Ali Darbaz 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Yaşlıyım diye beni bankaya verdiler. Bankanın it deposunda pc notebook hazırlıyorum. O yuzden yeni yolculuklar yok uzun süredir 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Şubat Yazar Paylaş 5 Şubat Hoppala garantili arabaya 42.000 TL hesap çıkartmışlar https://x.com/batugokc/status/1886885679675662481?s=46 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat (düzenlendi) Günlük 300 bürüt verelim servisi kaldıralım deniliyor. Arabayla her gün 80 km (git gel otoban )yol yapacağını bilsen günlük 300 tl bürütü kabul edermiydiniz. Bu arada şirket aracım hala bende. 14 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Ali Darbaz yazdı: Hoppala garantili arabaya 42.000 TL hesap çıkartmışlar https://x.com/batugokc/status/1886885679675662481?s=46 Ne 42bin? Motor pert olmuş... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 14 Şubat Yazar Paylaş 14 Şubat (düzenlendi) Sani Gerşon yazdı: Ne 42bin? Motor pert olmuş... Onu yazalı çok oldu ama yanlış hatırlamıyorum 14 Şubat tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Ali Darbaz yazdı: Günlük 300 bürüt verelim servisi kaldıralım deniliyor. şu an günlük 3000 den bile fazla veriyorlarken ikame 300 teklifi komik olmuş? kendi arabanı kullanmak için? 10 lt benzin almaz? 3000 olmasın o =? Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Şubat Paylaş 14 Şubat (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: şu an günlük 3000 den bile fazla veriyorlarken ikame 300 teklifi komik olmuş? kendi arabanı kullanmak için? 10 lt benzin almaz? 3000 olmasın o =? Biz günlük 3 litre yakıt ücreti alıyoruz. İş günü olarak. 14 Şubat tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Ümit Türk yazdı: Biz günlük 3 litre yakıt ücreti alıyoruz. İş günü olarak. petrolü bul 3 varil al Yorum bağlantısı
Ümit Türk 14 Şubat Paylaş 14 Şubat Çağlar Bayur yazdı: petrolü bul 3 varil al 2023 de bedavaydı. Hayaldi gerçek olmadı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Goodyear Ultragrip lastikler ile akşam kızımı kurstan almaya gittim. Gayet başarılı çalışıyorlar . Hiç endişe duymadım yoldan kopmadım. Işıklardan kalkış esnasında biraz zorlandı ama başkada sorun olmadı. Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 19 Şubat Paylaş 19 Şubat Ultragrip 8 çok eski bir desen 2013 yılında focusa almıştık. 4-5 sene kullandık sonra tak çıkar yaparken çok yıprandı. O dönem içinde forumlarda doğu bölgeleri için (çok kar yağan) uygun lastik olduğu yazılıyordu. Fakat karsız kış şartlarında testlerde geride galiba. Ama olsun kış lastiği kış lastiğidir. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Şubat Paylaş 21 Şubat bunu 88 ile çarp, rus forumlarını o gözle takip et Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Şubat Yazar Paylaş 23 Şubat Eşimin bayan iş arkadaşlarını Şileye götürüp, eşime layık koca olsuğumu gösterme şansına kavuştum. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 24 Şubat Paylaş 24 Şubat Çağlar Bayur yazdı: tarator sarımsaklı mı Nerede o göremedim? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Şubat Paylaş 24 Şubat İlkay Başaran yazdı: Nerede o göremedim? midyenin yanında ama terbiyesini beğenmedin çok sallamışlar Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Şile gezisi sırasında farkettimki araba tam yükte çekmiyor. 3 kadın 1 çoçuk birde ben 300 kiloyuz, her zaman tırmandığım rampaları çıkarken 4 de düşme gereği hissettim. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Şubat Paylaş 25 Şubat fizik kanunları çalışır her zaman , tatil yollarındaki kazaların birçoğunda aynı faktör devreye girer Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Çağlar Bayur yazdı: fizik kanunları çalışır her zaman , tatil yollarındaki kazaların birçoğunda aynı faktör devreye girer Kazalarım değil kazam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Bir haftadır hanımdan azar yiyorum “aşağı inipde arabayı ısıtmam gerekirmiş” Bu sabahta öncam buz tuttuğu ve onu geç metroya bıraktığım için azarladı. 1 Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 25 Şubat Paylaş 25 Şubat Ali Darbaz yazdı: Bir haftadır hanımdan azar yiyorum “aşağı inipde arabayı ısıtmam gerekirmiş” Bu sabahta öncam buz tuttuğu ve onu geç metroya bıraktığım için azarladı. Ön cama bi örtü atıp bu dertten ilalebet kurtulabilirz? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Şubat Yazar Paylaş 25 Şubat Görkem Karakaş yazdı: Ön cama bi örtü atıp bu dertten ilalebet kurtulabilirz? İstanbulda senede 1 defa don olur onuda hesap edemedim. Burda metrekareye 5 insansı düşüyor, mutlaka biri o örtüyü alır arabanın üstünden. Yorum bağlantısı
Recommended Posts