Aydın Akdemir 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Değerli ustalarım 2008 dizel fiesta aracım var sigorta şemasına baktığımda böyle bir sigorta göremedim c-maxlarda var. Düğmeden yükseltmek veya alçaltmak istediğimde tık ses yok farlarfa harekette yok. Bildiğim kadarıyla motoru içindeymiş çıkmıyormuş yani ne yapabilirim saygılar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Vaktinde farlar değişip motorsuz takılmış olabilir. Far yükseklik potu soketi takılı değildir. Yukarı aşağı yaparken kısa farlar açık olmalı ve farın yanında bi bakın ses vs geliyor mu 1 Yorum bağlantısı
Aydın Akdemir 13 Ocak Yazar Paylaş 13 Ocak İnan Çınar yazdı: Led ampul mü var? Led ampul yok hocam normal farı var Servet Aydın yazdı: Vaktinde farlar değişip motorsuz takılmış olabilir. Far yükseklik potu soketi takılı değildir. Yukarı aşağı yaparken kısa farlar açık olmalı ve farın yanında bi bakın ses vs geliyor mu Bunların motorları çıkmıyor diye biliyorum hocam ilk aldığımda çalışıyordu. Tuşa bakmadan önce sigortaya bakayım dedim ama yok heralde. Yorum bağlantısı
Recommended Posts