Ali Darbaz 17 Temmuz Yazar Paylaş 17 Temmuz Benim yeni bir durumum oluştu. Hanım dayanamadı evde oturmaya. Bir firmada işe girdi. Ev hanımlığı yaramıyo. Ağustos iş başı. Benim 7 yaşında kızım bana kaldı. Benle bir süre takılması gerekiyor. Baba annesi Sivasda. Anneannesi Tuzlada. Bu çocuğu nasıl idare edecem bilemedim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Benim yeni bir durumum oluştu. Hanım dayanamadı evde oturmaya. Bir firmada işe girdi. Ev hanımlığı yaramıyo. Ağustos iş başı. Benim 7 yaşında kızım bana kaldı. Benle bir süre takılması gerekiyor. Baba annesi Sivasda. Anneannesi Tuzlada. Bu çocuğu nasıl idare edecem bilemedim. Gittiğin yerlere götür ne olacak. gezer. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Ümit Türk yazdı: Gittiğin yerlere götür ne olacak. gezer. Mesela Turkcell data Center‘a gittim ya da Türk telekom data Center var yada askeri güvenlik bölgesine girdim çocuğu için sokamam. bu veya Otokoç Showroom’la girip satıcının bilgisayarını imaj atmak gibi değil benim bir çok destek verdiğim hizmet götürdüğüm mekan var Geçen hafta İstanbul tersane Komutanlığı’ndaydım üç defa arama noktasından geçtim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Elektrik direklerinin devrilmesinden dolayı memlekette yangın çıkmış iki gün sürmüş daha yeni haberimiz oldu. İki gündür elektrik kesikmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Çok geçmiş olsun. Ailenizde bir şey yoktur inşallah. 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Benim yeni bir durumum oluştu. Hanım dayanamadı evde oturmaya. Bir firmada işe girdi. Ev hanımlığı yaramıyo. Ağustos iş başı. Benim 7 yaşında kızım bana kaldı. Benle bir süre takılması gerekiyor. Baba annesi Sivasda. Anneannesi Tuzlada. Bu çocuğu nasıl idare edecem bilemedim. Devlete ait yaz okulları var bi araştır derim. Tam gün. Biz ufaklığı oraya veriyoruz. Evde tv izlemesinden iyi. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz Ya da özel kreşlerin çoğunun yaz okulu oluyor onlardan size yakın olan varsa olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Temmuz Paylaş 18 Temmuz geçmiş olsun. yaz oyun okullari var sabhatan akşama açıklar bol spor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Temmuz Yazar Paylaş 18 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Çok geçmiş olsun. Ailenizde bir şey yoktur inşallah. Manzara biraz bozuldu. Bize evlere mala davara bişey olmadı 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Microsoft’tan attığı kazık yüzünden dün gece dörtten beri çalışıyorum 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Selçuk Bakış yazdı: Halen çözülemedi mi bu iş? Mavi ekran veren ATMleri yapıyoruz 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Mavi ekran veren ATMleri yapıyoruz Ali hocam birçok banka normal işleme devam ederken marketten kartımı normal bir şekilde okuturken şenizbank sıkıntı çıkarttı, işlem onaylanmadı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Ali hocam birçok banka normal işleme devam ederken marketten kartımı normal bir şekilde okuturken şenizbank sıkıntı çıkarttı, işlem onaylanmadı. Vallahi hocam ben çıkmış bilgisayarları ayağa kaldırmak için imaj atıyorum yani eğitimler bankacılık işlemleri hakkında bir bilgim yok Crow Strck update sonrası bir çok bankada Çöktü bir de çökenler ayağa kaldırıyoruz diğer bankacılık işlemleri hakkında yorum yapamıyorum 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Mehmet Yeter yazdı: Ali hocam birçok banka normal işleme devam ederken marketten kartımı normal bir şekilde okuturken şenizbank sıkıntı çıkarttı, işlem onaylanmadı. O banka en çok çöken banka idi, bugün düzeldi ama. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Ali Darbaz yazdı: Microsoft sahibi o değil ki? crowd un? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 20 Temmuz Yazar Paylaş 20 Temmuz El adama bedava araba vermez arkadaşlar. 22 saattir çalışıyoruz. güzel bir uykuyu hak ettik. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Kurtz sayesinde firmalar yoğun bir fazla mesai maliyetine de girmiştir Yorum bağlantısı
Oğuzhan Çakır 20 Temmuz Paylaş 20 Temmuz Ali Darbaz yazdı: El adama bedava araba vermez arkadaşlar. 22 saattir çalışıyoruz. güzel bir uykuyu hak ettik. Takipteydim 30 dk da ortalama 20 atm hayata döndü 😅 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz Oğuzhan Çakır yazdı: Takipteydim 30 dk da ortalama 20 atm hayata döndü 😅 O sırada isbankasi BT si 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Temmuz Yazar Paylaş 21 Temmuz (düzenlendi) Oğuzhan Çakır yazdı: Takipteydim 30 dk da ortalama 20 atm hayata döndü 😅 Gebze bankacılık üstünde envanter yaptılar mı Yeni bir yazılım geliştirildi bugün deneme şansım olacak. Şu ana kadar 45 dakika süren her ATM , bu yeni yazılım ile 15 dakika içerisinde ayağa kalkacak diyorlar. Şu ana kadar Anadolu yakasının %60 oranında tamamladık burası bitince şehir dışı görevler beni bekliyor 21 Temmuz tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 21 Temmuz Paylaş 21 Temmuz tüm dünya ismini bile bilmediği bir firmanın bir adet sys nine tül iplik bağlamış demek. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Temmuz Yazar Paylaş 21 Temmuz Bugünde çalıştık. Hatta bugün avm atmlerini yaptım. Çok yordu beni. Yorum bağlantısı
Recommended Posts