Koray Demir 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Bugünde çalıştık. Hatta bugün avm atmlerini yaptım. Çok yordu beni. Fazla mesai zamlı ücret veriyorlar mı bari? Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Gebze bankacılık üstünde envanter yaptılar mı Hallettik 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Temmuz Yazar Paylaş 21 Temmuz Koray Demir yazdı: Fazla mesai zamlı ücret veriyorlar mı bari? Valla ilk defa bir krizde destek oldum bakalım göreceğiz 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Temmuz Yazar Paylaş 21 Temmuz Oğuzhan Çakır yazdı: Hallettik Genel bildiriden sonra artık bu sene envanter işi biter son olur diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 28 Temmuz Yazar Paylaş 28 Temmuz Anne baba çalıştığımız için kızıma acel acele bunu aldım. Bilmiyorum iyimi ettik kötümü ettik. zaman gösterecek. https://www.vatanbilgisayar.com/tcl-movetime-family-watch-mt46x-mavi.html Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Temmuz Paylaş 28 Temmuz biz sokakta boş konserve kutusuna ip bağlar onunla oynardık Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Şile ışık üniversitesi sonrası ancak yemek nasip oldu. 260 tl Hem göze hem mideye @Tamer Topaç bir banka personelimizi ziyaret ettim. Bil balaklım kim.. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Böyle balkon olsa olsa bizim banka da olur 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 6 Ağustos Paylaş 6 Ağustos Ali Darbaz yazdı: Bil balaklım kim.. Fotoğrafa göre mi yorum yapayım? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Ağustos Yazar Paylaş 6 Ağustos Tamer Topaç yazdı: Fotoğrafa göre mi yorum yapayım? altaki havuzlu villaya göre.. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 7 Ağustos Paylaş 7 Ağustos Ali Darbaz yazdı: altaki havuzlu villaya göre.. Barbekü var. Şehir dışındayım. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Ağustos Yazar Paylaş 20 Ağustos (düzenlendi) Neredeyse 1 aydır kızımla sahada beraber çalışıyoruz.., Kendisi asistanım oldu. 20 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Ağustos Paylaş 20 Ağustos okulda canı sıkılacak rehberlik hocası hazır olsun 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ağustos Yazar Paylaş 21 Ağustos Herkes tatile gidince bu işler bana kaldı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ağustos Yazar Paylaş 22 Ağustos (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: ikea broşür gibi Dün gece eve gelebildim. 22 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos (düzenlendi) Gece 4 de aradılar bugün 2300 a anlaştık. Pili bitmiş pil takıyoz 24 Ağustos tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ağustos Yazar Paylaş 24 Ağustos Çağlar Bayur yazdı: çay makinesi piili mi pili biten bu abi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ağustos Paylaş 24 Ağustos çay makinesi harici diğerlerini bilmem ben 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Eylül Yazar Paylaş 3 Eylül (düzenlendi) 2012 yılında , ilk sahaya çıktığımda bana verilen ilk arabam. Araba kullanmayı bunla öğrendim desem yalan olmaz. Fiat Sienna 1.3 multijet. Daha öncesi Connect 1.8 GLX kullandığım için bunun debriyajı bana pamuk gibi gelmişti. Bunun ile 6 ay gezdikden sonra , sahada araba kullanmak için çok acemi olduğumu ve yaşadığım vukuatları şirket maili ile yazmış sonra tam 10 yıl süren onsite teknisyenliğe geri dönmüştüm. Aslın çok büyük hata yaptığımı yeni tekrar sahaya geçince anlıyorum. 3 Eylül tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Eylül Yazar Paylaş 6 Eylül Sabahları kahvaltı yapamayınca bir de bunu deneyin dedim 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts