Ali Darbaz 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Ankara otoyolundan Kocaeli’ne gelmem 2.7 litre tüketimle oldu. Feri dolanmam ve Yalova’ya bu ulasmam 3,5 litre oldu. Yolda kahve içtiğim için çarptı o yüzden karnımı doyurmam gerekiyor. Yalova terminalde köfte yiyorum Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Körfezi dolaniyoruz bakalım tüketim kaç çıkacak tam tur döneceğiz durmadan Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ali Darbaz yazdı: Yolda kahve içtiğim için çarptı o yüzden karnımı doyurmam gerekiyor. Yalova terminalde köfte yiyorum 20 gündür 200 le idare et, sonra tek günde 500 lük.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık Yazar Paylaş 11 Aralık Çağlar Bayur yazdı: 20 gündür 200 le idare et, sonra tek günde 500 lük.. Abi, Şirket yemek kartı ile alışveriş yapıyorum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Aralık Paylaş 11 Aralık Ali Darbaz yazdı: Abi, Şirket yemek kartı ile alışveriş yapıyorum. prensip olarak karta hayır diyorsak, ona da hayır diyeceğiz, yoksa yutubr gibi clickbait işi oluypr kart kesmeler felan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Avis ile anlaşmaya varmışız Fiat Egea 1.03 Multijet‘in seneye de benimle beraber yola devam edecek. @Ümit Türk Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ali Darbaz yazdı: Avis ile anlaşmaya varmışız Fiat Egea 1.03 Multijet‘in seneye de benimle beraber yola devam edecek. @Ümit Türk UD pahalı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Ümit Türk yazdı: UD pahalı Vallahi direkten döndünüz. Ne güzel avucum kaşınıyordu 2024 model yeni standartları uygun Clio olacaktı ama bir şekilde allem ettiğiniz kallem ettiğiniz aldığınız ihaleyi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Vallahi direkten döndünüz. Ne güzel avucum kaşınıyordu 2024 model yeni standartları uygun Clio olacaktı ama bir şekilde allem ettiğiniz kallem ettiğiniz aldığınız ihaleyi 2025 çok zor geçecek çoook Sizin 2024 araçlar için kurduğunuz hayaller için bizimkiler araç almamak için direniyor hatta araç sayısı azaltılacak. Şuanda personel araçları havuz araçlarına dönüştürülmeye başlandı. 2025 maliyetleri çok yüksek bir sene olması bekleniyor. Belki de senin aracı alıp Ali tamam bu kadar yeter diyebilirler. 12 Aralık tarihinde Ümit Türk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Ümit Türk yazdı: 2025 çok zor geçecek çoook Sizin 2024 araçlar için kurduğunuz hayaller için bizimkiler araç almamak için direniyor hatta araç sayısı azaltılacak. Şuanda personel araçları havuz araçlarına dönüştürülmeye başlandı. 2025 maliyetleri çok yüksek bir sene olması bekleniyor. Belki de senin aracı alıp Ali tamam bu kadar yeter diyebilirler. Yahu bir şey olmaz daha yeni roman ihalesini kaptı paraya para demeyecek sağlık sektörüne de yatırım yaptılar mis gibi fabrikayı aldılar. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Ali Darbaz yazdı: Yahu bir şey olmaz daha yeni roman ihalesini kaptı paraya para demeyecek sağlık sektörüne de yatırım yaptılar mis gibi fabrikayı aldılar. O yüzden mi eleman çıkardılar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Ümit Türk yazdı: O yüzden mi eleman çıkardılar. Ben sizde Admin iken iki defa personel azaltımı yaptılar. Ama kemik kadro değişmedi. Ben adminken tek ben vardım. Sonra okadar büyüdüki 4 kişiden 10 kişiye ulaştılar. Tabiki zamanı geldiğinde ekibde küçülmeye giderler. Oluyor öyle zaman zaman. Sonucta Türkiyede sen ve ben işsiz kalmayız. Eşim 1 haftada iş buldu. Yorum bağlantısı
Koray Demir 12 Aralık Paylaş 12 Aralık Firma bir sektörde küçülmeye gidiyorum diyorsa aslında büyüyor ve gelişiyordur. Bu olumlu bir şey. Ali Darbaz yazdı: Eşim 1 haftada iş buldu. İş yok diyenler iş beğenmiyor o halde. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 12 Aralık Yazar Paylaş 12 Aralık Koray Demir yazdı: Firma bir sektörde küçülmeye gidiyorum diyorsa aslında büyüyor ve gelişiyordur. Bu olumlu bir şey. İş yok diyenler iş beğenmiyor o halde. Benim gibi sahada şirket aracı ile çalışıcak 4 tane personel aldık. İlk bize söylendi saha için adam lazım dendi. Ama kime dediysem çalışmak istemedi . Eşimde kendi iş yerine muhasebeci aranıyor. Maaşına %50 zam teklif ettiler işi kabul etmedi. Asistan kalmak daha rahat onun için. Eşim 20 yıllık muhasebeci. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Koray Demir yazdı: Firma bir sektörde küçülmeye gidiyorum diyorsa aslında büyüyor ve gelişiyordur. Bu olumlu bir şey. Büyüyen ve gelişen bir firmada eleman azaltımına gidilmez. Daha çok iş gücü olacağı için personele ihtiyaç duyarlar. Ali Darbaz yazdı: %50 2025 için verecekler zaten. Zahmet etmeselermiş. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Ali Darbaz yazdı: Yahu bir şey olmaz daha yeni roman ihalesini kaptı paraya para demeyecek sağlık sektörüne de yatırım yaptılar mis gibi fabrikayı aldılar. koç’a karşı atak yapan çok yazar var son dönemlerde. İlginç Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: koç’a karşı atak yapan çok yazar var son dönemlerde. İlginç yeni dikkatini çekmiştir, her dönem vardı o , fitbol tantanası da biraz etken tabii dikkat çekmekte Ümit Türk yazdı: Zahmet etmeselermiş. piyasada derler ki ; Koçta çalışma, Koçla çalış Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: koç’a karşı atak yapan çok yazar var son dönemlerde. İlginç Çağlar Bayur yazdı: yeni dikkatini çekmiştir, her dönem vardı o , fitbol tantanası da biraz etken tabii dikkat çekmekte Abi Mümkunse şu Fenerbahçe Başkanlığını bırakırsa Müteşekkir oluruz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Aytac Sakal yazdı: Abi Mümkunse şu Fenerbahçe Başkanlığını bırakırsa Müteşekkir oluruz. Yapı krediyi yönetir gibi yönetiyor Yalı çocuğu. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: yeni dikkatini çekmiştir, her dönem vardı o , fitbol tantanası da biraz etken tabii dikkat çekmekte piyasada derler ki ; Koçta çalışma, Koçla çalış yok bu sefer dibinden sataşıyorlar. İlk meclisin kiremit ihalesinden falan mesela koç gibi firma’nın neden bankasını satmak istediğini de anlamadım. Dedikodu o ki, arçelik, otosan, tüpraş da yeni sahibini arıyormuş. Yorum bağlantısı
Koray Demir 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Ali Darbaz yazdı: Benim gibi sahada şirket aracı ile çalışıcak 4 tane personel aldık. İlk bize söylendi saha için adam lazım dendi. Ama kime dediysem çalışmak istemedi . Eşimde kendi iş yerine muhasebeci aranıyor. Maaşına %50 zam teklif ettiler işi kabul etmedi. Asistan kalmak daha rahat onun için. Eşim 20 yıllık muhasebeci. Herkes rahat etmeye bakıyor desene 😄 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Tansu Kalafatoğlu yazdı: koç gibi firma’nın neden bankasını satmak istediğini de anlamadım daha önce de sattı, sonra aldı sonra yine satabilir alabilir de... ama lamsın zira bankacı kafası yok ... pastaneci, sütü bırakıp köfteye dönüp kebap satamaz mı? bizim semtin başındaki pastacı şimdi kebapçı oldu Aytac Sakal yazdı: Abi Mümkunse şu Fenerbahçe Başkanlığını bırakırsa Müteşekkir oluruz. her zenginin bir hobisi vardır, baksana afriikalı gitti tivıtırı aldı, 44 milyar dolar... milyon değil... çinli 50 milyara 1000 km yol yapıyor Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: her zenginin bir hobisi vardır, baksana afriikalı gitti tivıtırı aldı, 44 milyar dolar... milyon değil... çinli 50 milyara 1000 km yol yapıyor Abi onun Hobisi bizim Fobimiz oldu 🙂.En son 2014 Şampiyon olmuşuz. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Aytac Sakal yazdı: Abi onun Hobisi bizim Fobimiz oldu 🙂.En son 2014 Şampiyon olmuşuz. ben benzin yakan sporları seviyorum adamım Alonso 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 13 Aralık Paylaş 13 Aralık Çağlar Bayur yazdı: ben benzin yakan sporları seviyorum adamım Alonso Bende 🙂🧿 Juha Kankkunen den beri Dünya Ralli Şampiyonasını Damon Hill den beride F1 takip ederim. İzmir Konakta Pist yarışında Mitsubishi ile Renç Koćibeyide izlemişliğim vardır. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts