Hamza Bayram 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Abiler şu ilanı bi incelermisiniz? Araç titanium paket fakat fotoğraflarda ki hasar sorgulamada titanium X paket olarak gözüküyor. Biraz işkillendim sıkıntılı bir durum mu? https://shbd.io/s/t7Y9B0yr Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak Paylaş 11 Ocak zamanınta acentası sigorta poliçesini yaparken girilen kod farklıdır o yüzden herhangi bir anlamı yok 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Sorgu sayfasından gelen araç tipi sonucu en son yapılan trafik poliçesinden alınıyor. Bazı acenteler işini sevmiyor, yada işini bilmiyor. Hatta bazen teknik olarak doğru araç kodu girilemeyebiliyor. Giriş ekranı tamamen manuel, acente isterse o ekrana fiesta bile girebilirdi. Siz de sorgulayınca fiesta gelirdi.. Dolayısı ile çok önemsenecek bir veri değil. 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Hamza Bayram yazdı: Abiler şu ilanı bi incelermisiniz? Araç titanium paket fakat fotoğraflarda ki hasar sorgulamada titanium X paket olarak gözüküyor. Biraz işkillendim sıkıntılı bir durum mu? https://shbd.io/s/t7Y9B0yr Benim Honda CBR motosikletime biri traktör diye sigorta kesmiş vaktinde. Ben satın aldım, sigorta yaptıracağım, sigortacı diyor ki traktör almışsın hayırdır. La ne traktörü motosiklet o dedim, gösterdi, traktör diye işlenmiş Sonra düzeltmişti. Motosikletin traktör diye işlenmesine müsaade eden sistem titanyumun da titanyum x diye kaydedilmesine karşı çıkmaz 1 7 Yorum bağlantısı
Ersen şahin 11 Ocak Paylaş 11 Ocak Bir arkadaşta Kangoo alacaktı Sorgulamalarda Megan çıkınca şüphelendi almaktan vazgeçti Aracı satan adamı arayıp senin araban çenç ( ne demek olduğunu bilmiyorum) ben bu arabayı almam demişti Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 11 Ocak Paylaş 11 Ocak 6 akslı ingiliz rover ım varmış benim bir ara ruhsat kağıdı hariç diğer tüm girdileri hatalı idi 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Kaya 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Tescilde noter bizim traktörü 1876 üretim olarak tescil etmişti. bir anda klasik traktörümüz oldu.. fark ettik de bir kaç gün içinde düzelttirdik. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Şu olaylara bakın. Canı sıkılan değişik bir şeyler yapmış/istemiş. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 12 Ocak Paylaş 12 Ocak Çağlar Bayur yazdı: 6 akslı ingiliz rover ım varmış benim bir ara ruhsat kağıdı hariç diğer tüm girdileri hatalı idi Bizde 80 cc 1461 beygir lada samara vardı. 6 Yorum bağlantısı
İnan Çınar 12 Ocak Paylaş 12 Ocak İlkay Başaran yazdı: Bizde 80 cc 1461 beygir lada samara vardı. Bu ruhsatta 50 CC olup sonradan 80 CC ye çıkartılan ladalardan mı? B sınıfı ehliyet yeterli demi? 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts