İçeriğe Yönlendir

İş Arkadaşım Vier

Ali Darbaz

Recommended Posts

Köksal Yılmaz
(düzenlendi)
Ali Darbaz yazdı:

Bu ikinci kışım 0 km dede bendeydi bu araba böyle ısınması zaman alıyor. Isındımıda soğumaz 

25 dakika sürüşte normal seviyeye yükselmemesi garip geldi bana. Euro 5 motorlu 1.3 dizel astram böyle değildi

tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

ötv % kaça günceleniyor bu gece yarısı?

Köksal Yılmaz yazdı:

Termostat açık kalıyor olabilir

yağ da termostat mı varmış?

Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Çağlar Bayur yazdı:

ötv % kaça günceleniyor bu gece yarısı?

yağ da termostat mı varmış?

Sağdaki hararet göstergesine baktım abi

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Köksal Yılmaz yazdı:

Sağdaki hararet göstergesine baktım abi

onu bilmem , motor yağı rejime ulaşmamış, ölçüme esas bir foto değil kontağa basıp 15 km körfeze inilirse rölantide bilemiyoruz yol şartını

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Ali Darbaz

Bir süredir Çekmeköy darıca gidip geliyorum. Destek verdiğim bankanın deposunda sabit olarak çalışıyorum. Shift arabasıyla iki defa mazot aldım bu süre zarfında. Egea Ocakmasına rağmen totalde çıkan rakam beni biraz üzdü doğrusu. Çok da trafik görmüyor olmama rağmen bir ayda 3500 diyorduk mazot yakmış. Yani şirketi araçla gidip gelmek bir hayli  kabarık geldi gözüme. Hadi size sorayım Çekmeköy’den kalkıp Darıca’ya gitmek araçla 3500 TL nasıl bir rakam çok mu yüksek sudan mı ucuz

Yorum bağlantısı
Ümit Türk
Ali Darbaz yazdı:

Bir süredir Çekmeköy darıca gidip geliyorum. Destek verdiğim bankanın deposunda sabit olarak çalışıyorum. Shift arabasıyla iki defa mazot aldım bu süre zarfında. Egea Ocakmasına rağmen totalde çıkan rakam beni biraz üzdü doğrusu. Çok da trafik görmüyor olmama rağmen bir ayda 3500 diyorduk mazot yakmış. Yani şirketi araçla gidip gelmek bir hayli  kabarık geldi gözüme. Hadi size sorayım Çekmeköy’den kalkıp Darıca’ya gitmek araçla 3500 TL nasıl bir rakam çok mu yüksek sudan mı ucuz

Kilometre bilgisi lazım. Böyle ölçmek zor. Mesela ben 2500TL (58lt) 550-600 km gidebiliyorum ki senin bana göre 150km daha fazla yapabiliyor olman lazım.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Hadi size sorayım Çekmeköy’den kalkıp Darıca’ya gitmek araçla

her gün 100 km. 22 gün 2200 km. 5000 tl civarı yakar, hgs yi bilmem

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Flight simulatöre başlayınca tüm araba forumu aktivitem kayboldu. Kurtardım sizi kendinden

Hocanın üniversitesinin mcdonald konsepti çok güzel. Çokta kalabalık

IMG_20250117_142846.jpg

IMG_20250117_142851.jpg

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

biz hem dcs te görev yapıp aynı zamanda termostat açık mı kapalı mı teşhisi yapabilioz, iyi pilot aynı anda 88 iş birden yapabilmeli yoksa uçakkazası belgeseline konu olur

yaklaşıp arka kanadı dürten pilot biziz... not: bu manevrada hiçbir uçak zarar görmememiştir

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Çağlar Bayur yazdı:

biz hem dcs te görev yapıp aynı zamanda termostat açık mı kapalı mı teşhisi yapabilioz, iyi pilot aynı anda 88 iş birden yapabilmeli yoksa uçakkazası belgeseline konu olur

yaklaşıp arka kanadı dürten pilot biziz... not: bu manevrada hiçbir uçak zarar görmememiştir

Biz bugün simülatöre gittik

IMG_8927.jpeg

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

İstanbul'da yaşamının faydaları , her türlü olanak var. Detaylar, nerede, ücret ne kadar?

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Evren Erakçora yazdı:

İstanbul'da yaşamının faydaları , her türlü olanak var. Detaylar, nerede, ücret ne kadar?

Beni Türkiye İvao kadrosu davet etti. Saati 2000 tl. İki pilot olması lazım 1000 er lira düşüyor kişi başı. 
flyincocpit Pendik.

IMG_8916.jpeg

IMG_8918.jpeg

IMG_8923.jpeg

IMG_8930.jpeg

IMG_8935.jpeg

IMG_8941.jpeg

IMG_8942.jpeg

IMG_8944.jpeg

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

roketleri var mı uçağın? yoksa brışcıl uçuş mu

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Pegasus ne güzel filosunu airbus uçaklarla donatmıştı. Uçuşlar yumuşacıktı. Boeing iflasa yaklaşınca uçak ucuzlattı. Pegasus hemen siparişi yapıştırdı

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Evet ,Airbus lar güven veriyordu ,737 max a binerken korkacağız biraz. 

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Pegasus ne güzel filosunu airbus uçaklarla donatmıştı. Uçuşlar yumuşacıktı. Boeing iflasa yaklaşınca uçak ucuzlattı. Pegasus hemen siparişi yapıştırdı

Fransızların elektroniğine güvenilmez derler de airbus un elektronik kısmı komple fransız. Şu fransızlar olmasa ne arabaya ne uçağa binemeyecek dünyalılar :ninja:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
İlkay Başaran yazdı:

Fransızların elektroniğine güvenilmez derler de airbus un elektronik kısmı komple fransız. Şu fransızlar olmasa ne arabaya ne uçağa binemeyecek dünyalılar :ninja:

Uçakta ve öpücüklerini seviyoruz. Arabaları biraz şey :) 

https://www.instagram.com/reel/DDU7-bfqRxg/?igsh=enRsZnM0YmZ1Z3c=

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Yeter yazdı:

Sınıfsal ayrım yapmış olabilir mi?

Bazı ırklar gerçekten çok iyi :crazy:

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ali Darbaz
  • Yeni Oluştur...