Köksal Yılmaz 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Bu ikinci kışım 0 km dede bendeydi bu araba böyle ısınması zaman alıyor. Isındımıda soğumaz 25 dakika sürüşte normal seviyeye yükselmemesi garip geldi bana. Euro 5 motorlu 1.3 dizel astram böyle değildi 31 Aralık 2024 tarihinde Köksal Yılmaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Bizde de egealar var. 4 5 km de normal ısıya ulaşıyor. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 ötv % kaça günceleniyor bu gece yarısı? Köksal Yılmaz yazdı: Termostat açık kalıyor olabilir yağ da termostat mı varmış? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: ötv % kaça günceleniyor bu gece yarısı? yağ da termostat mı varmış? Sağdaki hararet göstergesine baktım abi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 31 Aralık 2024 Paylaş 31 Aralık 2024 Köksal Yılmaz yazdı: Sağdaki hararet göstergesine baktım abi onu bilmem , motor yağı rejime ulaşmamış, ölçüme esas bir foto değil kontağa basıp 15 km körfeze inilirse rölantide bilemiyoruz yol şartını Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 31 Aralık 2024 Yazar Paylaş 31 Aralık 2024 Anca bitti mesai yemeğini almak için mcdonnaldayım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Perşembe 11:50 Yazar Paylaş Perşembe 11:50 Bir süredir Çekmeköy darıca gidip geliyorum. Destek verdiğim bankanın deposunda sabit olarak çalışıyorum. Shift arabasıyla iki defa mazot aldım bu süre zarfında. Egea Ocakmasına rağmen totalde çıkan rakam beni biraz üzdü doğrusu. Çok da trafik görmüyor olmama rağmen bir ayda 3500 diyorduk mazot yakmış. Yani şirketi araçla gidip gelmek bir hayli kabarık geldi gözüme. Hadi size sorayım Çekmeköy’den kalkıp Darıca’ya gitmek araçla 3500 TL nasıl bir rakam çok mu yüksek sudan mı ucuz Yorum bağlantısı
Ümit Türk Perşembe 14:32 Paylaş Perşembe 14:32 Ali Darbaz yazdı: Bir süredir Çekmeköy darıca gidip geliyorum. Destek verdiğim bankanın deposunda sabit olarak çalışıyorum. Shift arabasıyla iki defa mazot aldım bu süre zarfında. Egea Ocakmasına rağmen totalde çıkan rakam beni biraz üzdü doğrusu. Çok da trafik görmüyor olmama rağmen bir ayda 3500 diyorduk mazot yakmış. Yani şirketi araçla gidip gelmek bir hayli kabarık geldi gözüme. Hadi size sorayım Çekmeköy’den kalkıp Darıca’ya gitmek araçla 3500 TL nasıl bir rakam çok mu yüksek sudan mı ucuz Kilometre bilgisi lazım. Böyle ölçmek zor. Mesela ben 2500TL (58lt) 550-600 km gidebiliyorum ki senin bana göre 150km daha fazla yapabiliyor olman lazım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Perşembe 16:26 Paylaş Perşembe 16:26 Ali Darbaz yazdı: Hadi size sorayım Çekmeköy’den kalkıp Darıca’ya gitmek araçla her gün 100 km. 22 gün 2200 km. 5000 tl civarı yakar, hgs yi bilmem Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 11:28 Yazar Paylaş Cuma 11:28 Flight simulatöre başlayınca tüm araba forumu aktivitem kayboldu. Kurtardım sizi kendinden Hocanın üniversitesinin mcdonald konsepti çok güzel. Çokta kalabalık Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 11:39 Paylaş Cuma 11:39 biz hem dcs te görev yapıp aynı zamanda termostat açık mı kapalı mı teşhisi yapabilioz, iyi pilot aynı anda 88 iş birden yapabilmeli yoksa uçakkazası belgeseline konu olur yaklaşıp arka kanadı dürten pilot biziz... not: bu manevrada hiçbir uçak zarar görmememiştir Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 09:29 Yazar Paylaş Cumartesi 09:29 Çağlar Bayur yazdı: biz hem dcs te görev yapıp aynı zamanda termostat açık mı kapalı mı teşhisi yapabilioz, iyi pilot aynı anda 88 iş birden yapabilmeli yoksa uçakkazası belgeseline konu olur yaklaşıp arka kanadı dürten pilot biziz... not: bu manevrada hiçbir uçak zarar görmememiştir Biz bugün simülatöre gittik 4 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Cumartesi 10:40 Paylaş Cumartesi 10:40 İstanbul'da yaşamının faydaları , her türlü olanak var. Detaylar, nerede, ücret ne kadar? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cumartesi 10:46 Yazar Paylaş Cumartesi 10:46 Evren Erakçora yazdı: İstanbul'da yaşamının faydaları , her türlü olanak var. Detaylar, nerede, ücret ne kadar? Beni Türkiye İvao kadrosu davet etti. Saati 2000 tl. İki pilot olması lazım 1000 er lira düşüyor kişi başı. flyincocpit Pendik. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Pazar 11:46 Paylaş Pazar 11:46 roketleri var mı uçağın? yoksa brışcıl uçuş mu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazar 12:00 Paylaş Pazar 12:00 Pegasus ne güzel filosunu airbus uçaklarla donatmıştı. Uçuşlar yumuşacıktı. Boeing iflasa yaklaşınca uçak ucuzlattı. Pegasus hemen siparişi yapıştırdı Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 12:17 Paylaş Pazar 12:17 Evet ,Airbus lar güven veriyordu ,737 max a binerken korkacağız biraz. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 12:25 Paylaş Pazar 12:25 Airbus 321neo 2.19 L/100 km yakıyor kişi başı 737 max9 2.28 yakıyormuş. 737 max 10 aldılar galiba, daha da az yakar. Bizim arabalardan fazla yakıyorlar. https://en.wikipedia.org/wiki/Fuel_economy_in_aircraft Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Pazartesi 06:17 Paylaş Pazartesi 06:17 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Pegasus ne güzel filosunu airbus uçaklarla donatmıştı. Uçuşlar yumuşacıktı. Boeing iflasa yaklaşınca uçak ucuzlattı. Pegasus hemen siparişi yapıştırdı Fransızların elektroniğine güvenilmez derler de airbus un elektronik kısmı komple fransız. Şu fransızlar olmasa ne arabaya ne uçağa binemeyecek dünyalılar 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 06:39 Paylaş Pazartesi 06:39 İlkay Başaran yazdı: Fransızların elektroniğine güvenilmez derler de airbus un elektronik kısmı komple fransız. Şu fransızlar olmasa ne arabaya ne uçağa binemeyecek dünyalılar Uçakta ve öpücüklerini seviyoruz. Arabaları biraz şey https://www.instagram.com/reel/DDU7-bfqRxg/?igsh=enRsZnM0YmZ1Z3c= 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Pazartesi 07:03 Paylaş Pazartesi 07:03 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Uçakta ve öpücüklerini seviyoruz. Arabaları biraz şey https://www.instagram.com/reel/DDU7-bfqRxg/?igsh=enRsZnM0YmZ1Z3c= Sınıfsal ayrım yapmış olabilir mi? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Pazartesi 07:54 Paylaş Pazartesi 07:54 Mehmet Yeter yazdı: Sınıfsal ayrım yapmış olabilir mi? Bazı ırklar gerçekten çok iyi 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts