Ali Darbaz 6 Şubat Yazar Paylaş 6 Şubat İyisi ile kötüsü ile 1200 km yaptık... 2020 İdlib saldırılarından sonra Savunma Sanayi karşı büyük bir hobi değişikliğinden dolayı foruma falan vakit bulamıyorum. Nasıl oluyorsa her gün bir savunma sanayi haberi çıkıyor, hiç boş geçmiyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Dört gündür her sabah Bursaya gidiyorum. Orda çalışıp istanbula dönüyorum. Hergün bursa istanbul yapıyorum. Her gün 800 lira otoban parası ödüyorum. Her sabah oksijen 37 dinlenme tesisinde kahfemi alıp 15 dk dinleniyorum. Sırada Antalya İzmir ve Çanakkale bölgeleri var. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 16 Şubat Paylaş 16 Şubat kalınacak yerler ve yapılacak iş iyi ayarlanmışsa, gidip boş boş beklenmeyecekse, en güzel çalışma modelidir bence. bundan 5 sene önce ben de sürekli yollardaydım, araba toyota dizel corolla idi çok da yeterli idi. fiat için aynısını diyemem ama araba yeterli konforda ise bu tip bir çalışma şeklini ofiste oturmaya her türlü tercih ederim ben. insan varacağı yere değil gitmekte olduğu yolculuğa odaklanmalıdır diye düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Ali Darbaz yazdı: Orda çalışıp istanbula dönüyorum. sağlık adına çok verimsiz ve pahalı bir seçenek olmuş, orada kalman akademik ölçüm olarak daha doğru olurdu Ali Darbaz yazdı: Her gün 800 lira otoban parası ödüyorum. isveçte olsan ihtar yerdin patrondan Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Pitbuldan kaçarken ilginç bişey buldum.. 5 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Daha önce marmaris hariç şehre bakan dağ görmemiştim Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 16 Şubat Yazar Paylaş 16 Şubat Özel bankacılıktan yatırım tavsiyemizide aldık. Artık çıkalım gidelim Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Ali Darbaz yazdı: Pitbuldan kaçarken ilginç bişey buldum.. 164, 75 ve 155 Q4 mü? Neresi yahu burası? Başka foto var mı? Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Tamam buldum kim olduğunu. Para doğru ellerde olunca seviniyorum. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Selim Bilgin yazdı: Neresi yahu burası? bursa denmiş, en büyük subaru garajın da olduğu şehir, iskendere patlıcan ezmesi koyan çok zenginlerin olduğu yer işte Yorum bağlantısı
Selim Bilgin 16 Şubat Paylaş 16 Şubat Çağlar Bayur yazdı: bursa denmiş, en büyük subaru garajın da olduğu şehir, iskendere patlıcan ezmesi koyan çok zenginlerin olduğu yer işte Fabrika ve fabrikatör çok, İstanbul gibi hayat kilit değil, onun etkisi galiba. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Şubat Yazar Paylaş 19 Şubat Efkarlandımm. Tazminatla aldığım arabamın eşini görünce kalbimde bir duraksama oldu… https://x.com/conflicttr/status/1759503509039337954?s=46 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Şubat Yazar Paylaş 22 Şubat Çağlar Bayur yazdı: efkarlandım, güzel fincan arabayı ve masraflarını gider gösteren fabrikatör patronların mekanı. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Ali Darbaz yazdı: arabayı ve masraflarını gider gösteren fabrikatör patronların mekanı. imalat eden fabrikatör 4 tekere bu parayı yatırmaz üzülme imalat etmeyen için nimettir ama ona da ben üzülmem Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Şubat Paylaş 22 Şubat Ali Darbaz yazdı: Bursa Mudanyadayız. koca merso makine kahvesi veriyor. Bari şunu yapsaydı 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 23 Şubat Paylaş 23 Şubat Tansu Kalafatoğlu yazdı: koca merso makine kahvesi veriyor. Bari şunu yapsaydı insan içmeye kıyamaz. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts