Mehmet Ozyurek 16 Ocak Paylaş 16 Ocak 3 yıl, fabrikasyon bir akü için kısa bir süre.. Ben C5'i aldığımda üstünde markasız bir akü vardı. 4 yıl kullandım. Aynı akü ile de sattım. Ancak kullanırken akü sağlığına dikkat ettim. Voltajını sürekli gözledim. 2 ay yattı araç. Her hafta en az yarım saat çalıştırdım. Akıllı şarj sistemi vardı. Ne zaman şarj ettiğin bilirdim. ona göre kullandım.. Bu araca gelince, akıllı şarj vardır. günlük 50-60 km yol yapılması akü dolması için yeterlidir. Bir oto elektrikçiye gidilmeli, akü test ettirilmeli, gerekirse şarj ettirilmeli. Ben bozulacağına ihtimal vermiyorum. Düşük bir ihtimaldir. 1 Yorum bağlantısı
Saim Ulaş Yılmaz 16 Ocak Paylaş 16 Ocak 2020 aynı kasa 3008 sahibiyim, 47.000 de, 46.000 de aldım akü zayıflık emareleri gösteriyordu. 700 km uzun yol yaptım, akü şarj oldu kendini topladı gibi, üstünden 2 ay geçti ama çok kısa mesafede kullanılıyor. Nadiren 30-50 km yol yapıyor. Tekrar zayıflık emaresi hissediyorum. Bunun kutup başını söküp evde şarj etsek sakatlık çıkar mı ? 1997-2001 modelde yapıyorum ama 3008'de güncel teknoloji olduğu için çekiniyorum. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 16 Ocak Paylaş 16 Ocak Sühan Bozdağ yazdı: CCA akımını (orada gözüken AEN) doğru girmişlerse, akü yük altında gerekli marş akımını sağlayamadığını söylüyor cihaz. Bu sebeple akü değiştir diye yazmış ekranda. Ancak arıza lambası yakar mı, bilemedim. Voltaj düşüyor da bi sensör hata veriyorsa, neden olmasın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts