Çağlar Bayur 29 Mayıs Paylaş 29 Mayıs kebapçıya gitmek için 75 km gidiyoruz, ama çorbası lezzetli gebze de 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Evren Erakçora yazdı: Hakkını verdin dizel arabanın. Şimdi dpf temizliğine 5 bin tl verince ekonomi şahlanacak. Ben ekonomistim 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Şile’nin bir köyünde bir şok mağazası daha internete kavuştu. Şok mağazaları olmasa böyle turistik mekanlar görmeyeceğiz. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Ali bey, sizin ekipte tüm saha elemanlarının aracı var mı? Bize gelenler bazen araçsız geliyor da, neye göre ayırıyorlar merak ettim. Yorum bağlantısı
Ümit Türk 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs İlkay Başaran yazdı: Şimdi dpf temizliğine 5 bin tl verince ekonomi şahlanacak. Ben ekonomistim hiç te bozuntuya vermiyor 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs İstanbuldan çıkıyoruz Sani Gerşon yazdı: Ali bey, sizin ekipte tüm saha elemanlarının aracı var mı? Bize gelenler bazen araçsız geliyor da, neye göre ayırıyorlar merak ettim. Sani bey bir terslik var bizim ekipteki herkesin arabası var arabasız olmayan kimse yok eğer arabasız gelen biri varsa o bizden değildir Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 30 Mayıs Paylaş 30 Mayıs Ali Darbaz yazdı: Sani bey bir terslik var bizim ekipteki herkesin arabası var arabasız olmayan kimse yok eğer arabasız gelen biri varsa o bizden değildir Yani çağrı üstüne elinde anakartla geliyor. Başka ekipleriniz var mı? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mayıs Yazar Paylaş 30 Mayıs Sani Gerşon yazdı: Yani çağrı üstüne elinde anakartla geliyor. Başka ekipleriniz var mı? Dell firmasının NTV hizmetini veren üç tane şirket var biz o şirketlerden ya sadece biriyiz ve en büyüğü 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Haziran Yazar Paylaş 1 Haziran (düzenlendi) İlk 4 şirket araçlarım ve tüketimleri. İki tane 1.6 otomatik egeam oldu. Onlarla 5.6 yakmışım. 2019 egeam 5.2 litre yakmış. 2024 model egeam ise 4.46 litrede. 1 Haziran tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Haziran Yazar Paylaş 3 Haziran Şile de sezona hazırlık. Bir mağzayı daha network alt yapısını kuruyoruz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Haziran Paylaş 3 Haziran kesintisiz internet ne güzel birşey, geçen bir film izledim, kötü niyetli AI robotuna kağıt gösterinde entegresi yandı da robotu ele geçirdiler 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 4 Haziran Paylaş 4 Haziran Ali Darbaz yazdı: Şile de sezona hazırlık. Bir mağzayı daha network alt yapısını kuruyoruz. Araba olmadan olmaayyi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Haziran Paylaş 5 Haziran Ali Darbaz yazdı: Lol sahibi çok yaşar, gamsız Yorum bağlantısı
Ümit Türk 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Ali Darbaz yazdı: Lol yüksek araçlara daha çok ilgili duymaya başladım. Tüm D segment suv ve pikaplar dikkatimi çekiyor. Abartı tekerler hariç Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 6 Haziran Yazar Paylaş 6 Haziran Ümit Türk yazdı: yüksek araçlara daha çok ilgili duymaya başladım. Tüm D segment suv ve pikaplar dikkatimi çekiyor. Abartı tekerler hariç Nissan Navara Debrem arabası tork konverterli otomatik fikri çık aklımdan Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 6 Haziran Paylaş 6 Haziran Ali Darbaz yazdı: Nissan Navara Debrem arabası tork konverterli otomatik fikri çık aklımdan amarok v6 sürdüm. Ben beğendim. Olsa sürerim Yorum bağlantısı
Recommended Posts