Ali Darbaz 20 Ocak Yazar Paylaş 20 Ocak (düzenlendi) Kameramızıda taktık. çiçek gibi oldu 20 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 21 Ocak Paylaş 21 Ocak Ali Darbaz yazdı: Kameramızıda taktık. çiçek gibi oldu Kamera kapasitörlü mü, pilli mi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 21 Ocak Yazar Paylaş 21 Ocak H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kamera kapasitörlü mü, pilli mi? Ürün linki bu. https://www.hepsiburada.com/70mai-m300-arac-ici-kamera-siyah-1296p-140-genis-aci-lens-park-modu-p-HBCV00000QO97R?magaza=Torima Özeliklerini inceleyip doğru cevabı bulabilirsin. Ben 310 mah pil var diye biliyorum ama sizde bir kontrol edin. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 21 Ocak Paylaş 21 Ocak (düzenlendi) H.Cenk Bayrakçı yazdı: Kamera kapasitörlü mü, pilli mi? pilli hocam. Bende büyüğü var. 500mah pili var. Sadece araba çalışırken çalışıyor. Yazın güneşin altında sıcağa çok maruz kalıyor. Cam filmi olmasına rağmen elimle tutunca epey ısınıyor. Bu şekilde 4 senede pil öldü. Cihaz çalışmadı. Pilini değiştirmek durumunda kaldım. 21 Ocak tarihinde Tansu Kalafatoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Ocak Paylaş 22 Ocak Ali Darbaz yazdı: Ürün linki bu. https://www.hepsiburada.com/70mai-m300-arac-ici-kamera-siyah-1296p-140-genis-aci-lens-park-modu-p-HBCV00000QO97R?magaza=Torima Özeliklerini inceleyip doğru cevabı bulabilirsin. Ben 310 mah pil var diye biliyorum ama sizde bir kontrol edin. Pilli demen yeterli idi Ali kardeşim. Teşekkür edrim. Tansu Kalafatoğlu yazdı: pilli hocam. Bende büyüğü var. 500mah pili var. Sadece araba çalışırken çalışıyor. Yazın güneşin altında sıcağa çok maruz kalıyor. Cam filmi olmasına rağmen elimle tutunca epey ısınıyor. Bu şekilde 4 senede pil öldü. Cihaz çalışmadı. Pilini değiştirmek durumunda kaldım. Sağol Tansu. 1 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 22 Ocak Paylaş 22 Ocak her arabana isim mi takıyorsun Mesela ben ırgat koyardım 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 22 Ocak Yazar Paylaş 22 Ocak Ümit Türk yazdı: her arabana isim mi takıyorsun Mesela ben ırgat koyardım Almanca sayıyom isim değil. Son Multijet ile yakıt ekonomisi. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Murat Sahın yazdı: Kriter dışı Bir fiatın rakibi ancak röno birde dasya falan olabilir. Mesela sümbüllerde teyp yok Aynen öyle kalitede aramamak lazım zaten Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Bugün Mg ve Suzuki Türkiye Distribütörü Trend’deyiz Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak 1 logo 3 usd olsa 100 bin logoda 300 yü< bin usd yapar, 50 ile çarparsa yıl sonu bilançoda güzel + hanesi olur Yorum bağlantısı
Ümit Türk 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Ali Darbaz yazdı: Muştijet logosunu sökmüşler Sökmüşler derken çalmışlar mı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Ümit Türk yazdı: Sökmüşler derken çalmışlar mı artık logo yok Lastikler cikss mi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Ali Darbaz yazdı: artık logo yok Lastikler cikss mi yol sesi hakkında yorum alalım doğru hava basıldıktan sonra Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak Çağlar Bayur yazdı: yol sesi hakkında yorum alalım doğru hava basıldıktan sonra Lastik değiştiğinden beri yaptığım yola istinaden farklı bir ses yada ses artışı yaşamadım Buda alttakım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak Bu Egealar 1.3 multijet için söyleyim, ısınmıyor. Yola çıkıp bir süre sürdükten sonra durduğunuzda, 2 kademe ısıtma açıksa rölantide hararet düşüyor. Bu arabaya webasto tarzı ısıtıcı lazım. Yada ısı pompası ek donanımda sunmaları gerek. Hasta oldum boğazım kötü durumda. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 25 Ocak Yazar Paylaş 25 Ocak (düzenlendi) Ümit Türk yazdı: Geçmiş olsun. Biraz basta ısınsın hızlıca. Saolasın Karanlık odada sesizlik içinde uyumaya çalışıyor um. Cruze tamir edilirken başında beklemedim. Eve gidip yattım. Akşamda teslim aldık. Hiç resim çekecek hal yoktu bende. Olanı paylaştım.. Soğuk soğuk terliyor tir tir tiriyorum. Yarına iyileşmezsem bakçaz bir çaresine. 25 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Ocak Paylaş 25 Ocak sovuktan grip olunmaz, yani tıbben mümkün değil , ısınınca adrenalin de salgılanır mutlu olunur Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 25 Ocak Paylaş 25 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 1 logo 3 usd olsa 100 bin logoda 300 yü< bin usd yapar, 50 ile çarparsa yıl sonu bilançoda güzel + hanesi olur aegea yi da vinil yaptikmi tamamdir. opel vectra işi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts