Ali Darbaz 3 Aralık 2024 Yazar Paylaş 3 Aralık 2024 Ümit Türk yazdı: Ters takmışlar diyeceğim arka teker döner mi. Fazla şişirilmiş. ortadan gidiyor araba. Bana sanki az şişirmişim ortası havaya kalkmış gibi geliyor yere temas etmiyor gibi hatta şöyle söyliyim 34 piyasa hava bastım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık 2024 Yazar Paylaş 3 Aralık 2024 Lastikleri 36 PSI hava bastım Şile’den dönüş yoluna geçtim bakalım ne çıkacak Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Lastikleri 36 PSI hava bastım Şile’den dönüş yoluna geçtim bakalım ne çıkacak Lastik ebatları görülmüyor ama Bence fazla basmışsınız biz yüklü Dobloya 36 basıyoruz. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Burdan bakılabilir. https://www.lastikjantavm.com/fiat-egea-lastik-hava-basinci-kac-olmali Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: polis çevirme noktaları işaretleyip, kanun kaçaklarına yardımcı olunabiliyor el birliği ile Radar tamam da çevirme noktasına gerek yoktu bence 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık 2024 Yazar Paylaş 3 Aralık 2024 Aytac Sakal yazdı: Lastik ebatları görülmüyor ama Bence fazla basmışsınız biz yüklü Dobloya 36 basıyoruz. Lastikleri 36 psi haliyle sürdüm eve geldim. Malesef gene aynı ortadaki aşıklık devam ediyor. Ama araba rampa aşaği neredeyse hiç motor fren etkisi olmadı. Arana yağ gibi akıyor. Lastik sürtünme katsayısı düşünce miss gibi otoban arabası oldu . 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: 6 dakika için 75 lira şstiyor sen hiç değilse geçip te ödüon , sevin Ali Darbaz yazdı: Bu lastiğin sorunu nedir... ilk defa mı v desen ile tanıştık? Alptuğ Özcan yazdı: Radar tamam da çevirme noktasına gerek yoktu bence daha rahat etsinler diyedsir 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık 2024 Yazar Paylaş 3 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: sen hiç değilse geçip te ödüon , sevin ilk defa mı v desen ile tanıştık? daha rahat etsinler diyedsir Abi falken As210 lar 60 bine dayandı. V desen. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Abi falken As210 lar 60 bine dayandı. V desen. normal artık göbek kavisi silinmiştir, yeni v desen lastikte göbekta kavis olur rengi farklı gözükür doğal olarak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 4 Aralık 2024 Yazar Paylaş 4 Aralık 2024 Aytac Sakal yazdı: Burdan bakılabilir. https://www.lastikjantavm.com/fiat-egea-lastik-hava-basinci-kac-olmali İstanbul'un kötü berbat Yollarında yüksek lastik basıncı çeneme vurduğu için senin dediği gibi yaptım. Önder 33 arkalar 30 psı hava basıncı verdim. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 4 Aralık 2024 Paylaş 4 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: İstanbul'un kötü berbat Yollarında yüksek lastik basıncı çeneme vurduğu için senin dediği gibi yaptım. Önder 33 arkalar 30 psı hava basıncı verdim. Yüksek basınç arabayı zıplatıyor 🙂 iyi yapmışsınız. İzmirdeki yollarıda tavsiye ederim Üçyol Opet arası sağ şerit öyle bir çöktüki şerit değiştirmek imkansız. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 35000 km oldu . Biz bu yolculukta 68000 tl değerinde mazot yakmış olduk. kirası 28000 tl olan arabanın 11 aylık maliyetide 308000 tl olarak karlımıza çikıyor. çok deli para keşke kendi aracınla çalışma opsiyonu olsa. Citroen C3 e kırbacı vururdum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: çok deli para keşke kendi aracınla çalışma opsiyonu olsa. muhasebe bölümünde olmaman çok sevndirici , yoksa patron ile aran iyi olmazdı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 (düzenlendi) Bıgün bir adam çekmeköy meydanı önünde parmak izlerimi aldı. Canım çok sıkkın. Adam çekmeköy yazısının önünde resmimi çek dedi. Bende çektim boşluğuma geldi. Sonradan aklıma geldi, adam telefonu ellemem neticesinde parmak izimi almış oldu. Parmak izimin kullanıldığı Bir vukuat yaşanır ve hakkımda dava açılırsa ne yapmalıyım.. @Cem Işık 5 Aralık 2024 tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Bıgün bir adam çekmeköy meydanı önünde parmak izlerimi aldı. Canım çok sıkkın. Adam çekmeköy yazısının önünde resmimi çek dedi. Bende çektim boşluğuma geldi. Sonradan aklıma geldi, adam telefonu ellemem neticesinde parmak izimi almış oldu. Parmak izimin kullanıldığı Bir vukuat yaşanır ve hakkımda dava açılırsa ne yapmalıyım.. @Cem Işık Dert etme yahu,filmlerde olur öyle şeyler,görevimiz tehlike vs 4 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 Cem Işık yazdı: Dert etme yahu,filmlerde olur öyle şeyler,görevimiz tehlike vs Vukuatımız var. Bir hırsızlık olayı sonrası arkadaşımız 6 yıl hapis cezası aldı. Zar zor kurtardık. Yorum bağlantısı
Cem Işık 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Vukuatımız var. Bir hırsızlık olayı sonrası arkadaşımız 6 yıl hapis cezası aldı. Zar zor kurtardık. Adam senden sonra gider, bir adamı vurur, telefonu olay yerinde düşürür, senin parmak izin çıkarsa anca öyle olur, ki çok zor ihtimal. Senin durumda hukuken yapabileceğin hiç bir şey yok. Aman derim facebook'ta vs "benim hesabımdan yapılan paylaşımlarla ilgili sorumluluk kabul etmem,tüm sorumluk facebook'undur" gibi bir olaya girme.. Bazen millet coşup yapıyor bunu ,görüyorum 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 bence sıkıntı , o telefondan başka yerleri tehdit vs eder sonra masaya bırakır ben bu yeni sistem ile araba bile satmam bilmediğim adama tüm evrakımı en baştan vermiş oluyorum bana ters 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Uzun yol sevdiğim ve az yaktığım için beni sürekli Yalova Kocaeli gönderiyorlar. Bugün önce kocaeli sonra Yalova yapacağız. Arabanın tüketimleri resimlerdeki gibidir SETCARD geçen bir Burger King’de Cappucino aldım. Unutmadan çıktığım her uzun yolculukta şirket tarafından tarafıma şehirler arası harcırah ödeniyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Uzun yol sevdiğim ve az yaktığım için beni sürekli Yalova Kocaeli gönderiyorlar. Bugün önce kocaeli sonra Yalova yapacağız. Arabanın tüketimleri resimlerdeki gibidir SETCARD geçen bir Burger King’de Cappucino aldım. Unutmadan çıktığım her uzun yolculukta şirket tarafından tarafıma şehirler arası harcırah ödeniyor. 2,7 mi ? abi sen hiç zamanla yarışmaz mısın ya. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Ümit Türk yazdı: 2,7 mi ? abi sen hiç zamanla yarışmaz mısın ya. Mesai bitene kadar evde olmam lazım benim için zaman yarışı bu. Gittiğim yerde işim yarım saatte bitiyor en fazla 45 dakika. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: Mesai bitene kadar evde olmam lazım benim için zaman yarışı bu. Gittiğim yerde işim yarım saatte bitiyor en fazla 45 dakika. Tamam daha erken gidip uyuyabilirsin. Ama şimdi valf arızaları beynini yer uyayamazsın. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 11 Aralık 2024 Yazar Paylaş 11 Aralık 2024 Ümit Türk yazdı: Tamam daha erken gidip uyuyabilirsin. Ama şimdi valf arızaları beynini yer uyayamazsın. Aştık onları. Çok boş vaktim olduğu için kafaya bişiler takıyorum. Şimdi yalovaya gidiyo. lastiklerin bu hali hoşuma gidiyor böyle dişli lastikler görmek hoşuma gidiyor. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 11 Aralık 2024 Paylaş 11 Aralık 2024 Ali Darbaz yazdı: böyle dişli lastikler görmek hoşuma gidiyor. Benimkiler iyi sayılmaz. O yüzden bakmıyorum lastikler. Gözümde büyüyor. Zaten büyükler bir bakarsam devasa olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts