Mehmet Ozyurek 29 Mart Paylaş 29 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Afrika tozlarından haberin yok sanırım. Ne kadar devam edecek... Yarın yıkayalım mı artık arabayı ? Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Mart Paylaş 29 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Afrika tozlarından haberin yok sanırım. Bizim aracın haberi oldu üzerinden çıkan kumla kulübe yapılır. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Bugün hanım ve kızımla Bursaya iş seyehatime gittim. Hanım bana artık daha anlayışlı olacak. Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 29 Mart Paylaş 29 Mart Ali hocam köprü pahalı gelirse feribot git gel köprüden bir geçişe denk geliyor. Ardından bursa otobana bağlanırsınız. Muhtemelen 60 lira tutar. İnegölde çıktım otobandan 85 lira aldılar. Bir de idoyu tercih edin. Feribottan indiğinizde ana yola daha kolay bağlanıyor. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart 10.000 bakımı Mehmet Yeter yazdı: Ali hocam köprü pahalı gelirse feribot git gel köprüden bir geçişe denk geliyor. Ardından bursa otobana bağlanırsınız. Muhtemelen 60 lira tutar. İnegölde çıktım otobandan 85 lira aldılar. Bir de idoyu tercih edin. Feribottan indiğinizde ana yola daha kolay bağlanıyor. Vapura inmesi binmesi zaman meselesi. Ben 8 saate yakın direksiyon sallıyorum. 30 dk bile kıymetli oluyor. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 30 Mart Paylaş 30 Mart Ali Darbaz yazdı: 10.000 bakımı Ben 8 saate yakın direksiyon sallıyorum. 30 dk bile kıymetli oluyor. Saha görevi gibi bir şey mi verdiler? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart (düzenlendi) Koray Demir yazdı: Saha görevi gibi bir şey mi verdiler? Ben 2 senedir Sahadayım, Pc vs cihaz onarıyorum. 30 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart (düzenlendi) Dün yaptığım bu rota, araç kullandığım ve ailemle deneyimlediğim en eğlenceli sürüştü. https://maps.app.goo.gl/8QDjS6rY19QAiqSi7 Buda yolun araç kameramdan çıktısı Time lapse. Yol boyunca önce Kütahya sonra Bursa sınırları arasında geçiş yapıyoruz. İlk defa bu yıl kar gördük. 30 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart Paylaş 30 Mart vergi dairesini ben de çok severim bir sürü ilgili arkadaş olur hep Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 30 Mart Paylaş 30 Mart Ezbere bilirim o yolu. Çıkış uzun sürer kocayaylaya varınca iniş kısa sürer. Fiesta ile deli gibi giderdim. Sisi berbattır. Virajları keskindir. Bu yolda inişlerde gaza basmasam bile entresan şekilde araç yakıyor bir türlü anlam veremedim. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 30 Mart Yazar Paylaş 30 Mart Mehmet Yeter yazdı: Ezbere bilirim o yolu. Çıkış uzun sürer kocayaylaya varınca iniş kısa sürer. Fiesta ile deli gibi giderdim. Sisi berbattır. Virajları keskindir. Bu yolda inişlerde gaza basmasam bile entresan şekilde araç yakıyor bir türlü anlam veremedim. Oksijen azlığından zengin yakıyordur. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 30 Mart Paylaş 30 Mart Ali Darbaz yazdı: Oksijen azlığından zengin yakıyordur. çözmüşsün büyük resmi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 1 Nisan Yazar Paylaş 1 Nisan Müşteri Agvada inzivaya çekilmiş. Bende hanımı da alıp geçeyim dedim. 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan İnsan kaynakları 9 gün bayram tatili ilan etmiştir ve sen nöbetcisindir.... Xiaomi Redmi 12 pro lens testi. Siitrii ile adalar denizi bir arada. 2 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Yeni aracın konusu ne zaman geliyo @Ali Darbaz Özellikle motor şanzıman verileri olarak Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Nisan Yazar Paylaş 3 Nisan Alptuğ Özcan yazdı: Yeni aracın konusu ne zaman geliyo @Ali Darbaz Özellikle motor şanzıman verileri olarak Cumartesi ancak. Daha hiç bişey yapamadım. Çok yoğun çalışıyom. 1 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 3 Nisan Paylaş 3 Nisan Ali darbazı tebrik ediyorum yıllardır araba alacaktı ancak alabildi ama gidip zoru başarıp forumdan araç aldı senelerdir forum içi satış yoktu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Nisan Paylaş 3 Nisan sene sayılır mı bilmem ama aralıkta bir sitoren daha el değişti Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 10 Nisan Paylaş 10 Nisan Hayır işin ilginci elin gavuru az kalsın "dallama" yazacakmış Ali Darbaz yazdı: Arife sabahında nöbete başladık. Çağlar Bayur yazdı: güzzel radyatör ızgarası olur bunlardan 1 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts