylaş 2 Temmuz 500 liralık sipariş için verdikleri meze… 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Tam gününe denk getirmişsin neyse her taraf açıldı şimdi, rahat rahat gezebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Temmuz Paylaş 2 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Burası sadece 600 tl evde 150 ye biter kaşık dahil Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Temmuz Yazar Paylaş 3 Temmuz Bizim ailenin egzantrik arabalar ından biri daha. Dayımın 2005 model alfa 156’sı. Araç 260.000’de BRC lpg ve 1.6 litre. 30.000 TL’lik bakım yapmış triger değişimi kasnak değişimleri motor gayet güzel çalışıyor. araçta yok yok dijital kliması var hız sabitleyicisi var ne güzel müzik seti var var da var Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Makyajlı kasa, gerçek otomobil lezzeti verir. Dayı zevkli adammış vesselam:) varyatör de yenilendiyse tadından yenmez. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz hem de makyajlı kasa, nerden bulmuş bunu gümtükten mi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz O jantlar olmamış ama, egea jantı sanırım, yazık olmuş canım 156’ya.. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Temmuz Paylaş 3 Temmuz Cem Işık yazdı: O jantlar olmamış ama, egea jantı sanırım, yazık olmuş canım 156’ya.. diyorum bi fiat havası var ama nedendir Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 4 Temmuz Paylaş 4 Temmuz iş yerinde egelar var 1.6 130 luklar 160 hızda 2012 model 308 e kjadar güven vermiyor maalesef sedan böyle ise cross olanlar daha güvensizdir die düşünüyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Temmuz Yazar Paylaş 4 Temmuz (düzenlendi) 4 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Temmuz Yazar Paylaş 4 Temmuz Misafir geldiğim evin karşısında radar var.. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts