Ali Darbaz 16 Mayıs Yazar Paylaş 16 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: artık makasa son mu yani? Ben de makas bulunmaz abi ben tornavida kullanırım Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 16 Mayıs Paylaş 16 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Ceza yiyince rekorlar üst üste gelmeye başladı Ne yaptınız arabayı birileri mi itti? 😊 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs (düzenlendi) Bu sabah acı bir tecrübe yaşadım 20 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Geçmiş olsun uyudu muhtemelen. Yanından geçerken olsa sanada çarpabilirdi. Allah korumuş. 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 20 Mayıs Paylaş 20 Mayıs Bir an önce emniyete geçeydin keşke. Şoka girmiş gibi gidiyorsun. Arkadan biri hızlı gelse çarpabilirdi. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Mayıs Yazar Paylaş 20 Mayıs (düzenlendi) Kaza görüntüsü nasıl olmuşsa Dha çıkmış. Ben paylaşmadım. İlginç algoritma ile yutubeden buluyorlar sanırım. https://www.dha.com.tr/gundem/kuzey-marmara-otoyolunda-yasanan-kaza-kameraya-yansidi-video-2446390 20 Mayıs tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs İstanbultrafik34 sayfasında gördüm videoyu. Kaza yapan kişi sağlık sorunu yaşamış bu yüzden olmuş kaza. Ama yorumlar baya kötü, bilen bilmeyen herkes bir şeyler yazmış. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Mayıs Yazar Paylaş 21 Mayıs Mehmet Yeter yazdı: İstanbultrafik34 sayfasında gördüm videoyu. Kaza yapan kişi sağlık sorunu yaşamış bu yüzden olmuş kaza. Ama yorumlar baya kötü, bilen bilmeyen herkes bir şeyler yazmış. durmadığım için banada laf gelmiş bugünde burdayız.. Evde yemek yapmak daha pahalıya gelir… ibb kafesiii 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Çağlar Bayur yazdı: telif ödediler mi sana telif ödenecek bir durum yok video ya not düşmediği sürece public yayın yapmış oluyor Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Geçmiş olsun. Yol sakin de olsa sürekli etrafı izleyip taramak çok önemli gerçekten. Böyle şeylerin nadir de olsa telefona bakarken filan olup kurtaramamaktan korkarım hep. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs Ali Darbaz yazdı: durmadığım için banada laf gelmiş boşver onların içi donmuş, aksiyon nedir bilmezler ben olsam önüne geçip kazık frene basarken camdan da el kol yapardım 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 21 Mayıs Paylaş 21 Mayıs yoğun trafikte herkesin yardımına gitmesine gerek yok yardım edeyim derken ezilmenin de anlamı yok 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mayıs Yazar Paylaş 23 Mayıs Bu ne ise bizimkiside olmasın. aşısını yapalım https://x.com/srkntnyldz/status/1793442974082425079?s=46 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mayıs Yazar Paylaş 26 Mayıs Sabahın 9 unda yola cıkıp, Beşiktaş çarşı otoparkında boş yer bulucağım ümidiyle Beşiktaşa gitmiştik. Gemi ziyaret açılmıştı maksat önden yer kapmaktı. Velev ki olduda. 4 dklık video bir anda 1000 kişi izlemiş. Yorum bağlantısı
Cem Işık 27 Mayıs Paylaş 27 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bu ne ise bizimkiside olmasın. aşısını yapalım https://x.com/srkntnyldz/status/1793442974082425079?s=46 Egzoza su ve kimyasal (temizleyici) doldurup çalıştırıyorlar sonuç bu. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs Server kabineti gelene kadar cihazları konfigure ediyorum... Okb hastası olmadığım ne kadar belli Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Mayıs Yazar Paylaş 28 Mayıs 17000 km olduk… yarın Kocaeli Karamürseldeyim 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Bugün günlerden karamürsel kumyalı var karamğrsele çok yakın balık hali var etrafında çok güzel mekanlar var taze balık yersin mis gibi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mayıs Yazar Paylaş 29 Mayıs Ali Gülmez yazdı: kumyalı var karamğrsele çok yakın balık hali var etrafında çok güzel mekanlar var taze balık yersin mis gibi Ben yemeği evden getiriyorum artık Yorum bağlantısı
Recommended Posts