Emre Kargın 15 Ocak Paylaş 15 Ocak Merhaba. Sağda gözüken beyaz soket hangi araç ekipmanına ait? Aracımda bu soket üzerinde bulunan sarı kablodan elektrik alınmış gözüküyor. Geri vitesle ilgili olabilir mi? Yorum bağlantısı
Emre Kargın 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Çağlar Bayur yazdı: devamlı akım var mı orada? Hiç bir bilgim yok Çağlar ağabey. Kablo arkaya gidiyor bagajın orada bir yerde diğer ucu, sökeceğim ama ne olduğunu çözemedim. Plaka lambasına entegre kamera vardı onu söktüm artık çalışmadığı için. Normalde bu kameralar geri vitesten tetik alır. Stoptan alındığı zaman arıza ışığı mı yakıyor acaba? Yorum bağlantısı
Mustafa YILDIRIM 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Kablosu diğerlerine göre kalın görünüyor. Yüksek akım çeken bir ekipman. Buna göre araştırma yapılabilir. Yada en basit yoldan soketi çıkartmak. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Hiç söküp kurcaladığım yerler değil.. Kabloyu takip etmek dışında yapacak bir şey yok.. Kablo nereye gidiyor bulmalısınız. Ancak bir sloganımız var.. Çalışıyorsa kurcama. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Mehmet Ozyurek yazdı: Çalışıyorsa kurcama. Özellikle Citroende 1 2 Yorum bağlantısı
Serdal Soysal 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Bide orada boşta duran soket var o ne işe yarıyor, benim araçta da boşta 🙂 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Beyaz soket diger c5 lerde de var. Bence ana giris-çikis kablosu gibi bir sey o. Kablo oldukca kalin (icinde birkac kablo da olabilir) Diyagramda yeri yok. Röle gibi birsey degil. Belki varsa aracin kitapcigindaki diyagramda yazar (online kitapciklara gore daha kapsamli oluyor). Kablonun üzerinde numara varsa oradan da arastirilabilir. En iyisi kapagi yerine takip unutmak Yorum bağlantısı
Emre Kargın 26 Ocak Yazar Paylaş 26 Ocak Serdal Soysal yazdı: Bide orada boşta duran soket var o ne işe yarıyor, benim araçta da boşta 🙂 fotoğrafı internetten buldum aracıma ait değil. aracınızdan aksesuar söküldüyse onun soketi olabilir. Yorum bağlantısı
Emre Kargın 26 Ocak Yazar Paylaş 26 Ocak Box BSI1 F1 15A Rear wiper (station wagon) F2 30A Relay for locking and super locking door locks F3 5A Airbags F4 10A Automatic transmission control – Protection blocking module 3 relays – Self-dimming rearview mirrors F5 30A Front windows – Sunroof – Driver’s door control panel F6 30A Rear power windows F7 5A Glove box lighting – Front and rear lights – Front and rear directional lights – Vanity mirror F8 20A – Car radio – CD changer – Tire pressure monitoring system – Power boot lid processor F9 30A – Cigarette lighter – Front 12V socket F10 15A – Alarm – Steering wheel keypad, lights and wiper switches F11 15A Ignition switch F12 15A – Driver’s seat adjustment memory – Instrument panel – Seat belt warning display – System calculator air conditioning F13 5A service panel – engine compartment fuse module PSF1 – airbag calculator – Air conditioning control panel F14 15A – Hands-free kit – Hi-Fi amplifier – Parking aid – Passenger seat adjustment memory unit – Trailer switch unit – Rain / light level sensor – Side path monitoring F15 30A Lock and super lock relay for door locks F17 40A Rear window with Heated – Heated Mirrors FSH SHUNT PARK Yorum bağlantısı
Emre Kargın 26 Ocak Yazar Paylaş 26 Ocak (düzenlendi) İngilizler, Fransız arabalarını seviyor. 7 numara: The 2 pin white connector in the photo is (7) in the table (AP). The Trailer connection CAN + Trailer unit (when fitted) is handled by (9) PK1 Reference Connector Number of channels colour Designation 2 EP 40 Black Main harness electronics 3 EA 6 Black Accessory electronics 4 PP 16 Green Main harness power 5 PB 10 Black Dashboard harness power 6 PB1 10 White Dashboard harness power 7 AP 2 Grey Main harness power supply 8 PH2 16 Grey Power to the passenger compartment harness 9 PH1 16 Black Passenger compartment harness power 10 EH2 40 Blue Passenger compartment harness electronics 11 EH1 40 White Passenger compartment harness electronics Ana güç kaynağına giden bir soketmiş. Bu durumda arkaya giden kabloyu 2 şeyle ilişkilendirebiliyorum. Ya arkaya buzdolabı tarzı bir şey takıldı ya da çeki demiri için elektrik tesisatıydı. İkinci ihtimal daha yüksek çünkü bagajımda 1 tane kesintisiz enerji veren bir çakmaklık var fabrikasyon. 26 Ocak tarihinde Emre Kargın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts