Ali Darbaz 18 Ocak Paylaş 18 Ocak (düzenlendi) Merhaba değerli dostlar. Yeni aracım fabrikasından 8 gün önce doğmuş bem beyaz Egea 1.3 multijet.. Üzerinde Bridgestone Turanza T001 lastikleri ile 1 yıl kesin olmakla birlikte Avis tarafından hizmetime sunuldu. Diğer 12 kardeşi ile beraber çalışma arkadaşlarıma dağıtıldı. İlk teslim alanlardan biri olarak alır almaz mesaiye kaldığımız yerden devam ettik. 3,5 tft ekran easy paket ve 45 psi şişmiş lastiklerle teslim aldım. Deposu boştu ve otobili yoktu. Ama kadranda 0 km ibaresi güzeldi. Kliması biraz değişmiş. Tabiki kimse kimseye bedeve araba vermez. Şirkette bana işlerimizi yapta arabayla ne yaparsan yap şartıyla mesaiye başladık. Ali artık yaşlandın seni home office yapalım diyorlar. belkide sahsada son senemdir bilemiyorum.. Yeni yılda yeni araba yola devam. 18 Ocak tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi 14 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Egea artık en baz donanımda dahi Bluethoot üzerinden müzik çalmayı izin vermiş. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Kazasız belasız keyifle kullanın. Yeni bir araç kullanmak insana kendini iyi hissettirir. 1 Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Güle güle bin @Ali Darbaz Bu arada Fiat 1.3 multijetlerin üretimine son vermiş diye bir haber gördüm. Ne kadar doğru bilmiyorum. 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ali Darbaz yazdı: Egea artık en baz donanımda dahi Bluethoot üzerinden müzik çalmayı izin vermiş. O teypten başka türlü müzik dinlenemezdi zaten. Saçma sapan bir teyp. Yeni aldığımız ducatoda da var. Bebe oyuncağı gibi. Hiç beğenmedim. Kocaman ekran var ama hiç bir işe yaramıyor. 4 kanal kaydediliyor sadece 1 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: 4 kanal kaydediliyor sadece ne çokmuş ooooo dörttttt... 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ne çokmuş ooooo dörttttt... 4 değil 12 hafızası var, sadece fiziken düğme yok Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ali Darbaz yazdı: 4 değil 12 hafızası var, sadece fiziken düğme yok Benim arabada da 6 düğme var ama 3 tane fm listesi var 36 kanal ediyor. Öyle bakmam ben olaya abi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Oğuzkan Erışık yazdı: Benim arabada da 6 düğme var ama 3 tane fm listesi var 36 kanal ediyor. Öyle bakmam ben olaya abi. bakış açıını değiş 350derece mesela yani 1 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak En baz paket araba işte. Bana telefon bağlansın yeter. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Bendeki ile aynı kasa. https://x.com/srkntnyldz/status/1748008234173030483?s=20 Yorum bağlantısı
Murat Öngür 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Çağlar Bayur yazdı: çok güzelmiş bu daha iyi yapmışlar abi fark ne ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Murat Öngür yazdı: abi fark ne ? Telefndan BT ile müzik çalabilmek 2 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Eyüp Çetin yazdı: rada Fiat 1.3 multijetlerin üretimine son vermiş diye bir haber gördüm. Ne kadar doğru bilmiyorum. Yerine ne koyacaklarmış ki ? Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Ümit Türk yazdı: Yerine ne koyacaklarmış ki ? En çok satılan motor hangisi ki fiat grubunda? Bence o işe girmezler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ocak Paylaş 19 Ocak e aynı bu ? Ümit Türk yazdı: Yerine ne koyacaklarmış ki ? fire motor 50 hp 8v mesela... 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 19 Ocak Yazar Paylaş 19 Ocak Doğan Arşiray yazdı: e aynı bu ? fire motor 50 hp 8v mesela... ön panjuru daha dik bluethootlu teyp ince hatlı göstergeler. 7 kademe klima Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 19 Ocak Paylaş 19 Ocak (düzenlendi) hayırlı olsun. iyiymiş sonuçta senin değil çok da önemli değil yani. 19 Ocak tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ümit Türk 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Israrla manuel araç verme olayını anlamadım . Bu inat niye yani. Saha elemanına manuel araç vermek nedir . 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Ali Darbaz yazdı: ön panjuru daha dik 2023'de de dik değil miydi? Tekrar mı makyajlandı? Yorum bağlantısı
Eyüp Çetin 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Ümit Türk yazdı: Yerine ne koyacaklarmış ki ? https://www.instagram.com/p/C2M6LSLoImH/?igsh=MTVyMjFpNm04b3dpMg== Haber burada. Bilmiyorum yerine ne konulacak. Ümit Türk yazdı: Israrla manuel araç verme olayını anlamadım . Bu inat niye yani. Saha elemanına manuel araç vermek nedir . Çünkü ucuz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts