A.Kadir Yılmaz 12 Ocak Paylaş 12 Ocak 2011 mondeo 2.0 tdci selective 140 HP Aisin tam otomatik , araçta dip gaz verildiğinde araç inanılmaz sarsıntılı ilerliyor ve en sonunda PC motoru korumaya aldı , gaz pedalına hafif bir şekilde basıldığında sıkıntı yok fakat sollama sırasında dip gaz sıkıntı oldu maalesef , artık sebepleri ne olabilir , forscan a bağlatıp arızaya bakılacak ta , sizlerin görüşlerini de alayım arkadaşlar nerelere bakalım , bir arkadaş motordan salona giden kalın kablo demetini kontrol et dedi erimiş kablolar olabilir dedi başka nerelere bakılmalı, teşekkürler Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 12 Ocak Paylaş 12 Ocak (düzenlendi) Şanzımanla ilgili bir arıza olabilir mi? Kaç kilometrede aracınız, bakımları yapıldı mı? 12 Ocak tarihinde Süleyman Kaya tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
A.Kadir Yılmaz 12 Ocak Yazar Paylaş 12 Ocak 245 bin km ,evet yapıldı , bugün arıza kodu ne imiş bakacağım artık Yorum bağlantısı
Murat Öngür 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Şanzıman geldi ilk aklıma , şanzımanda sorun yok ise wurth motul gibi markaların yakıt katkısını deneyin bence Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Westgate arızası olabilir. Korumaya aldıktan sonra performansta düşüş oluyor mu? 1 Yorum bağlantısı
A.Kadir Yılmaz 14 Ocak Yazar Paylaş 14 Ocak arıza kodları belli oldu P0087 yakıt basınç sensörü , hemen değiştirdim P1203 3 silindir enjektör , tüm enjektörler reviziyona girecek yakıt basınç arıza kodu denemeler sonrası yanmadı ,kaldı enjektörler , onlar da revize edildi mi durumu yazarım bu hafta indirilecek kısmet ise Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Ocak Paylaş 14 Ocak revizyon fiyatı ile sıfır enjektör fiyatları farkı nedir Yorum bağlantısı
A.Kadir Yılmaz 15 Ocak Yazar Paylaş 15 Ocak Çağlar Bayur yazdı: revizyon fiyatı ile sıfır enjektör fiyatları farkı nedir Valla hiç sormayın benim gözüm korktu çok farklı fiyatlar var 10 ile 15bin adet fiyatı sıfır , reviziyon ise enjektör durumuna göre artık 4 bin ekstralar olur ise 8 bulurmuş ,anlaşılan zengin arabası almışız , inşallah ucuz kurtuluruz Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 15 Ocak Paylaş 15 Ocak A.Kadir Yılmaz yazdı: reviziyon ise enjektör durumuna göre artık 4 bin ekstralar olur ise 8 bulurmuş Takım fiyatı ise bedava. Geçen sene 4 enjektörü 5bine revizyon yaptırmıştım. Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 15 Ocak Paylaş 15 Ocak A.Kadir Yılmaz yazdı: Valla hiç sormayın benim gözüm korktu çok farklı fiyatlar var 10 ile 15bin adet fiyatı sıfır , reviziyon ise enjektör durumuna göre artık 4 bin ekstralar olur ise 8 bulurmuş ,anlaşılan zengin arabası almışız , inşallah ucuz kurtuluruz Bı irtibat vermiştim sezgin e görüşebildiniz mi Yorum bağlantısı
Recommended Posts