Ali Darbaz 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak (düzenlendi) Arabayı alalı 1 yıl doldu. Kirası aylık 22000 tl 39500 km yaptım 1822 litre yakıt yaktım 4 defa bakım için servise girdi. Çok fena rakam, maliyetler çok yüksek. Avis ile sözleşme uzatıldı. Bir yıl daha bereberiz. 22 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Evren Erakçora yazdı: 10bin kmde bir bakım periyodu çok kısa. Bakımlar aylık kiraya dahilmi oluyor @Ümit Türk Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Evren Erakçora yazdı: 10bin kmde bir bakım periyodu çok kısa. Kısa değil ülkeye özgü tavsiye. Türkiye’de çoğu araç böyle 10 bin veya 15 bin. Japon Toyota bile her 10 binde bir bakıma gel diyor. Almanya’da olduğu gibi 30 bin km/2 yılda bir bakıma giren araç var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Google maps ölmüşde gömeni yok dün beni mahvettin dün ona bir şans verdim onu da harcadı maalesef Yandex devam 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Ocak Paylaş 23 Ocak (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bakımlar aylık kiraya dahilmi oluyor @Ümit Türk Kısa dönemde evet. Kullanıcı hatası olmadığı sürece dahil. Ama uzun dönem çalışma sistemini bilmiyorum. Anlaşmaya bağlıdır. UD danışmanı arkadaşıma sordum dahil dedi. Senin özelinde sormadım bu arada. Genel olarak sordum. 23 Ocak tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Evren Erakçora yazdı: 10bin kmde bir bakım periyodu çok kısa. Devamlı hareket halinde olan için ideal bence. belkide 7-8 bine bile çekilebilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Ümit Türk yazdı: Devamlı hareket halinde olan için ideal bence. belkide 7-8 bine bile çekilebilir. Yarın Küçükyalı’dayım arabayı bakıma getireceğim. Yanına da uğrarım istersen Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Evren Erakçora yazdı: 10bin kmde bir bakım periyodu çok kısa. filo araçlarına yapılan bakımda kullanılan sarf malzemeler farklı kalitedir çoğu yerde, anlaşmalarına göre. az bile olabilir yani 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Ali Darbaz yazdı: Yarın Küçükyalı’dayım arabayı bakıma getireceğim. Yanına da uğrarım istersen Abi online çalışıyorum yarın. Başka zaman gelirsen haberleşelim. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazar 08:06 Yazar Paylaş Pazar 08:06 Caddebostan canlı…. Su berrak kokmuyor çekmeköyden burası 25 dk 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 13:02 Paylaş Pazar 13:02 tek yelkenli yok çok yazık vesile ile maç için yollar kapatılacak mış o tarafta Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 08:26 Yazar Paylaş Pazartesi 08:26 İ9 işlemcili Dell cihazın fanı… işlemci üzerinde metal heykel dikmişler. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 08:40 Paylaş Pazartesi 08:40 saate kaç kripto kazar bu vesile ile sıvı soğutma yasak mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Pazartesi 18:05 Yazar Paylaş Pazartesi 18:05 Kazasız belasız 40000 km Gece sunucu arızası için Turkcell veri merkezine geldik. Yorum bağlantısı
Koray Demir Pazartesi 19:04 Paylaş Pazartesi 19:04 Çağlar Bayur yazdı: filo araçlarına yapılan bakımda kullanılan sarf malzemeler farklı kalitedir çoğu yerde, Bi önemi varmı ki 3-4 yılda satışa çıkıyor yerine yenisi geliyor zaten. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazartesi 19:34 Paylaş Pazartesi 19:34 Koray Demir yazdı: Bi önemi varmı ki 3-4 yılda satışa çıkıyor yerine yenisi geliyor zaten. bakış aşısına bağlı, sonraki sahibi için ayrı filo muhasebesi için ayrı açı mevcut Yorum bağlantısı
Koray Demir Salı 06:36 Paylaş Salı 06:36 Çağlar Bayur yazdı: bakış aşısına bağlı, sonraki sahibi için ayrı filo muhasebesi için ayrı açı mevcut Filodan araç alacaklar bu riskleri zorunlu olarak öngörebilmeli. Benzin deposundan şeker, yağ dolum kapağından kum çıkabilir. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 07:41 Yazar Paylaş Salı 07:41 Koray Demir yazdı: Filodan araç alacaklar bu riskleri zorunlu olarak öngörebilmeli. Benzin deposundan şeker, yağ dolum kapağından kum çıkabilir. Otokoç Genel müdürlük Küçükyalıda'da yaptırıyorum. Arabama milli servet yani ülkemim gayri safi milli hasılasının bir parçası olarak bakıyorum. Keni malım gibi özenerek kullanıyorum. İş bu sebeble arabayı ileride satın alma opsiyonunu göz önüne bulundurarak titizlikle bakımlarını yaptırıyorum. Her bakımdan sonra arabadaki farklılıkları takip ederim. Zaten hiç bir farkda pek olmuyor. Biri şeker atsa bir his farkı olurdu sanırım. 1 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Salı 08:06 Paylaş Salı 08:06 Ali Darbaz yazdı: Beni Türkiye İvao kadrosu davet etti. Saati 2000 tl. İki pilot olması lazım 1000 er lira düşüyor kişi başı. flyincocpit Pendik. Sitesindeki fiyatlar farklı. Sizin isminizi mi veriyoruz indirim için Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Salı 08:27 Yazar Paylaş Salı 08:27 Sani Gerşon yazdı: Sitesindeki fiyatlar farklı. Sizin isminizi mi veriyoruz indirim için O gün için istenilen rakam 2000 tl idi saati için. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 09:45 Paylaş Salı 09:45 Koray Demir yazdı: Filodan araç alacaklar bu riskleri zorunlu olarak öngörebilmeli. Benzin deposundan şeker, yağ dolum kapağından kum çıkabilir. yok buna risk denmez, hırsızlık denir, filo anlaşmasında masaya söylemiştim, işi almıştık, %49 diyor indirim verin, hırsız verir biz veremeyiz gidiyoruz dedim kalkmıştım masadan. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Dün saat 11:26 Yazar Paylaş Dün saat 11:26 Otobilli opet bulamayınca zoraki hipermil yaptık. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Darıcada görevlendirildiğim için fırsatı değerlendirdik. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts