Mehmet Dagdeviren 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Herkese Merhaba… Kastamonu Entegreye ait floorpan barcelona model bi parke beğendim.Yanlız parkenin üretimi 2 sene önce sonlanmış.Bir sürü yeri aradım bulamadım.Sonunda ataşehirde bi firmada buldum.Sorum şuki 2 yıl önce üretimi duran model zamanla depoda deforme olmuşmudur?Araç lastiği gibi düşünebilirsiniz. Ayrıca bu marka hakkında bilgisi olan varsa yardımcı olabilirse çok sevinirim. Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Laminat parke yıllarca kullanılan bir ürün kapalı ambalajlarda muhafaza edilerek satılıyor. Nemden korunduğu müddetçe bir sorun olacağını düşünmüyorum, he evinizde kullanmışsınız ha paketli beklemiş. Kesin bilgi için üretici firmayla iletişime geçebilirsiniz. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Nem ve güneş görmediği sürece deforme olacağını düşünmüyorum.. 2 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 17 Ocak Paylaş 17 Ocak Bekleme ile ilgili bilgim yok ama yarın birgün bölgesel değişim vb. gerekli olursa sudan kabardı üstüne sert cisimle deforme oldu vb. devamı olmayan üründe sıkıntı yaşarsınız. Ya fazla alıp yedekte tutacaksınız yada üretimi devam eden kolay parça bulabileceğiniz bir marka/renk tercihi yapın Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Alırken ambalajına dikkat edilirse, nem veya güneşten korunup korunmadıkları anlaşılacaktır diye düşünüyorum. Duruma göre hareket edilir. Yorum bağlantısı
Emin Önal 18 Ocak Paylaş 18 Ocak Muhafazası iyi yapıldı ise hiç bir şey olmaz. Yeni, üretimi devam eden modelinde 2 sene sonra olup olmayacağı meçhul. 2-3 m2 fazla almakta fayda var yine de. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 19 Ocak Paylaş 19 Ocak Hiç bir şey olmaz bodrumda 10 sene önce aldığım parkeleri balkona döşedim güneş nem görmedikten sonra sıkıntı yok Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 26 Ocak Yazar Paylaş 26 Ocak Çamsan marka parke tercih ettim tüm ev totalde 27 bin tl tuttu ilgi ve alakanı için teşekkürler… Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Ocak Paylaş 26 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: Çamsan marka parke tercih ettim tüm ev totalde 27 bin tl tuttu ilgi ve alakanı için teşekkürler… kaç m2 bu fiyat tuttu. bende taşınacağım eve tadilat yaptırıyorum 65 m2 20.700 tl tuttu. alt zemine 3 mm şilte koyacaklar. benim marka STEPCILIK sınıf 32 / AC4 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 29 Ocak Yazar Paylaş 29 Ocak (düzenlendi) Mehmet Kazancıoğlu yazdı: kaç m2 bu fiyat tuttu. bende taşınacağım eve tadilat yaptırıyorum 65 m2 20.700 tl tuttu. alt zemine 3 mm şilte koyacaklar. benim marka STEPCILIK sınıf 32 / AC4 Merhaba 65 m2 bu fiyat tuttu ama bunun içinde süpürgelik kırma,ayrıca evim eşyalıydı ve mutfaktaki süpürgeliğide kestirdim,zaten bu yazdıklarıma ekstra 3-4 bin fiyat istiyorlar. Markası çamsan uludağ meşe modeli ıslak zemin hariç her yere yaptırdım. Bu arada şilte koymasınlar daha kaliteli bi malzeme var gri renkli dilerseniz resminide atabilirim. Şilte parkeye basıldığında çatırdama yapabiliyor 29 Ocak tarihinde Mehmet Dagdeviren tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 30 Ocak Paylaş 30 Ocak Mehmet Dagdeviren yazdı: Merhaba 65 m2 bu fiyat tuttu ama bunun içinde süpürgelik kırma,ayrıca evim eşyalıydı ve mutfaktaki süpürgeliğide kestirdim,zaten bu yazdıklarıma ekstra 3-4 bin fiyat istiyorlar. Markası çamsan uludağ meşe modeli ıslak zemin hariç her yere yaptırdım. Bu arada şilte koymasınlar daha kaliteli bi malzeme var gri renkli dilerseniz resminide atabilirim. Şilte parkeye basıldığında çatırdama yapabiliyor aynı m2 yapmışız benim ev boş olduğu için montaj fiyatı ucuz tuttu birde marka farkı var aynı m2 şilte koymadım, 3 mm gri strafor koydurdum. hem ısı yalıtımı hem de ses yalıtımı için. Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 30 Ocak Yazar Paylaş 30 Ocak Mehmet Kazancıoğlu yazdı: aynı m2 yapmışız benim ev boş olduğu için montaj fiyatı ucuz tuttu birde marka farkı var aynı m2 şilte koymadım, 3 mm gri strafor koydurdum. hem ısı yalıtımı hem de ses yalıtımı için. Süpürgelikleri kaç cm yaptırdınız,bende ki hali hazırda 6 cm di.Ben yenisini 10 cm yaptırdım,bu yüzden kırılması gerekti.Bunlarda artı masraf oluyor. strafor koydurmanız çok iyi olmuş şilteden daha iyidir. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts