Yücel Gezgin 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Arkadaşlar iyi günler,emekli maaşım 7500 tl idi (10 bin yapıldı ) fakat 8687 tl yatmış.Sizlerde böyle bir durum varmı ?Bilgisi olan varmı? işiniz rast gitsin. Yorum bağlantısı
Cem Işık 18 Ocak Paylaş 18 Ocak E devletteen emekli aylığı kesintisi diye aradın mı abi? Orada kesintileri gösteriyor diye biliyorum. Eğer hata var ise sgk'ya başvurmak gerekecek. 1 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Cem Işık yazdı: E devletteen emekli aylığı kesintisi diye aradın mı abi? Orada kesintileri gösteriyor diye biliyorum. Eğer hata var ise sgk'ya başvurmak gerekecek. Bir bakıyım teşekkürler. Yorum bağlantısı
Osman Ünal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak (düzenlendi) Henüz onaylanmadı mecliste, diye biliyorum. Benimde 37,5% ile yattı. 18 Ocak tarihinde Osman Ünal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Yücel Gezgin 18 Ocak Yazar Paylaş 18 Ocak Cem Işık yazdı: E devletteen emekli aylığı kesintisi diye aradın mı abi? Orada kesintileri gösteriyor diye biliyorum. Eğer hata var ise sgk'ya başvurmak gerekecek. Baktım kesinti gözükmüyor, bugün emekli ödemelerde ilk gün diğer emekli arkadaşlarda alsınlar ona göre sgk ya başvurayım teşekkür ederim. Osman Ünal yazdı: Henüz onaylanmadı mecliste, diye biliyorum. Benimde 37,5% ile yattı. 7500 alıyordum,8687 yatmış yüzde 15 e tekabül ediyor,bilemedim. Yorum bağlantısı
Osman Ozturk 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Yücel bey Aradaki fark maaş zammı mecliste onaylandıktan sonra devlet katkısı şeklinde yatacak.Kök maaşınıza 37,5 zam yapılıp 8.687,00 yatmıştır.Benimde 9.500,00 tl yatmış. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Yücel Gezgin yazdı: 7500 alıyordum,8687 yatmış yüzde 15 e tekabül ediyor,bilemedim. Kök maaşa %37.5 yapıldı. Yani sizin maaş 7500'ten düşükmüş aslında, 37.5 la zam yapılınca 8687'ye gelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Anlamadığım nokta en düşük emekli maaşı 10 bin oldu tamam. Bu vatandaş 10 bin + 37,5 + % 5 zam mı alacak ? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Kök maaşınıza zam yapmışlar. Seyyanen verilen kısım henüz yatmamış. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Seyyanen yatacak olan fark Şubat ayında diye okudum haberlerde. 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Anlamadığım nokta en düşük emekli maaşı 10 bin oldu tamam. Bu vatandaş 10 bin + 37,5 + % 5 zam mı alacak ? Hayır, kök maaş + %42,5 zam alacak. Tutar 10bin altında olursa, 10bin'e tamamlanacak. Yani diyelim ki kök maaş 6bin olan bir kişi zamla 8550 kök maaşa ulaşacak. Bu da 10binTL'ye tamamlanıp ödemesi yapılacak her ay. 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Mehmet Muhip Yılmaz yazdı: Anlamadığım nokta en düşük emekli maaşı 10 bin oldu tamam. Bu vatandaş 10 bin + 37,5 + % 5 zam mı alacak ? zam almış hali en az 10 bin olacak Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Sani Gerşon yazdı: kök maaş + %42,5 42,6 lütfen 1 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 18 Ocak Paylaş 18 Ocak vesile ile kök maaş sgk kasasından ilave edilen fark hazine kasasından yatar. 1 Yorum bağlantısı
Müşteba Güneş 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: vesile ile kök maaş sgk kasasından ilave edilen fark hazine kasasından yatar. Daha önce 7500 tamamlanan maaşlar, 10.000 çıkartıldı. Aradaki fark siyasiler tarafından TBMM de görüşülüp (yüksek) onaylarını müteakip resmi gazetede yayımlandıktan sonra, ocak ayı sonlarına veya Şubat başlarında ödenecek. Eksik yatmış diyen arkadaşlar maaş farkını o tarihlerde alacaklar. Bu arada çok dramatik ama....2024 Emekliler Gününüz 😡 günümüz ! Kutlu olsun .......! Ersen Tapan yazdı: 42,6 lütfen Tabi kimse es geçmesin arada 00.1 gibi böyyük bir rakam mevcut, buna göre yatırım yapalım lütfen.... 4 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Çağlar Bayur yazdı: eksik kalanlar bilahere yatar Ben? 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Servet Aydın yazdı: Ben? Abi zenginsin Çağlar Bayur yazdı: evdekal Mantıklı, zaten o maaş ile evden çıkılmaz... 6 Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Servet Aydın yazdı: Ben? Murat Sahın yazdı: Mantıklı, zaten o maaş ile evden çıkılmaz... Para birimi yazmıyor kesin King'in AVRO dur 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Yücel Gezgin yazdı: Baktım kesinti gözükmüyor, bugün emekli ödemelerde ilk gün diğer emekli arkadaşlarda alsınlar ona göre sgk ya başvurayım teşekkür ederim. 7500 alıyordum,8687 yatmış yüzde 15 e tekabül ediyor,bilemedim. Kök maaşınız 6230 imiş.. 8657 olan % 37,5 a göre kök maaşınız. 42,6 ya göre kök maaşınız 8944 lira olacak.. Asgari tutara göre 10.000 lira alacaksınız.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 18 Ocak Paylaş 18 Ocak (düzenlendi) kanun çıkmadı, o yüzden 10 bin yok, bu arada 10 binle falan kalmayacak o maaşlar o kadar diyim size.... verilen zam aslında 33.3 , şaka gibi.... 18 Ocak tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Emin Önal yazdı: Para birimi yazmıyor kesin King'in AVRO dur Fakir fakir yazıyolar 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Ali Cihangiroğlu yazdı: kanun çıkmadı, o yüzden 10 bin yok, bu arada 10 binle falan kalmayacak o maaşlar o kadar diyim size.... verilen zam aslında 33.3 , şaka gibi.... Ww3 kaming. İranla pakistan israil ile filistin gibi olmasa bari. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 Ocak Paylaş 18 Ocak İlkay Başaran yazdı: Ww3 kaming. İranla pakistan israil ile filistin gibi olmasa bari. yeni woswogen mi geliyor 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts