Ali Gülmez 20 Mart Paylaş 20 Mart benim 308 kitapçığında lastiklere 35 basın denilmiş 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart (düzenlendi) Bir insan mesaide kaç saat araba sürebilir? 8 saat Pek bir günde ne kadar masraf çıkarabilir? 952 tl yakıt masrafı Sizce bir günde Köprü ve Otoyollara kaç para ödedim? 950 tl köprü otoban parası Bu ne kadar sürdürülebilir? Patronlar cevaplasın 23 Mart tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Mart Paylaş 23 Mart Kurumda 1.6 mjet otomatikler var. Km’leri 30-40bin’leri buldu. kendi kendime gaz veriyor araba. Zaten rölanti devri 1000’e çok yakın. Bir de kendi kendine 1500 devre kadar gereksiz devir yükseltiyor. Sebebini bilmiyorum. Kalorifer veya klima desek? Sanmam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kurumda 1.6 mjet otomatikler var. Km’leri 30-40bin’leri buldu. kendi kendime gaz veriyor araba. Zaten rölanti devri 1000’e çok yakın. Bir de kendi kendine 1500 devre kadar gereksiz devir yükseltiyor. Sebebini bilmiyorum. Kalorifer veya klima desek? Sanmam. Aküsü bitikdir. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 23 Mart Paylaş 23 Mart Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kurumda 1.6 mjet otomatikler var. Km’leri 30-40bin’leri buldu. kendi kendime gaz veriyor araba. Zaten rölanti devri 1000’e çok yakın. Bir de kendi kendine 1500 devre kadar gereksiz devir yükseltiyor. Sebebini bilmiyorum. Kalorifer veya klima desek? Sanmam. Dpf temizliği yapmaya çalışıyordur. 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 23 Mart Paylaş 23 Mart Ali Darbaz yazdı: Bir insan mesaide kaç saat araba sürebilir? 8 saat Pek bir günde ne kadar masraf çıkarabilir? 952 tl yakıt masrafı Sizce bir günde Köprü ve Otoyollara kaç para ödedim? 950 tl köprü otoban parası Bu ne kadar sürdürülebilir? Onların hepsi vergiden düşüyor 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Mart Yazar Paylaş 23 Mart Bundan sonra google mapsdeki her 5 yıldıza güvenmemek gerek. Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Mart Paylaş 24 Mart Egea yol tutuş testi https://www.instagram.com/reel/C4ySHpOsM4A/?igsh=MTU3bjk5YTkzNXIzcQ== Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Mart Yazar Paylaş 24 Mart Render testi yapmak için kameramın görüntülerini kullandım. Burda BüyükOrhan Bursa Nilufer arası "Yutube 1080p render " Bursa Orhangazi - Bursa İnegöl Google Photos 1080p render. Koray Demir yazdı: Egea yol tutuş testi https://www.instagram.com/reel/C4ySHpOsM4A/?igsh=MTU3bjk5YTkzNXIzcQ== Baya sağlam .. Ben bu sağlam yol tutuşu her virajda hissediyorum. Symbolun yanında kral Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Mart Paylaş 24 Mart Koray Demir yazdı: Egea yol tutuş testi https://www.instagram.com/reel/C4ySHpOsM4A/?igsh=MTU3bjk5YTkzNXIzcQ== Golf ve Honda ile benzer sonuç vermiş, başarılı gibi 2 Yorum bağlantısı
Koray Demir 24 Mart Paylaş 24 Mart Selçuk Bakış yazdı: Golf ve Honda ile benzer sonuç vermiş, başarılı gibi Fordun gözünü seveyim raydan çıkmıyor 😊 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Yazlık lastiğe gectim . Bursa geldim. Lastikler hemen farkettirdi. Meğersem gürültülü oluyormuş goodyear kışlıklar. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 26 Mart Yazar Paylaş 26 Mart Yakıt tüketimi aynı yolda kışlık 3.5 civarındaydı. Şu an ise 3.1 civarına düştü. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Mart Paylaş 26 Mart 100 km yi 154 Tl ye alıyor aşağı yukarı. fiyata bakarmısınız bu hali bile çok pahalı. basit bir motorsiklet 2 litre yakıyor o derece bir vaziyet var. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 26 Mart Paylaş 26 Mart tüm kışlıklar gürültü yapar yapmıyorum diyen yalan söyler Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 28 Mart Paylaş 28 Mart sedan alınmaz alicim cross varken cross daha kaliteli al sw cross ömürlük araç Yorum bağlantısı
Ali Gök 28 Mart Paylaş 28 Mart bir gün 1.2 milyona egea alırsam akli dengesini kaybetti diyip tedaviye aldırın beni 5 1 4 Yorum bağlantısı
Alptuğ Özcan 28 Mart Paylaş 28 Mart Ali Darbaz yazdı: Çağlar Bayur yazdı: o torpido bize ters Güneş karşıdan vurunca parlar bu göğüs 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Mart Yazar Paylaş 29 Mart Bugün eşimi ve kızımıda alıp işe gidiyorum 4 lokasyona uğrayıp çalışıcam. Onlarda Burdayı gezecek. Arabayıda yıladım. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts