Ümit Türk 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Ali Darbaz yazdı: Nissan Navara Debrem arabası tork konverterli otomatik fikri çık aklımdan Navara da güzeldir tabi. Ama sorento için bir deneme yap tam sana göre. Böyle bir araba varmıymış diyeceksin. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 7 Haziran Yazar Paylaş 7 Haziran (düzenlendi) Turizmi ayağa kaldırmaya devam neresi burası ? 7 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran Yazar Paylaş 11 Haziran (düzenlendi) Bugün Malezya ihalesini kazanarak büyük bir satış başarısı sağlayan Asfatdaydık İstanbul Tersane Komutanlığı'nın içerisinde üretimi devam eden Savaş gemilerinin arasında gezdik. Harika şeyler gördük ama fotoğrafta paylaşamam 11 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Paylaş 11 Haziran benzer ihaleyi konu alan bir fransız filmi vardı, gaztecilere baskın falan heyecanlı bir yapımdı macron felan da konu içinde idi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Haziran Yazar Paylaş 11 Haziran Çağlar Bayur yazdı: benzer ihaleyi konu alan bir fransız filmi vardı, gaztecilere baskın falan heyecanlı bir yapımdı macron felan da konu içinde idi ihale dedin ihaleciye gittim … 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Haziran Paylaş 11 Haziran Ali Darbaz yazdı: ihale dedin ihaleciye gittim … herkes bir gün ihaleciyei gider Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Haziran Yazar Paylaş 20 Haziran Bugün bol bol pc notebook ipad ile çalışıcaz. Sloganımızda Gpupdate/force olsun. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Sabah sabah olacak şey mi. Otoparkı kapatmış biri polisi aradım. 1 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Haziran Paylaş 26 Haziran ülkenin zeka seviyesi son 10 yılda aşırı düştü dünde rize de birisi bisikletini banka kapısına kitlemiş içerdekiler mahsur kalmış 7 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Ali Gülmez yazdı: dünde rize de birisi bisikletini banka kapısına kitlemiş içerdekiler mahsur kalmış Fıkra niyetine Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Haziran Paylaş 26 Haziran geldimi araç sahibi ilk cümlesi ne oldu çok merak ediyorum. aynı sorun bizim garaj çıkışında da var yolun karşısı bakkal en masumu (aaa görmedim orada kapımı vardı çok özür dilerim) iki dakikaya çıkıcam ne var yani bakkala uğradım. hele bir keresinde saatlerce servis aracının biri girişi kapatmış saatlerce ulaşmaya çalıştım ulaşamadım servis firmasını aradım onlarda şoföre ulaşamamışlar yalan tabi. yarım saatten fazla aracın başında bekledim. ama gün görmemiş beyitler ile yok gelmedi. beni takip ettiğini çevredeki binaların birinde olduğunu tahmin ettiğim için arabayı dışarı park edip eve girer gibi yaptım düştü arkadaş. sonrası o kadar küfrü yedikten sonra hiç bir şey diyemeden çekti gitti ya bir kelime bile etmez mi insan tabi beni çevrede bırak Allah'ından bulsun, uğraşma gerek yok gibi laflar ile mahallenin tüm esnafı engelledi. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Ali Darbaz yazdı: Sabah sabah olacak şey mi. Otoparkı kapatmış biri polisi aradım. Şöyle tamirhanedeki tekerlekleri krikolarla giricen arkadan yola dik halde bırakıcan bir daha yapıyor mu? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Haziran Yazar Paylaş 26 Haziran Polis araç sahibini aramış aracı çekmesini istemiş hanımefendi geldi. Akşam dişini çektirdiğini anestezi altında aracini buraya park ettiğinin farkında olmadığını söyledi arabasını çekti nere park ettiğini dikkat ettim tanımadığım biriydi. Bizim eve 100 metre uzakta bir kapıya park etti oradaki evine giriş yaptı. Yani bizim kapıyı nasıl bulmuş da park etmiş şaşırıyorum Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 26 Haziran Paylaş 26 Haziran Çok basit. Boş yer orası vardı bıraktı gitti Bu kadar kalabalıkta niye boş olduğunu da sorgulamadi büyük ihtimalle şanslı bile hissetmiş olabilir kendini o boşluğu gördüğünde Yorum bağlantısı
Cem Işık 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Ali Darbaz yazdı: Polis araç sahibini aramış aracı çekmesini istemiş hanımefendi geldi. Akşam dişini çektirdiğini anestezi altında aracini buraya park ettiğinin farkında olmadığını söyledi arabasını çekti nere park ettiğini dikkat ettim tanımadığım biriydi. Bizim eve 100 metre uzakta bir kapıya park etti oradaki evine giriş yaptı. Yani bizim kapıyı nasıl bulmuş da park etmiş şaşırıyorum Ne güzel kafa yahu, ben de dişimi çektirince bilinçsizlik hali içinde birilerini ezeyim, dişime morfin yapılmıştı, hatırlamıyorum diyeyim bundan sonra. 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Cem Işık yazdı: dişime morfin yapılmıştı, hatırlamıyorum diyeyim bundan sonra. Benim dişim de uyuşmuyor.. Ata vursak bayılırdı diyorlar ben napcam Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Bizde de var aynı otopark sorunu, içeride araba var görüyor bırakıp gidiyor. Gece gündüz vs yok, 2 gün kalıyor ses etmezsen. Ya da tam tersi içeri gireceksin çekmiş biri. İçeride araba yok diyor kendince ama içeriyi kullanmak isteyen ne yapacak düşünemiyor. Bu arada polise arattığım halde ısrarla çekmeyen dahi oldu. Tekrar arayınca onlar da çaresiz gibi davranıyorlar. En güzeli çekeceksin şehrin dışında bir yere ne ile giderse gitsin Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Haziran Yazar Paylaş 28 Haziran Düğün günü damadın ailesinin arabasının otoparkının önünü kapatmışlardı. Onun yüzünden vito kiralayıp düğünü 2 saatte başlatabilmiştik. Yorum bağlantısı
Koray Demir 28 Haziran Paylaş 28 Haziran Ümit Türk yazdı: Ben genelde lastiklerini yarıyorum. Aslında en etkili ve kesin yöntem bu lastikle olacak iş değil. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts